Follow us

Ανδρόγυνο στυλ: Πώς το υιοθέτησαν οι επώνυμες Ελληνίδες;

Δέσποινα Βανδή, Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, Φαίη Σκορδά, Κατερίνα Καινούργιου κι άλλες δίνουν ιδέες για ένα επίκαιρο αλλά και διαχρονικό στυλ. Από τη Βασιλική Καρανζογιάννη

Ανδρόγυνο στυλ: Πώς το υιοθέτησαν οι επώνυμες Ελληνίδες;
Δέσποινα Βανδή, Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, Φαίη Σκορδά, Κατερίνα Καινούργιου κι άλλες δίνουν ιδέες για ένα επίκαιρο αλλά και διαχρονικό στυλ.

Το είδαμε να αποθεώνεται στις πασαρέλες και οι μεγαλύτεροι σχεδιαστές να το εντάσσουν στις collectiors τους ως ένα πλέον αναπόσπαστο κομμάτι της γυναικείας μόδας. Το ανδρόγυνο στυλ έγινε trend και οι επώνυμες Ελληνίδες δε θα μπορούσαν να μην το υιοθετήσουν, δίνοντάς μας έμπνευση για πολύ stylish looks:


[gallery ids="94398,94399,94400,94401,94402,94403,94404"]

Η Φαίη Σκορδά επέλεξε τη σέξι εκδοχή του κοστουμιού φορώντας ένα του brand BSB, σε έντονο κόκκινο χρώμα. Ένα μαύρο top και ένα ζευγάρι nude γόβες κράτησαν τις ισορροπίες.

Την πιο κομψή επιλογή πραγματοποίησε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου συνδυάζοντας με ιδανικό τρόπο το λευκό τρόπο και δημιουργώντας ένα φρέσκο αλλά και ενημερωμένο look.

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου, από την άλλη, συνόδευσε το off white BSB κοστούμι της με ένα χακί top του ίδιου brand, δίνοντας αμέσως έναν πιο χαλαρό αέρα στην εμφάνισή της.

Η Κατερίνα Καινούργιου δείχνει τον τρόπο να δώσεις μια σέξι νότα στο λευκό Lynne κοστούμι σου, το οποίο, παράλληλα, αγκαλιάζει ιδανικά και κολακεύει κάθε γυναικεία σιλουέτα.

Την τάση του ανδρόγυνου υποστήριξε μια ακόμα φορά η γνωστή παρουσιάστρια επενδύοντας αυτή τη φορά στη μονοχρωμία, δίνοντας έμφαση στο σοβαρό ύφος που απέπνεε το μπλε BSB κοστούμι της.

Η Εύα Νάθενα επέλεξε να εξαντλήσει την χειμωνιάτικη παλέτα, επιλέγοντας το χακί χρώμα για την εμφάνισή της, ωστόσο ήξερε πώς να ξεχωρίσει αφού ολοκλήρωσε το look της με ένα ζευγάρι χρυσές γόβες.

Μπορεί η εμφάνισή της να ανήκει στο παρελθόν, όμως αυτό αποδεικνύει πόσο καλά ξέρει τις τάσεις της μόδας. Η Δέσποινα Βανδή μάγεψε με το μεταλλικό κοστούμι της δια χειρός Mi-Ro και μας εμπνέει μια ακόμα φορά

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ