Follow us

Back to Basics: Η Charlize Theron και το μικρό μαύρο φόρεμα

Πως θα το διαλέξεις; Πως θα το φορέσεις;

charlize_theron2


Πως θα το διαλέξεις; Πως θα το φορέσεις;


H μόδα επιβάλλει τις ανοιχτές, fun αποχρώσεις αλλά εσύ επιμένεις να μην βάζεις τίποτα πάνω από το μικρό μαύρο φόρεμά σου; Και η Charlize Theron το ίδιο!

Back to Basics: Η Charlize Theron και το μικρό μαύρο φόρεμα

Έχουμε πει πολλές φορές ότι οι τάσεις της μόδας δεν πρέπει να αντιμετωπίζονται ως κάτι δεσμευτικό και ότι σημασία έχει με κάθε τρόπο να υπηρετείς το προσωπικό σου στυλ. Αν όμως θέλεις να φορέσεις το little black dress σου πρέπει να το κάνεις σωστά, δεν συμφωνείς;

3 είναι τα βασικά στοιχεία που πρέπει να προσέξεις:

Η γραμμή:
Το μικρό μαύρο φόρεμα κυκλοφορεί σε άπειρες εκδοχές. Αυτή όμως που φαίνεται να κερδίζει τις εντυπώσεις φέτος είναι η version σε minimal γραμμή που αγκαλιάζει το σώμα χωρίς να το σφίγγει όπως συνέβαινε με τα bondage dresses που βλέπατε έντονα τις προηγούμενες σεζόν. Είναι κατά προτίμηση αμάνικο και δημιουργεί την αίσθηση της σιλουέτας – κλεψύδρας.

Back to Basics: Η Charlize Theron και το μικρό μαύρο φόρεμα - εικόνα 2

Το μήκος:

Η αλήθεια είναι ότι συνήθως όσο πιο κοντό είναι ένα φόρεμα τόσο πιο «ελκυστικό» μας φαίνεται. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι κάτι τέτοιο ισχύει πάντα. Για να επιλέξεις το σωστό μάκρος του φορέματος σου, ειδικά όταν πρόκειται για την στενή, απλή εκδοχή που φορά η Theron πρέπει να δοκιμάσεις αρκετά κομμάτια μέχρι να βεβαιωθείς για το ποιο πηγαίνει σε σένα. Σε γενικές γραμμές πάντως φρόντισε να αποφύγεις τα άκρα. Ένα πολύ κοντό φόρεμα ή ένα αρκετά μακρύτερο από το ύψος του γονάτου δύσκολα θα σε κολακέψουν.

Ο συνδυασμός:

Για το συνδυασμό δεν υπάρχουν συγκεκριμένοι κανόνες ούτε μαγικές λύσεις αφού ανάλογα με το φόρεμα που φοράς πρέπει να διαλέξεις και τα σωστά αξεσουάρ. Ο γενικός κανόνας είναι ότι θα πρέπει πάντα να επιλέγεις κομμάτια που ταιριάζουν – συμπληρώνουν το ύφος του lbd. Αν για παράδειγμα επιλέξεις την minimal γραμμή που διάλεξε και η Charlize, τα παπούτσια και τα αξεσουάρ σου δεν γίνεται να είναι αδιάφορα γιατί το σύνολο θα χάσει το «wow» στοιχείο που θα το κάνει να ξεχωρίσει.
Ένα ζευγάρι statement παπούτσια είναι ό,τι χρειάζεσαι αν δεν θέλεις να παραφορτώσεις το outfit σου με πολλά αξεσουάρ. Αυτά που διάλεξε η ηθοποιός είναι τέλεια. Τα πολλά straps σε συνδυασμό με τον χρυσό πάτο τραβούν το βλέμμα και δένουν άψογα με τον χαρακτήρα του φορέματος.

Back to Basics: Η Charlize Theron και το μικρό μαύρο φόρεμα - εικόνα 3

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ