Follow us

Miss Bloom Best of: Οι καλύτερες εμφανίσεις των επώνυμων Ελληνίδων

Δούκισσα Νομικού, Μαίρη Συνατσάκη, Ντορέττα Παπαδημητρίου και άλλες επώνυμες Ελληνίδες παίρνουν τα βραβεία της εβδομάδας. Από τη Βασιλική Καρανζογιάννη

Miss Bloom Best of: Οι καλύτερες εμφανίσεις των επώνυμων Ελληνίδων
Δούκισσα Νομικού, Μαίρη Συνατσάκη, Ντορέττα Παπαδημητρίου και άλλες επώνυμες Ελληνίδες παίρνουν τα βραβεία της εβδομάδας.

Ποιες λεπτομέρειες και επώνυμες εμφανίσεις ξεχώρισαν την εβδομάδα που μας πέρασε; Σε ποιον απονέμεται το Βραβείο της Εβδομάδας;


[gallery ids="89176,89177,89178,89179,89180,89181,89182,89183,89227"]

Καλύτερη εμφάνιση για θέατρο: Ντορέττα Παπαδημητρίου. Αποφεύγοντας τις υπερβολές και βασιζόμενη στην απλότητα και κομψότητα παράλληλα ενός girlie φορέματος, η ηθοποιός και παρουσιάστρια πραγματοποίησε την πιο σωστή επιλογή για ένα τέτοιο βράδυ.

Καλύτερη εμφάνιση so far: Δούκισσα Νομικού. Με ένα φόρεμα που αναδείκνυε απόλυτα την σιλουέτα της, χαλαρό μακιγιάζ και stylish παπούτσια, η Δούκισσα ξεχώρισε την Κυριακή που μας πέρασε. Δες εδώ λεπτομέρειες.

Καλύτερη εμφάνιση με καπέλο: Κατερίνα Καινούργιου. Το απόλυτο γυναικείο αξεσουάρ κατάφερε να αποθεώσει με την εμφάνισή της η Κατερίνα Καινούργιου, ολοκληρώνοντας ιδανικά ένα χειμερινό look σύμφωνα πάντα με τις τάσεις της μόδας.

Καλύτερη casual chic βραδινή εμφάνιση: Φαίη Σκορδά. Πώς το πέτυχε; Συνδυάζοντας τα καθημερινά κομμάτια, όπως ένα bomber jacket και μια φούστα με ένα sexy ζευγάρι μπότες. Φυσικά, το έντονο μακιγιάζ ολοκληρώνει ιδανικά την εμφάνιση.

Καλύτερη χαλαρή εμφάνιση: Τζένη Μπαλατσινού. Πώς μπορείς να δώσεις το προσωπικό σου στίγμα σε ένα αδιάφορο τζιν; Ταιριάζοντάς το με το ιδανικό ζευγάρι παπούτσια, που θα το μεταμορφώσει!

Καλύτερη black&white εμφάνιση: Έλλη Κοκκίνου. Το μαύρο χρώμα επέλεξε για μια βραδινή εμφάνιση η Έλλη Κοκκίνου, κάνοντας ωστόσο τη διαφορά με ένα λευκό σακάκι, που έδωσε νεανικό αέρα αλλά και φως στο look.

Καλύτερη επιλογή παπουτσιών: Μαίρη Συνατσάκη. Η αγαπημένη Missbloomer ξεχωρίζει μια ακόμα φορά σε αυτή την κατηγορία, αναβαθμίζοντας το αποτέλεσμα του συνδυασμού ενός τζιν και ενός φούτερ με ένα εντυπωσιακό ζευγάρι zebra print γόβες.

Το βραβείο της εβδομάδας ανήκει στην Έλενα Παπαβασιλείου, η οποία εκτός από ένα κομψό outfit, Κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις για μια ακόμα φορά λόγω της καλογυμνασμένης σιλουέτας της.

Η Καλύτερη εμφάνιση της εβδομάδας ανήκει στην Τάμτα, η οποία ξεχώρισε φορώντας μια δημιουργία Mi - Ro, την οποία συνόδευσε με ένα εντυπωσιακό ζευγάρι σκουλαρίκια και tigh high μπότες.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ