Follow us

Οι δημοσιογράφοι των ειδήσεων και οι στυλιστικές τους επιλογές

Ανήμερα των εκλογών οι κυρίες δημοσιογράφοι που θα μονοπωλήσουν στις οθόνες μας παραδίδουν μαθήματα στυλ. Από τη Βασιλική Καρανζογιάννη

Οι δημοσιογράφοι των ειδήσεων και οι στυλιστικές τους επιλογές
Ανήμερα των εκλογών οι κυρίες δημοσιογράφοι που θα μονοπωλήσουν στις οθόνες μας παραδίδουν μαθήματα στυλ.

Καλύπτοντας όλο το φάσμα των ηλικιών αλλά και των... καναλιών, οι Ελληνίδες παρουσιάστριες των ειδήσεων, που πρόκειται να γεμίσουν την σημαντική αυτή Κυριακή μας έδωσαν αφορμή για μια ανάλυση των εμφανίσεων και του στυλ τους.

Η Έλλη Στάη, η Σία Κοσιώνη, η Άννα Μπουσδούκου, η Μαρία Χούκλη και η Πόπη Τσαπανίδου και όλες οι στυλιστικές τους επιλογές έως σήμερα:


[gallery ids="92398,92399,92400,92401,92402,92403,92404,92405,92406,92407,92408,92409,92410,92411"]

Πόπη Τσαπανίδου: Κλασική, κομψή αλλά και σέξι η Πόπη Τσαπανίδου ξέρει να κάνει τις σωστές επιλογές που αναδεικνύουν παράλληλα άψογα την καλλίγραμμη σιλουέτα της.

Παράλληλα, δεν διστάζει να φορέσει και πιο έντονα χρώματα, όπως το κόκκινο, συνοδεύοντάς το ωστόσο με τα κλασικά κομμάτια μιας γυναικείας γκαρνταρόμπας για ένα ισορροπημένο αποτέλεσμα.

Αν κάποια εμφάνιση δείχνει να μην έχει ενδιαφέρον, φροντίζει να γίνεται ξεχωριστή μέσα από ιδιαίτερα αξεσουάρ που κεντρίζουν το ενδιαφέρον.

Έλλη Στάη: Η elegant καταξιωμένη δημοσιογράφος έχει συνθέσει το δικό της προσωπικό στυλ που αποτελείται από περίτεχνες λεπτομέρειες και κλασικά κομμάτια με μοντέρνο αέρα.

Οι στυλιστικές της επιλογές δεν ξεφεύγουν ποτέ από τις τάσεις της μόδας, ακόμα κι αν αυτό απαιτεί τον τολμηρό συνδυασμό patterns, υφασμάτων και χρωμάτων.

Ένας ασπρόμαυρος συνδυασμός μπορεί να ακούγεται βαρετός ποτέ όμως όταν αποτελείται από stylish κομμάτια φίνου υφάσματος και ένα ζευγάρι λαμπερά παπούτσια.

Άννα Μπουσδούκου: Η πιο φρέσκια και νεανική προσθήκη στον χώρο που βαδίζει ανάμεσα στις comfy και σίγουρες επιλογές και τις πιο «σοβαρές» όταν οι περιστάσεις το απαιτούν

Οι εν λόγω επίσημες εμφανίσεις θα είναι πάντα προσεγμένες με έξτρα δόσεις λάμψης, που κεντρίζει πάντα την προσοχή.

Μια fresh πινελιά είναι πάντα απαραίτητη όταν οι λοιπές επιλογές είναι περιορισμένες. Ένα λευκό σακάκι, συνεπώς, σώζει ένα total black outfit.

Μαρία Χούκλη: Η κλασική αξία των ειδήσεων δεν χάνει πόντους από το στυλ της προσαρμόζοντας στην εμφάνισή της ένα ιδιαίτερο κόσμημα και μια statement τσάντα.

Το χρώμα δεν λείπει ποτέ από καμία εμφάνιση ακόμα κι αν αφορά μόνο ένα κομμάτι από όλο το look. Παράλληλα, η χρυσή λεπτομέρεια είναι η απαραίτητη glamour πινελιά.

Οι nude αποχρώσεις δείχνουν να ταιριάζουν άψογα σε μια αγαπημένη καστανή, που δεν διστάζει να ακολουθήσει τις τάσεις της μόδας επενδύοντας σε ένα λευκό παντελόνι.

Σία Κοσιώνη: Καλύπτει επάξια την κατηγορία του μίνιμαλ με τα midi φορέματα και τα αυστηρά κοστούμια να μονοπωλούν τις εμφανίσεις της.

Η μονοχρωμία, μεταξύ άλλων, δείχνει να είναι μια από τις αδυναμίες, και γιατί όχι άλλωστε αφού την υποστηρίζει με τον καλύτερο τρόπο.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ