Follow us

Gwen Stefani: Έτσι φοριέται η militaire τάση

Ακόμα και στην επίσκεψη στο γιατρό κυκλοφορεί με στυλ

gwen-stefani

Ακόμα και στην επίσκεψη στο γιατρό κυκλοφορεί με στυλ


Ξέρει καλά να χειρίζεται όλες τις τάσεις της μόδας που σχετίζονται με το sporty chic γι αυτό και τη χρησιμοποιούμε συχνά ως παράδειγμα προς μίμηση όσον αφορά σε casual εμφανίσεις. Συνήθως δε, είναι και από τις πρώτες που τολμούν νέα trends και δείχνουν τον τρόπο να τα ακολουθήσουμε.

To militaire δεν είναι ακριβώς νέα τάση. Έχει περάζει περιόδους ακμής στο παρελθόν και απ' ό,τι φαίνεται έχει επανέλθει με νέα δύναμη σε βασικά items της ντουλάπας μας. Έχουμε λατρέψει ήδη από την προηγούμενη σεζόν το military jacket ενώ πινελιές υφάσματος-παραλλαγής βλέπουμε όλο και πιο συχνά σε looks. Η Gwen είναι ένα βήμα πιο μπροστά βέβαια και το υιοθετεί σε ολόσωμη version.

Gwen Stefani: Έτσι φοριέται η militaire τάση


Mε military φόρμα λοιπόν εμφανίστηκε κατά την επίσκεψη στο γιατρό-βελονιστή της στους δρόμους του Los Angeles. Οι λεπτομέρειες από βολάν έδωσαν έναν girly τόνο στο outfit ενώ τα ιδιαίτερα και πολύχρωμα sneakers έκαναν ακόμα πιο ενδιαφέρουσα την εμφάνισή της. Μεγάλα γυαλιά ηλίου και το signature κόκκινο κραγιόν της ήταν απλά το κερασάκι στην (πολύ στυλάτη) τούρτα!

Gwen Stefani: Έτσι φοριέται η militaire τάση  - εικόνα 2

Gwen Stefani: Έτσι φοριέται η militaire τάση  - εικόνα 3


Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ