Follow us

Τα πρώτα πανωφόρια του φθινοπώρου και πως τα φόρεσαν οι επώνυμες Ελληνίδες

Έλενα Παπαβασιλείου, Μαίρη Συνατσάκη, Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και άλλες επιλέγουν τα ιδανικά πανωφόρια για τα πρώτα κρύα του φθινοπώρου. Από τη Βασιλική Καρανζογιάννη

Τα πρώτα πανωφόρια του φθινοπώρου και πώς τα φόρεσαν οι Ελληνίδες celebs

Έλενα Παπαβασιλείου, Μαίρη Συνατσάκη, Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και άλλες επιλέγουν τα ιδανικά πανωφόρια για τα πρώτα κρύα του φθινοπώρου.


[gallery ids="88215,88216,88217,88218,88219,88220,88221,88222"]

Η καπαρντίνα αποτελεί ένα από τα βασικά κομμάτια μιας γκαρνταρόμπας. Αν θέλεις να ξεφύγεις από τα συνηθισμένα, προτίμησε μια γήινη απόχρωση, όπως αυτή της Αντωνίας Καλλιμούκου, για κομψά καθημερινά looks.

Η πιο comfy επιλογή ακούει στο όνομα ζακέτα η οποία παρά παλιομοδίτικη μπορεί να θεωρηθεί. Βρες την ιδανική εκδοχή ανάμεσα στην κλασική και το πόντσο και ενσωμάτωσέ τη σε casual outfits, όπως η Ζέτα Μακρυπούλια λίγο πριν ταξιδέψει.

Μαύρο σακάκι, το αγαπημένο κομμάτι όλων των γυναικών. Ταιριάζει με όλα, σε όλους τους σωματότυπους, σε όλες τις περιστάσεις και για όλα τα γούστα. Η Δήμητρα Ματσούκα σου προτείνει την casual chic εκδοχή του.

Η νέα προσθήκη στη λίστα είναι το παρκά, η πιο boho εναλλακτική για όλες τις ώρες. Προτίμησε την αγαπημένη φθινοπωρινή απόχρωση του χακί και βρες τον ιδανικό συνδυασμό για το τζιν σου, όπως η Ελεονώρα Μελέτη.

Τα νέα σακάκια συνδυάζουν την αισθητική και τον μινιμαλισμό, ενώ δεν αφήνουν απ' έξω τη μόδα. Ένα τέτοιο επέλεξε η Έλενα Παπαβασιλείου, επιλέγοντας ένα σακάκι χωρίς πέτα με leather μανίκια. Like!

Τα bomber jackets αποτελούν το ««πάντρεμα» της θηλυκότητας και του girlie ύφους του κολλεγίου, αποτελώντας τον ιδανικό σύμμαχο για cool εμφανίσεις, όπως αυτή της Μαίρη Συνατσάκη.

Μια διαφορετική εναλλακτική είναι η χνουδωτή αμάνικη ζακέτα, που ξεφεύγει από τον τυπικό ορισμό του παλτό, όταν αυτό δεν είναι απαραίτητο. Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου το επέλεξε για μια βραδιά σινεμά.

Το λευκό είναι το νέο μαύρο, δίνοντας φως στις χειμερινές εμφανίσεις. Παράλληλα, σώζει την βραδινή σου εμφάνιση, όταν χρωματικά ακολουθείς μια safe οδό, όπως η Κάτια Ζυγούλη.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ