Follow us

Best Buys: Τσάντες και αξεσουάρ με έκπτωση 25%!

Το e-shop KoolFly.com σου χαρίζει ξανά 25% έκπτωση για 3 μέρες για κάθε αγορά τσάντας η αξεσουάρ, αποκλειστικά για τις αναγνώστριες του Missbloom.gr!

Τσάντες και αξεσουάρ με 25% έκπτωση!

Το e-shop KoolFly.com σου χαρίζει ξανά 25% έκπτωση για 3 μέρες για κάθε αγορά τσάντας η αξεσουάρ, αποκλειστικά για τις αναγνώστριες του Missbloom.gr!

Η Miss Bloom και το αγαπημένο e-shop Koolfly.com σου χαρίζουν για ένα ακόμα τριήμερο 25% έκπτωση στις αγορές σου. Διάλεξε τα επόμενα hot items της ντουλάπας σου μέσα από τη μεγάλη ποικιλία και τα διακεκριμένα ελληνικά και ξένα brands του Koolfly.com -όπως Ippolito, Vans, Antonello Serio, Lacoste κ.α.- και κάν'τα δικά σου με 25% έκπτωση!

Μπες στο Koolfly.com στις κατηγορίες αξεσουάρ και τσάντες και ανακάλυψε τα φουλάρια, τα καπέλα και τις τσάντες που θα συνοδεύσουν ιδανικά τα ανοιξιάτικα look σου.
Η προσφορά ξεκινάει το πρωί της Παρασκευής 11/4, στις 10:00 π.μ., λήγει στις 12:00 το μεσημέρι της Δευτέρας 14/4 και δεν μπορεί να συνδυαστεί με άλλες προσφορές και εκπτώσεις του e-shop.



Μη χάσεις την ευκαιρία να εμπλουτίσεις την ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου κάνοντας τις αγορές σου με 25% έκπτωση δίνοντας στο checkout τον promo κωδικό MISSBLOOMER.


Best Buys: Τσάντες και αξεσουάρ με έκπτωση 25%! - εικόνα 6

Το Koolfly.com και η Miss Bloom σου επιφυλάσσουν ακόμα περισσότερες εκπλήξεις γι'αυτό μην ξεχνάς να μας επισκέπτεσαι καθημερινά και ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να κερδίσεις.


Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ