Follow us

Αποκλειστική συνέντευξη: Zac Efron

Βρεθήκαμε μαζί του για 20 λεπτά σε σουίτα του Soho Hotel στο Λονδίνο. Από τον Τάσο Μαστρογιάννη

zac_efron


Βρεθήκαμε μαζί του για 20 λεπτά σε σουίτα του Soho Hotel στο Λονδίνο

Πριν λίγες εβδομάδες ταξίδεψα μέχρι την πρωτεύουσα της Αγγλίας για να συναντήσω τον Zac Efron στην πιο ώριμη φάση της καριέρας του, για λογαριασμό των περιοδικών Madame Figaro και Celebrity.

Αποκλειστική συνέντευξη: Zac Efron

Στο δωμάτιο του Soho Hotel ο Zac Efron μπήκε φορώντας ένα sur mesure μαύρο κοστούμι από το φίλο του George Clinton. «Ελπίζω φορώντας το να τον κάνω διάσημο!» ήταν η ατάκα του, που ενώ δεν ακούγεται και τόσο μετριοπαθής, λέγοντάς την με τον δικό του τρόπο, μοιάζει περισσότερο ως το πρώτο δείγμα coolness της νέας του πιο ώριμης εποχής. Εκείνος, σε ένα ρόλο που θα αλλάξει την καριέρα του, κι εγώ απέναντί του για 20 λεπτά να τον ρωτάω για όλα εκείνα που δεν ενδιαφέρουν πλέον μόνο τις έφηβες φαν του High School Musical.

Αποκλειστική συνέντευξη: Zac Efron - εικόνα 2

«Ήθελα πολύ να κάνω μια αλλαγή, τη χρειαζόμουν. Και ο ρόλος του Λόγκαν στην ταινία The Lucky One (Ο Δικός Σου Για Πάντα) ήρθε την κατάλληλη στιγμή. Είναι δύσκολο να βρεις ταινίες που να αποτελούν πρόκληση, αλλά αυτή ήταν μία από τις εξαιρέσεις. Μετά το High School Musical και όσα είχα κάνει, ήθελα πραγματικά να υποδυθώ ρόλους που δεν θα περίμενε ο κόσμος από μένα. Δούλεψα πολύ με τον εαυτό μου, αλλά και με σκηνοθέτες που με βοήθησαν να ανακαλύψω πράγματα για μένα ως άνθρωπο αλλά και ως ηθοποιό που μέχρι χθες δε γνώριζα. Αυτός είναι ο πιο ολοκληρωμένος -και όχι απλώς νεανικός- ρόλος που έπαιξα ποτέ, σε μία ταινία που βασίζεται στο εξαιρετικό αυτό βιβλίο».

Αποκλειστική συνέντευξη: Zac Efron - εικόνα 3

Για τις ανάγκες της ταινίας ο Zac πήρε 12 κιλά και μέχρι σήμερα έχει καταφέρει να χάσει τα μισά. «Υπήρχαν μέρες που έτρωγα μέχρι και 6.000 θερμίδες. Ξέρω ότι θα ακουστεί χαζό, αλλά ήταν από τα δυσκολότερα που έχω κάνει στη ζωή μου. Ίσως για κάποιον που κάνει αυστηρή διατροφή για να αδυνατίσει να ακούγεται ευχάριστο, αλλά στην πραγματικότητα δεν είναι. Ξέρεις τι είναι να μην αντέχει το στομάχι σου άλλο φαγητό και να σε πιέζουν να ξαναφάς; Ήταν αηδιαστικό». Η νεανική γοητεία των 24 χρόνων του εμφανίζεται ξανά, «Μα δεν μπορείς να φανταστείς πώς είναι να σου φέρνουν pasta μισή ώρα αφού έχεις τελειώσει το προηγούμενο γεύμα».

Περισσότερα στο Madame Figaro και στο Celebrity που κυκλοφορούν.

Δες τους πρωταγωνιστές να μιλάνε για την ταινία:


Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ