Follow us

Η Taylor Swift ταξιδεύει με άψογο look

Το αγαπημένο it-girl παραδίδει μαθήματα στυλ σε κάθε εμφάνισή της

Taylor Swift

Το αγαπημένο it-girl παραδίδει μαθήματα στυλ σε κάθε εμφάνισή της


Μας έχει συνηθίσει σε αψεγάδιαστες εμφανίσεις, τόσο σε καθημερινό επίπεδο όσο και στο κόκκινο χαλί. Σχεδόν πάντα περιμένουμε από αυτή κάτι διαφορετικό, καθώς οσμίζεται τις τάσεις της μόδας γρήγορα και με επιτυχία και μας αρέσει να παίρνουμε ιδέες από τα looks της.

Φαίνεται πως ούτε οι στιγμές που ταξιδεύει αποτελούν εξαίρεση για την Taylor Swift, αφού ο φωτογραφικός φακός την εντόπισε στο αεροδρόμιο του Los Angeles με τέλειο outfit, που θα λέγαμε πως κινείται στο sophisticated sexy στυλ.

Η Taylor Swift ταξιδεύει με άψογο look

Η Taylor επέλεξε σορτς σε μπεζ χρώμα το οποίο συνόδευσε με κάλτσες που φτάνουν ως το γόνατο (βλ. σέξυ στυλ και ζεστό αξεσουάρ που θέλεις να υιοθετήσεις αυτό το χειμώνα). Ένα αυστηρό λευκό πουκάμισο είναι μάλλον η καλύτερη επιλογή που θα μπορούσε να κάνει σε αυτή την περίπτωση, ενώ τα μαύρα booties με μέτριο τακούνι έδιναν τον απαραίτητο γυναικείο τόνο σε ένα μέχρι τώρα girly outfit.

Τέλος, μια κλασική και κομψή τσάντα σε burgundy απόχρωση δίνει το τελικό touch (άλλο ένα χρώμα που φέτος λατρεύεται εκτός από το πράσινο σκούρο που είδαμε στις κάλτσες της).

Να σημειώσουμε οτι το κομψό καρέ της σε μέτριο μήκος και ένα φυσικό μακιγιάζ με τονισμένα μάτια είναι εξαιρετικό για την περίσταση, καθώς το πρόσωπο δείχνει φρέσκο και νεανικό.

Τι να πούμε γι αυτό το κορίτσι, μόνο μπράβο!

Η Taylor Swift ταξιδεύει με άψογο look  - εικόνα 2

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ