Follow us

Stylish Mamas: Διάσημες μαμάδες δίνουν μαθήματα στυλ

Heidi Klum, Alessandra Ambrosio και Rachel Zoe με τα παιδιά τους στη Νέα Υόρκη

Stylish Mamas: Μαμάδες δίνουν μαθήματα style

Heidi Klum, Alessandra Ambrosio και Rachel Zoe με τα παιδιά τους στη Νέα Υόρκη.


Τρείς πανέμορφες γυναίκες που έχουν γίνει μαμάδες δίνουν μαθήματα στυλ ακόμα και όταν βγαίνουν βόλτα με τα παιδιά τους. Η κάθε μία σε διαφορετική λογική αλλά και οι τρεις με πολύ σωστές επιλογές ρούχων.
Το κοινό τους στοιχείο είναι τα γυμνασμένα και λεπτά σώματα που δείχνουν ότι η μητρότητα και η εγκυμοσύνη δεν είναι λόγος να παραμείνουν τα περιττά κιλά και να χαλάσει το σώμα.


Stylish Mamas: Διάσημες μαμάδες δίνουν μαθήματα στυλ
Η Alessandra Ambrosio προτίμησε να ντυθεί πολύχρωμα και σε κάπως αθλητικό στυλ μπορεί να μην είναι πολύ αβανταδόρικο για φωτογραφίες αλλά σίγουρα είναι βολικό για να χαρεί τη βόλτα της με τα παιδιά.

Stylish Mamas: Διάσημες μαμάδες δίνουν μαθήματα στυλ - εικόνα 2
Η Heidi Klum με country στοιχεία όπως το καρό πουκάμισο, χαλαρό Τ-shirt και στενό τζίν, με μόνη παραφωνία τα ψιλά τακούνια που δεν είναι το καταλληλότερο για να περπάτημα στο πάρκο και παιχνίδι με τα παιδιά.

Stylish Mamas: Διάσημες μαμάδες δίνουν μαθήματα στυλ - εικόνα 3
Τέλος η διάσημη στυλίστρια Rachel Zoe επιμελείται όχι μόνο τη δική της εμφάνιση με το σωστό μαύρο παλτό με γούνα και το boot cut πολύ μακρύ jean παντελόνι που σκεπάζει τα παπούτσια, αλλά προσέχει ιδιαίτερα και τα ρούχα των παιδιών της που έχουν γίνει πλέον "παιδιά fashion icons" και τα κυνηγούν οι φωτογράφοι. Τώρα πόσο καλό είναι αυτό το τελευταίο με τα υπερεκτεθειμένα στη δημοσιότητα παιδιά, ο χρόνος θα δείξει...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ