Follow us

Squinching: Το tip των celebrities για τέλειες φωτογραφίες

Πώς να αποκτήσεις φωτογένεια στη στιγμή με ένα tip από τo red carpet

Το tip των celebrities για να βγαίνουν τέλειες φωτογραφίες

Πώς να αποκτήσεις φωτογένεια στη στιγμή με ένα tip από τo red carpet!

Η τέλεια φωτογραφία...αυτό το βάσανο! Μπορεί να έχεις διαβάσει πολλά για το πώς να βάφεσαι ή να ντύνεσαι , πώς να ποζάρεις για να φαίνεσαι πιο αδύνατη αλλά και πιο γενικούς οδηγούς για την τέλεια selfie όμως ένα πολύ βασικό πρόβλημα είμαστε σίγουρες πως δεν το έχεις ξεπεράσει.

Και αυτό είναι πώς να μην φαίνεσαι σαν ελάφι που το τύφλωσαν τα φώτα κάθε φορά που φωτογραφίζεσαι με φλας. Ή, αν έχεις ευαίσθητα και ανοιχτόχρωμα μάτια, ακόμα κι όταν φωτογραφίζεσαι χωρίς! Για να λύσουμε αυτό το θέμα διερρευνήσαμε τον "φάκελο" των άψογων φωτογραφιών των celebrities που μοιάζουν βιολογικά ανίκανοι να βγάλουν έστω και μία κακή λήψη. Και σταθήκαμε τυχεροί αφού ο "πλανήτης" των φωτογραφικών φλας, το Hollywood, μας αποκάλυψε τα μυστικά του.

Σκέψου το τρικ "Emma Stone"! Την επόμενη φορά που θα βγεις φωτογραφία, λοιπόν, δοκίμασε να μισοκλείσεις τα μάτια σου (όπως θα έκανες αν σε τύφλωνε ο ήλιος πχ) και μετά δοκίμασε να χαλαρώσεις το άνω βλέφαρο σου, αφήνοντας μονάχα το κάτω "σφιγμένο". Αυτό θα δώσει ένταση στο βλέμμα σου και θα σε προστατέψει από το αντανακλαστικό γούρλωμα των ματιών όταν τα χτυπήσει το φλας. Δοκίμασέ το μερικές φορές στον καθρέφτη σου και δεν θα πιστεύεις στα...μάτια σου!


Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ