Follow us

Λατρέψαμε τη νέα καλοκαιρινή συλλογή Cromia

Η fashion blogger του Miss Bloom είδε από κοντά τα νέα σχέδια του ιταλικού οίκου και ξεχώρισε τα πιο hot για φέτος!

Cromia Def


Η fashion blogger του Miss Bloom είδε από κοντά τα νέα σχέδια του ιταλικού οίκου και ξεχώρισε τα πιο hot για φέτος!


Όταν η κομψότητα συναντά την έρευνα και τις τελευταίες τάσεις της μόδας το αποτέλεσμα δεν θα μπορούσε να είναι τίποτα λιγότερο από εξαιρετικό! Η νέα συλλογή CROMIA είναι ό,τι ονειρεύεται η ενημερωμένη, chic fashionista και η απόδειξη βρίσκεται στις φωτογραφίες που ακολουθούν.

Λατρέψαμε τη νέα καλοκαιρινή συλλογή Cromia

Η συλλογή της CROMIA για το φετινό καλοκαίρι αποτελείται από μεγάλη ποικιλία από τσάντες και αξεσουάρ σε διάφορα χρώματα και σχέδια ενώ όπως πάντα, όλα τα μοντέλα είναι φτιαγμένα από δέρμα εξαιρετικής ποιότητας και ακολουθούν τις τελευταίες τάσεις της μόδας.

Η CROMIA φέτος επανεξετάζει της iconic σειρές όπως η PEARL και MINA
εμπλουτίζοντάς τες και επιλέγοντας νέες χρωματικές αποχρώσεις ενώ δίνει ιδιαίτερη προσοχή στα έντονα γεωμετρικά σχέδια και τις λεπτομέρειες που όχι μόνο δίνουν χαρακτήρα στις τσάντες αλλά τις καθιστούν και άμεσα αναγνωρίσιμες.

Λατρέψαμε τη νέα καλοκαιρινή συλλογή Cromia - εικόνα 2

Η σειρά MATY από την άλλη, χάρη στον έξυπνο συνδυασμό χρωμάτων και τις Vintage γραμμές ανήκει αναμφίβολα στα must haves της σεζόν. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι αντίστοιχα σχέδια παρελαύνουν αυτή την περίοδο στο Μιλάνο! Περιττό να πούμε ότι η MATY είναι ό,τι πρέπει για την κομψή γυναίκα που αναζητά φινετσάτες αλλά και πρακτικές λυσεις και ακολουθεί τις εξελίξεις της μόδας χωρίς να φτάνει στα άκρα.

Λατρέψαμε τη νέα καλοκαιρινή συλλογή Cromia - εικόνα 3

Οι Bon Ton προτάσεις FLORY και KARLA είναι ιδανικές για οποιαδήποτε βραδινή εμφάνιση και δίνουν εξτρα πόντους θηλυκότητας σε κάθε look!

Λατρέψαμε τη νέα καλοκαιρινή συλλογή Cromia - εικόνα 4

Δεν θα μπορούσαμε όμως να μην αναφερθούμε στα καταπληκτικά σχέδια της CROMIA από μαλακό δέρμα που κυκλοφορούν σε ντελικάτα και φυσικά χρώματα και απευθύνονται στα in fashion κορίτσια αλλά και τις chic μαμάδες τους!

Λατρέψαμε τη νέα καλοκαιρινή συλλογή Cromia - εικόνα 5

Αν, τώρα, ψάχνεις μια τσάντα που θα σε συντροφεύει όλη την ημέρα, οι τσάντες ώμου είναι ιδανικές αφού μπορούν στη στιγμή να μετατραπούν σε τσάντες χειρός προσφέροντας μια δόση glamour σε κάθε look σου. Άλλωστε, δεν είναι τυχαία τόσο δημοφιλείς!

Λατρέψαμε τη νέα καλοκαιρινή συλλογή Cromia - εικόνα 6


Λατρέψαμε τη νέα καλοκαιρινή συλλογή Cromia - εικόνα 7

Για μια ακόμα σεζόν η CROMIA μας εκπλήσσει με τα καταπληκτικά σχήματά της, τα υπέροχα χρώματά και τις υπέρκομψες λεπτομέρειες που στολίζουν τις τσάντες και τα αξεσουάρ που φέρουν την υπογραφή της. Η νέα συλλογή είναι φτιαγμένη για κάθε γυναίκα, για κάθε στιγμή της ζωής της και γι αυτό αξίζει την προσοχή σου!

Για να βλέπεις πρώτη όλες τις νέες κυκλοφορίες CROMIA μην ξεχάσεις να κάνεις like στην επίσημη fan page της CROMIA στο Facebook!

Για πληροφορίες καταστημάτων - Κεντρική Διάθεση MOTIVA FASHION,
τηλ. 210 7239974
info@motiva-fashion.com


Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ