Follow us

Ψηφίζουμε τις πιο κομψές εμφανίσεις των ελληνίδων υποψηφίων

Έλενα Ράπτη, Όλγα Κεφαλογιάννη, Άντζελα Γκερέκου και Νονη Δούνια δίνουν τις δικές τους stylish πινελιές λίγο πριν τις Εκλογές. 

To στυλ στη Βουλή


Έλενα Ράπτη, Όλγα Κεφαλογιάννη, Άντζελα Γκερέκου και Νονη Δούνια δίνουν τις δικές τους stylish πινελιές λίγο πριν τις Εκλογές.


Ποιες είναι οι εμφανίσεις τους που ξεχώρισαν;


[gallery ids="91944,91946,91947,91949,91951,91952,91953,91954,91957,91958,91959,91960"]

Πάντα κομψή αλλά χωρίς να χάνει τον φρέσκο χαρακτήρα της η Έλενα Ράπτη κάνει κλασικές επιλογές προσθέτοντας μικρές πινελιές χρώματος και στυλ.

Όσον αφορά για τις εμφανίσεις της εκτός Βουλής η ίδια δείχνει να αγαπά τις αέρινες γραμμές ενώ μένει πιστή στην κλασική αξία του λευκού.

Η Άντζελα Γκρερέκου δίνει μαθήματα στυλ μέσα από ένα ασπρόμαυρο συνδυασμό, ενώ η μπορντό τσάντα της απογειώνει το βραδινό look.

Οι καθημερινές της εμφάνίσεις είναι πιo casual, διανθισμένες όμως με λεπτομέρειες που κάνουν την διαφορά, όπως οι πέρλες και το πουά πουκάμισο.

Μεταξύ άλλων, ακολουθεί πάντα τις τάσεις της μόδας προσαρμοσμένες στο δικό της στυλ. Το εν λόγω look σε γήινες αποχρώσεις το αποδεικνύει περίτρανα.

Η Όλγα Κεφαλογιάννη δείχνει ιδιαίτερη αδυναμία στα φορέματα, τα οποία σπάνια αποχωρίζεται. Πώς να τα κάνει να ξεχωρίζουν; Με την λάμψη των κοσμημάτων.

Όταν η επιλογή κύριου χρώματος είναι λίγο πιο έντονη, τότε κρατάει τις «ισορροπίες» με nude αξεσουάρ που ολοκληρώνουν ιδανικά μια κομψή εμφάνιση.

Παράλληλα, η Υπουργός Τουρισμού δεν διστάζει να ολοκληρώσει την εμφάνισή της με ένα πιο σκούρο μακιγιάζ, τονίζοντας τα μάτια της.

Η Έλενα Κουντουρά επενδύει στην κλασικότητα του μαύρου χρώματος επιδεικνύοντας παράλληλα την άψογη σιλουέτα της.

Η Νόνη Δούνια συνδυάζει άψογα τα βασικά κομμάτια μιας γκαρνταρόμπας, που θα της φανούν χρήσιμα και για τις εμφανίσεις της στα έδρανα.

Όταν συνδυάζει τα χειμερινά χρώματα, δεν παραλείπει να δίνει έμφαση στο μακιγιάζ της επιλέγοντας ένα κόκκινο κραγιόν.

Οι πιο casual εμφανίσεις της βασίζονται στο μαύρο χρώμα και σε μια έξυπνη πινελιά όπως το χακί παντελόνι, μια αγορά που συνιστά επένδυση.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ