Follow us

Blake Lively: Με υπέροχο boho chic style δίνει ιδέες σε μέλλουσες μαμάδες

Style tips για μέλλουσες μαμάδες από την Blake Lively

Blake Lively: υπέροχο boho chic style για μέλλουσες μαμάδες

Style tips για μέλλουσες μαμάδες από την Blake Lively


Από τότε που ανακοίνωσε και επίσημα την εγκυμοσύνη της η Blake Lively δεν έχει σταματήσει να κάνει δημόσιες παραδίδοντας μαθήματα στυλ για μέλλουσες μαμάδες. Αν έχεις στυλ, το έχεις πάντα και η Blake το αποδεικνύει με τις σχεδόν καθημερινές της εμφανίσεις στη Νέα Υόρκη. Πιστή στο αγαπημένο της bohemian στυλ, που μας θυμίζει το τελευταίο της editorial στην Vogue, η 27χρονη ηθοποιός παίρνει άριστα στο φθινοπωρινό layering αλλά και το pattern-mixing.

Η πρώτη της δημόσια εμφάνιση με εμφανή σημάδια εγκυμοσύνης έγινε...θεαματικά στο κόκκινο χαλί των Golden Heart Awards την περασμένη εβδομάδα και μπορείς να τη δεις εδώ.

Όσο για τις casual πρωινές εμφανίσεις της λαμπερής μέλλουσας μαμάς; Τις συγκεντρώσαμε εδώ ως ένα αρχείο εξαιρετικού στυλ για fashionistas "σε ενδιαφέρουσα".

Blake Lively: Με υπέροχο boho chic style δίνει ιδέες σε μέλλουσες μαμάδες

H Blake Lively φόρεσε ένα καρό ασπρόμαυρο πουκάμισο, ψηλόμεση floral-graphic φούστα γκρι πανωφόρι και ταμπά μπότες για τα ψώνια της στη Νέα Υόρκη.

Miss Bloom's Tip: Το χαμηλό τακούνι στις μπότες είναι ο,τι πρέπει για να κινηθείς άνετα ενώ το μαλακό σουέντ δέρμα τους, δίνει boho χαρακτήρα σε κάθε σύνολο.


Blake Lively: Με υπέροχο boho chic style δίνει ιδέες σε μέλλουσες μαμάδες - εικόνα 2

Τα φαρδιά άνετα πανωφόρια και τα πόντσο είναι οι καλύτεροι φίλοι σου αυτή την περίοδο. Η Blake επέλεξε το δικό της με έντονα χρώματα και ethnic μοτίβα και το συνδύασε με ψηλές κομψές μπότες και άνετο τακούνι.

Miss Bloom's Tip: Το καλύτερο; Μια τέτοια εμφάνιση σημαίνει πως μπορείς να φορέσεις από μέσα ο,τι θέλεις!


Blake Lively: Με υπέροχο boho chic style δίνει ιδέες σε μέλλουσες μαμάδες - εικόνα 3

Για την έξοδό της στο θέατρο, η Blake επέλεξε μια άνετη ολόσωμη φόρμα με...σκυλάκια την οποία συνδύασε με εντυπωσιακό βυσσινί παλτό, πλεκτό κασκόλ και χρυσές γόβες!

Miss Bloom's Tip: Η προσοχή στην λεπτομέρεια (εδώ, στα αξεσουάρ) είναι το τρικ μιας επιτυχημένης βραδινής εμφάνισης. Πρόσθεσε χρώμα και λάμψη εκεί για μια εντυπωσιακή αλλά και άνετη εμφάνιση.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ