Follow us

Miss Bloom Best of: Οι καλύτερες εμφανίσεις των Ελληνίδων celebs

Ελένη Μενεγάκη, Φαίη Σκορδά, Μαίρη Συνατσάκη, Βίκυ Καγιά και άλλες επώνυμες ελληνίδες παίρνουν τα βραβεία της εβδομάδας. Από τη Βασιλική Καρανζογιάννη

Best of: Οι καλύτερες εμφανίσεις των Ελληνίδων celebs

Ελένη Μενεγάκη, Φαίη Σκορδά, Μαίρη Συνατσάκη, Βίκυ Καγιά και άλλες επώνυμες ελληνίδες παίρνουν τα βραβεία της εβδομάδας.

Ποιες λεπτομέρειες και έπώνυμες εμφανίσεις ξεχώρισαν την εβδομάδα που μας πέρασε; Σε ποιον απονέμεται το Βραβείο της Εβδομάδας;


[gallery ids="85993,85994,85995,85996,85997,85998,85999,86000,86001"]

Καλύτερο travel look: Αθηνά Οικονομάκου. Ένα τζιν παντελόνι, t shirt, ζακέτα για την ψύχρα και ένα ζευγάρι sneakers είναι όσα χρειάζεσαι για μια βόλτα στο κέντρο του Παρισιού.

Καλύτερη backstage φωτογραφία: Ελένη Μενεγάκη. Λίγο πριν την μεγάλη πρεμιέρα, που θα γίνει στις 29 Σεπτεμβρίου, η επιτυχημένη παρουσιάστρια ετοιμάζεται για την επίσημη φωτογράφιση.

Καλύτερη «φθινοπωρινή» εμφάνιση με μαγιό: Φαίη Σκορδά. Τα τελευταία της μπάνια απόλαυσε η παρουσιάστρια του Πρωινό, επιλέγοντας ένα γαλάζιο μπικίνι και mirror glasses.

Καλύτερο street style look: Σάσα Σταμάτη. Το ιδανικό street style συνέθεσε η Σάσα Σταμάτη επιλέγοντας κομμάτια-κλειδιά, όπως slip-on sneakers, backpack και jockey καπέλο.

Καλύτερη boho εμφάνιση: Μαίρη Συνατσάκη. Κρατώντας λίγο ακόμα την καλοκαιρινή διάθεση, η όμορφη παρουσιάστρια επέλεξε ένα λευκό φόρεμα και σανδάλια για μια χαλαρή ημέρα στη δουλειά.

Καλύτερη «φθινοπωρινή» εμφάνιση σε νησί: Βίκυ Καγιά. Μια ακόμα κομψή εμφάνιση πραγματοποίησε η Βίκυ Καγιά στη Μύκονο, επιλέγοντας μια ολόσωμη φόρμα σε λευκό χρώμα και μια καφέ ζώνη, που ολοκλήρωσε το look.

Καλύτερη εμφάνιση για βάφτιση: Πέγκυ Ζήνα. Ένα φόρεμα σε ρομαντικό ύφος με κροσέ λεπτομέρειες ήταν η ιδανική επιλογή για την μητέρα Πέγκυ Ζήνα, που έπρεπε να συνδυάσει άνεση και κομψότητα.

Καλύτερο casual chic look: Δέσποινα Βανδή. Τα βασικά κομμάτια μιας γκαρνταρόμπας συνδύασε η Δέσποινα Βανδή, συνθέτοντας ένα καθημερινό αλλά ενημερωμένο outfit. Nude γόβες, t shirt και τζιν παντελόνι είναι όλα όσα χρειάζεσαι!

Καλύτερο autumn look: Μαρία Ηλιάκη. Το φθινοπωρινό print διάλεξε για τις πρώτες ημέρες του φθινοπώρου. Ωστόσο, για την απαραίτητη ισορροπία ολοκλήρωσε με μαύρα αξεσουάρ.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ