Follow us

Ελένη Μενεγάκη: Όλα για το στυλ της στην εγκυμοσύνη

Τι επιλέγει να φοράει στις καθημερινές της εμφανίσεις, τα βραδινά της looks και τα μυστικά της

Ελένη Μενεγάκη: Όλα για το στυλ της στην εγκυμοσύνη
Η Ελένη Μενεγάκη και τα μυστικά του στυλ της κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.

Διανύει έναν από τους τελευταίους μήνες της τέταρτης εγκυμοσύνης της, ενώ τα δημοσιεύματα θέλουν τον δεύτερο γιο της να έρχεται στον κόσμο περί τις αρχές Μαρτίου.

Η όμορφη παρουσιάστρια της εκπομπής «Ελένη» επέλεγε, για τους πρώτους μήνες, αέρινα κομμάτια και χαλαρά ρούχα που δεν πρόδιδαν τα πρώτα σημάδια. Με το πέρασμα των μηνών, η ίδια συνέθεσε το δικό της στυλ που αποτελούνταν από comfy ρούχα, εφαρμοστά και όχι, που ταιριάζουν ιδανικά στο ύφος της.

Δες παρακάτω μερικές από τις καλύτερες εμφανίσεις:


[gallery ids="92040,92041,92044,92045,92046,92047"]

Για τις καθημερινές της εμφανίσεις επιλέγει πάντα flat ζεστές μπότες ενώ συνδυάζει με άψογο τρόπο το trend του χειμώνα, τις γήινες αποχρώσεις.

Παράλληλα, δεν διστάζει να εντάξει στα outfits της τα sneakers, για τις ξεκούραστες casual βόλτες για ψώνια.

Βέβαια, η όμορφη παρουσιάστρια δεν αποχωρίζεται ποτέ το αγαπημένο της κομμάτι, το φόρεμα, επιλέγοντας για τον χειμώνα την μάξι εκδοχή του.

Αποφεύγοντας τα εφαρμοστά ρούχα, που θα πρόδιδαν τα εμφανή σημάδια, η Ελένη Μενεγάκη επένδυσε σε αέρινα μπλουζάκια για τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης.

Τέλος, οι φόρμες και τα casual κομμάτια δεν απουσιάζουν από την γκαρνταρόμπα της, επιλέγοντάς τα για τα σπιτικές αγορές της τις κρύες ημέρες του χειμώνα.

Όσον αφορά τα βραδινά της looks, η παρουσιάστρια της εκπομπής «Ελένη» δεν αποχωρίζεται τα αγαπημένα της φορέματα συνοδεύοντάς τα, ωστόσο, με ψηλοτάκουνα μποτάκια και ένα ζεστό stylish παλτό.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ