Follow us

9 κόλπα για το πακετάρισμα των διακοπών

Δες τα 9 κόλπα που θα κάνουν το πακετάρισμα των διακοπών σου πιο εύκολο

9 κόλπα για το πακετάρισμα των διακοπών

Δες τα 9 κόλπα που θα κάνουν το πακετάρισμα των διακοπών σου πιο εύκολο

Ακόμα κι αν δεν ταξιδεύεις συχνά, το πακετάρισμα για τις διακοπές σου είναι κάτι βασικό που πρέπει να μάθεις να κάνεις, κυρίως αν συνηθίζεις να παίρνεις μαζί σου πολλά πράγματα. Μπορεί να είναι εύκολο να αποφασίσεις τι θα πάρεις μαζί σου, αλλά πρέπει να δεις και πως θα τα χωρέσεις όλα αυτά μέσα στη βαλίτσα σου. Γι' αυτό κι εμείς συγκεντρώσαμε 9 tips που θα σε βοηθήσουν να πακετάρεις σωστά και εύκολα από τα ρούχα και τα παπούτσια σου έως και τα κοσμήματα σου.

[gallery ids="82656,82657,82660,82661,82663,82665,82666,82667,82668"]

Πάντα ξεκίνα το πακετάρισμα με το να τοποθετείς τα παπούτσια στον πάτο της βαλίτσας σου. Τοποθέτησε τα με τρόπο που να ακουμπάνε σόλα με σόλα. (Slingback γόβες Patricia Miller, MyShoe.gr)

Κάλυψε τα παπούτσια σου με ένα πλαστικό σκουφάκι μπάνιου, έτσι ώστε να μην λερωθούν από αυτά τα ρούχα σου. (Δερμάτινες πλατφόρμες, keepfred.gr)

Τοποθέτησε σε ξεχωριστή τσάντα ο,τι ρούχα έχεις με λεπτομέρειες, κουμπιά, στολίδια, πούλιες κλπ, έτσι ώστε να μην σκαλώσουν με κάποιο άλλο ρούχο σου και στο χαλάσουν. (Πράσινο κλος φόρεμα με διακοσμητικά κουμπιά, e-xclusive.com)

Πας σε κάποιο επαγγελματικό ταξίδι; Γύρισε ανάποδα τα σακάκια σου και τύλιξε τα ώστε να μην τσαλακωθούν μέχρι να χρειαστεί να τα φορέσεις. Τουίντ σακάκι με φερμουάρ, e-xclusive.com

Γάντζωσε τα σκουλαρίκια σου στις τρύπες ενός κουμπιού. Με αυτόν τον τρόπο θα κρατήσεις τα ζευγάρια μαζί. (Σκουλαρίκια από χρυσό και αμέθυστο, greek4chic.com)

Κράτα τα κοσμήματά σου σε μικρά κουτάκια για να τα έχεις πιο τακτοποιημένα και να μην γίνονται μπλέκονται. (Κολιέ με μακριά αλυσίδα, greek4chic.com), (Βραχιόλι και δαχτυλίδι, pinkwoman-fashion.com)

Κάλυψε την πρέσα των μαλλιών σου με ένα γαντάκι κατσαρόλας.

Πρόσεξε μην κοπείς! Κάλυψε τα ξυραφάκια σου με κάποιο μανταλάκι γραφείου.

Γέμισε τις τσάντες, τις οποίες θα πάρεις μαζί σου στο ταξίδι, με τα εσώρουχα σου. Έτσι, και οι τσάντες κρατάνε το σχήμα τους, και εσύ εξοικονομείς χώρο στη βαλίτσα σου. (Τσάντα store.attrattivo.gr. Λευκά εσώρουχα, Intimissimi)

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ