Follow us

Olivia Palermo: Ακόμα κι αυτή πέφτει σε στυλιστικά λάθη;

Το διεθνές it girl βόλταρε στη Νέα Υορκη και φόρεσε τα καλά της. Μάλλον όμως έχουμε δει και καλύτερα της(;)

olivia-palermo

Το διεθνές it girl βόλταρε στη Νέα Υορκη και φόρεσε τα καλά της. Μάλλον όμως έχουμε δει και καλύτερα της(;)


Τη βλέπουμε συχνά και παίρνουμε μαθήματα στυλ από αυτήν συχνότερα. Μας δείχνει τις νέες τάσεις πριν βγουν καλά καλά στο δρόμο, δημιουργεί δικές της και είναι μια από τις αγαπημένες fashionistas παγκοσμίως.

Η Olivia Palermo παρακολούθησε event στη Νέα Υόρκη μαζί με το σύντροφό της και για την περίσταση διάλεξε να κινηθεί σε ασπρόμαυρη παλέτα (που ταίριαζε απόλυτα και με το κομψό smoking του Johannes Huebl). Ήταν όμως πραγματικά πετυχημένο το εν λόγω outfit;

Olivia Palermo: Ακόμα κι αυτή πέφτει σε στυλιστικά λάθη;

Λευκό φόρεμα λοιπόν, με μαύρο μπολερό με μακριά κρόσια για την Olivia, μαύρο clutch bag και ψηλοτάκουνα πέδιλα σε nude απόχρωση.

Ενώ χρωματικά δε μπορούμε να πούμε και πολλά καθώς το black and white είναι μια ασφαλής επιλογή, το πανωφόρι της δεν είναι σίγουρο ποια τάση ακολουθεί/προτείνει. Αν το concept πίσω από τα κρόσια είναι boho, που μπορεί να δικαιολογήσει και το στολισμό στο λαιμό του φορέματος, τότε το ασπρόμαυρο μάλλον δεν είναι η πιο κατάλληλη επιλογή.

Αντίθετα, αν απλώς ήθελε να προσθέσει στο glam look της βραδιάς μια πιο παιχνιδιάρικη νότα, τα κρόσια είναι μια χαρά παρ' όλα αυτά η συγκεκριμένη επιλογή μπολερό δε νομίζω πως είναι και η καλύτερη της Olivia. Tέλος, το nude χρώμα είναι πάντα κομψό -υπέρκομψο στα ψηλοτάκουνα πέδιλα θα έλεγα- ωστόσο διατηρώ τις επιφυλάξεις μου για το πόσο ολοκληρώνει επιτυχημένα ένα ασπρόμαυρο σύνολο.

Τα πάντα φυσικά είναι θέμα γούστου, η Olivia εξακολουθεί να είναι πανέμορφη (σχεδόν) ό,τι και αν διαλέξει να φορέσει!

Olivia Palermo: Ακόμα κι αυτή πέφτει σε στυλιστικά λάθη; - εικόνα 2

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ