Follow us

Olivia Palermo - Johannes Huebl: Stylish ταξίδι στο Πεκίνο

Δες φωτογραφίες από το ταξίδι τους και λεπτομέρειες από τα looks τους

Olivia Palermo - Johannes Huebl: Ταξίδι στο Πεκίνο

Δες φωτογραφίες από το ταξίδι τους και λεπτομέρειες από τα looks τους

Με αφορμή την 30η επέτειο του οίκου του, ο εμβληματικός Αμερικάνος fashion designer Tommy Hilfiger παρέθεσε ένα ιδιωτικό δείπνο στο Πεκίνο απ'όπου δε θα μπορούσε να λείπει και το λαμπερό ζευγάρι του χώρου της μόδας Olivia Palermo και Johannes Huebl.

Οι καλεσμένοι του Tommy Hilfiger βρέθηκαν στο φημισμένο εστιατόριο Capital M, γνωστό για την εκπληκτική θέα πάνω από την ιστορική Tiananmen Square. Την επόμενη ημέρα όλοι παρακολούθησαν μια ιδιαίτερη παρουσίαση της Hilfiger Runway Fall 2015 collection ενώ αναμένεται ακόμα μία αποκλειστική παρουσίαση του επετειακού fashion show για τα 30 χρόνια του οίκου αλλά και τα εγκαίνια του μεγαλύτερου καταστήματος Tommy Hilfiger στην Κινα στο In88 shopping center.

Δες παρακάτω τις φωτογραφίες του ζευγαριού από το ταξίδι του στο Πεκίνο και μάθε τις λεπτομέρειες των outfits τους:

Olivia Palermo - Johannes Huebl: Stylish ταξίδι στο Πεκίνο
Η Olivia φόρεσε ένα μπορντώ και μπλε μακρυμάνικο crepe φόρεμα από την Hilfiger Collection Fall 2015, και ο Johannes φόρεσε ένα slim-fit κοστούμι από την Tommy Hilfiger Tailored collection

Olivia Palermo - Johannes Huebl: Stylish ταξίδι στο Πεκίνο - εικόνα 2
Κατά τη διάρκεια του δείπνου η Olivia και ο Johannes φωτογραφήθηκαν μαζί με το μοντέλο κινεζικής καταγωγής Liu Wen. Και οι τρεις τους φορούν σύνολα από τις συλλογές του οίκου Tommy Hilfiger.

Olivia Palermo - Johannes Huebl: Stylish ταξίδι στο Πεκίνο - εικόνα 3
Το μπορντώ-καφέ φόρεμα με την κλειστή λαιμόκοψη και τις πιέτες αναμένεται να γίνει ένα από τα αγαπημένα μας κομμάτια την ερχόμενη φθινοπωρινή σεζόν.

Olivia Palermo - Johannes Huebl: Stylish ταξίδι στο Πεκίνο - εικόνα 4
Η Olivia φόρεσε ένα υπέροχο star printed φόρεμα από την Hilfiger Collection Spring 2015 και ο Johannes φόρεσε ένα slim-fit κοστούμι από την Tommy Hilfiger Tailored collection

Olivia Palermo - Johannes Huebl: Stylish ταξίδι στο Πεκίνο - εικόνα 5

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ