Follow us

Rachel Zoe: Η πιο stylish μαμά του Hollywood

Είναι πλέον επίσημο! Η Rachel Zoe είναι η πιο στυλάτη και αυτές οι 6 εμφανίσεις της το αποδεικνύουν

Rachel Zoe: Η πιο stylish μαμά του Hollywood

Είναι πλέον επίσημο! Η Rachel Zoe είναι η πιο στυλάτη και αυτές οι 6 εμφανίσεις της το αποδεικνύουν.


Είναι διάσημη στυλίστρια του Hollywood, fashion designer, blogger και μαμά! Η 43χρονη Rachel Zoe δεν αποτελεί τυχαία μία από τις πιο φημισμένες fashionistas και παρ'όλο που έχει δύο μικρά αγόρια, τον Skyler 3 ετών και τον Kaius ενός, δεν θα την δεις ποτέ να κυκλοφορεί χωρίς την αγαπημένη της stylish "στολή".

Βασικά στοιχεία του στυλ της είναι τα άνετα, μάξι φορέματα, οι ψηλές πλατφόρμες, τα λιγοστά μα εκλεκτικά αξεσουάρ και το boho στυλ σε κάθε του έκφανση. Βρήκαμε 6 από τις αγαπημένες μας εμφανίσεις της Rachel των τελευταίων μηνών αποδεικνύοντας πως όχι μόνο μπορείς να είσαι αφοσιωμένη μαμά με στυλ αλλά μπορείς και να αναδείξεις τα μικρά σου στα πιο stylish νήπια.

Rachel Zoe: Η πιο stylish μαμά του Hollywood
Tie-dye καφτάνι, χρυσά κοσμήματα και καφέ πλαφόρμες; Η Rachel Zoe δείχνει άψογη! Το ίδιο και οι Skyler και Kaius με τα ολόσωμα φορμάκια και τα δερμάτινα παπούτσια τους.

Rachel Zoe: Η πιο stylish μαμά του Hollywood - εικόνα 2
Μπορεί να λατρεύει το μαύρο όμως η Rachel αποδεικνύει πως δεν φοβάται και το έντονο μοτίβο με αυτό το υπέροχο μάξι φόρεμα. Ο Skyler δείχνει εξίσου boho chic με denim, διάτρητο τοπ και fedora.

Rachel Zoe: Η πιο stylish μαμά του Hollywood - εικόνα 3
Σε στυλ κιμονό, αυτό είναι ένα από τα αγαπημένα μας looks στην Rachel. Για άλλη μια φορά, ο Skyler συνεχίζει σε τέλειο στυλ με ριγέ ολόσωμο φορμάκι και εσπραντρίγιες.

Rachel Zoe: Η πιο stylish μαμά του Hollywood - εικόνα 4
Ακόμα και όταν επιλέγει total black για την εμφάνισή της, η Rachel δίνει τον τόνο με χρυσά statement αξεσουάρ. Οι ψηλές πλατφόρμες δίνουν στη σιλουέτα της άλλο αέρα κάτι που διαφορετικά ίσως και να χανόταν με το μάξι, φαρδύ φόρεμα.

Rachel Zoe: Η πιο stylish μαμά του Hollywood - εικόνα 5
Και στο κόκκινο χαλί, η Rachel Zoe μπορεί να δειχνει υπέροχη με άνετο κεντητό φόρεμα και τον μικρό της Skyler στο πλευρό της με λευκό σορτς και πουκάμισο.

Rachel Zoe: Η πιο stylish μαμά του Hollywood - εικόνα 6
Στην τελευταία της εμφάνιση η Rachel φόρεσε τζιν καμπάνα και πουκαμίσα σε γήινες αποχρώσεις παρουσιάζοντας ένα άψογο boho chic look.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ