Follow us

Swift Style: Η Τaylor σε χριστουγεννιάτικο event στην Νέα Υόρκη

Δες το λαμπερό mini φόρεμα που επέλεξε για την εμφάνισή της

Swift Style: Η Τaylor σε χριστουγεννιάτικο event στην Νέα Υόρκη

Δες το λαμπερό mini φόρεμα που επέλεξε για την εμφάνισή της.

Η πάντα κομψή και καλοντυμμένη Taylor Swift παραβρέθηκε χτες στο χριστουγεννιάτικο πάρτυ του Capital Radio, Jingle Bell Ball όπου για μία ακόμα φορά κατέπληξε τα πλήθη.

Swift Style: Η Τaylor σε χριστουγεννιάτικο event στην Νέα Υόρκη


Swift Style: Η Τaylor σε χριστουγεννιάτικο event στην Νέα Υόρκη - εικόνα 2

Με ένα mini φόρεμα κεντημένο με πολύχρωμες πέτρες που δημιουργούν ένα αφηρημένο floral print περπάτησε στο κόκκινο χαλί του event η Taylor. H ίσια γραμμή του κολακεύει την καλλίγραμμη φιγούρα της ενώ το όλο look δείχνει σέξι και φρέσκο χωρίς να αποκαλύπτει υπερβολικά πολύ δέρμα.

Swift Style: Η Τaylor σε χριστουγεννιάτικο event στην Νέα Υόρκη - εικόνα 3

Την επόμενη ημέρα η Taylor εμφανίστηκε σε ένα ακόμα χριστουγεννιάτικο παρτυ ραδιοφωνικού σταθμού αυτή τη φορά με ένα empire φόρεμα με χρυσές παγιέτες στο κάτω μέρος. Κομψό αλλά και παιχνιδιάρικο το φόρεμά της είχε την τέλεια ισορροπία ανάμεσα στο κλασικά εορταστικό και το νεανικό girly look.

MissBloomTip: Το μαύρο με το χρυσό είναι δύο από τα πιο κομψά χρώματα της χριστουγεννιάτικης σεζόν αν θες να αποφύγεις το κλασικό κόκκινο. Ακόμα, τα κεντήματα στο ρούχα δείχνουν πάντα festive σε οποιοδήποτε χρώμα. Αν είσαι από εκείνες που προτιμούν ένα ιδιαίτερο ύφος στο ντύσιμό σου επίλεξε τα σε μοντέρνα σχέδια και χρώματα.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ