Follow us

Το How-To του Φθινοπωρινού στυλ των stars

Η Emma Stone, η Marion Cotillard, η Εva Longoria, η Olivia Palermo, η Taylor Swift και η January Jones σου δείχνουν απλούς τρόπους για να ξεχωρίσεις με κομμάτια που αξίζει να αποκτήσεις ή που ήδη έχεις!

fall sst

7 style θεωρίες και κομμάτια που πρέπει να επαναπροσδιορίσεις για να είσαι stylish το Φθινόπωρο


Τι χρειάζεται να κάνεις για να ανανεώσεις το στυλ σου για τη νέα σεζόν; Η Emma Stone, η Marion Cotillard, η Εva Longoria, η Olivia Palermo, η Taylor Swift και η January Jones σου δείχνουν απλούς τρόπους για να ξεχωρίσεις το Φθινόπωρο!

Εmma Stone - Επαναπροσδιόρισε τα flat παπούτσια:

Το How-To του Φθινοπωρινού στυλ των stars

Αντίθετα με ότι πιστεύουν οι περισσότεροι, ένα ζευγάρι flat παπούτσια μπορεί να αποτελέσει ένα πολύ ισχυρό fashion statement, αρκεί φυσικά να διαλέξεις το κατάλληλο ζευγάρι. Γι αυτό φέτος μην επενδύσεις σε ακόμα ένα ζευγάρι μπαλαρίνες αλλά ψάξε για κάτι πιο ιδιαίτερο. Μια ενδιαφέρουσα παραλλαγή των slippers σίγουρα θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη.

Marion Cotillard - Επαναπροσδιόρισε τη μαρινιέρα:

Το How-To του Φθινοπωρινού στυλ των stars - εικόνα 2

Ποιος είπε ότι η μαρινιέρα φοριέται μόνο το καλοκαίρι; Μπορείς κάλλιστα να τη αξιοποιήσεις και το Φθινόπωρο συνδυάζοντάς την με το αγαπημένο σου μπλε πανωφόρι. Έτσι, αφενός θα σπάσεις τη μονοχρωμία χωρίς να χρειαστεί να πάρεις στυλιστικό ρίσκο και αφετέρου θα ελαφρύνεις το σύνολο από τον πολύ χειμωνιάτικο χαρακτήρα. Τους επόμενους μήνες θα έχεις κάθε ευκαιρία να δημιουργήσεις super-cozy σύνολα, δεν χρειάζεται να βιαστείς!

Eva Longoria – Επαναπροσδιόρισε τα ankle boots:

Το How-To του Φθινοπωρινού στυλ των stars - εικόνα 3

Αν και τα μποτάκια που φτάνουν ως τον αστράγαλο έχουν καθιερωθεί τα τελευταία χρόνια ως ένα μάλλον βραδινό (και πιο ροκ) κομμάτι εμείς θα προτείναμε να ψάξεις και για μια πιο «πρωινή» εκδοχή τους όπως ας πούμε ένα ζευγάρι με κορδόνια σε μπεζ-καφέ απόχρωση. Θα συνοδεύσουν τέλεια το αγαπημένο σου τζιν και θα αναβαθμίσουν αμέσως το look.

Δες περισσότερα star style tips στη σελ. ii

Olivia Palermo – Επαναπροσδιόρισε το λευκό πουκάμισο:

Το How-To του Φθινοπωρινού στυλ των stars - εικόνα 4

Δύσκολαθα παραμελήσεις ξανά το λευκό σου πουκάμισο αφού δεις το συγκεκριμένοσύνολο. Η Olivia Palermo άλλωστε είναι ειδική στο να δίνει νέα πνοή στακλασικά κομμάτια συνδυάζοντάς τα με ευφάνταστο και επίκαιρο τρόπο. Τηνεπόμενη φορά λοιπόν ακολούθησε το παράδειγμα της Olivia, ξέχνα τους κλασικούς στυλιστικούς κανόνες και ταίριαζε το λευκό σου πουκάμισο μεένα χαλαρό πλεκτό και το δερμάτινο παντελόνι σου!

Taylor Swift – Επαναπροσδιόρισε το total black

Το How-To του Φθινοπωρινού στυλ των stars - εικόνα 5

Ανόταν ακούς total black σκέφτεσαι μαύρο φόρεμα και μαύρες γόβες τότε μάλλον θα σε εκπλήξει η στυλιστική δύναμη που έχει ο συνδυασμός του σίγκαρετ παντελονιού με ένα μαύρο top. Πρόκειται για ένα look εμπνευσμένο από τη διαχρονικά κομψή Audrey Hepburn το οποίο ταιριάζει σεκάθε περίσταση και δεν χρειάζεται ιδιαίτερες προσθήκες για να ξεχωρίσει.

January jones – Επαναπροσδιόρισε το ροζ


Το How-To του Φθινοπωρινού στυλ των stars - εικόνα 6

Τοροζ είναι ένα χρώμα αδικημένο μιας και έχει συνδεθεί με διάφορα κλισέκαι αντιλήψεις που δεν το αφήνουν να πάρει τη θέση που του αξίζει στονχάρτη του στυλ. Ανεξάρτητα πάντως από την εικόνα που έχει, εμείς προτείνουμε να το εντάξεις χωρίς δεύτερη σκέψη στην βραδινή σου γκαρνταρόμπα σου φέτος. Πίστεψέ μας, το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικό καιιδιαίτερα εντυπωσιακό (να μη σχολιάσουμε ότι είναι πολύ πιο πρωτότυποαπό το συνηθισμένο eveningwear).


Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ