Follow us

Το νέο project της Ιωάννας Σουλιώτη που μας εντυπωσίασε

Και δες τη συλλογή μαντηλιών!

mantili_ismy

Και δες τη συλλογή μαντηλιών!

To “is my…” είναι το νέο project της Ιωάννας Σουλιώτη και της Μαρίας Γέρουλα και είμαστε σίγουροι ότι μόλις μάθεις περί τίνος πρόκειται θα το λατρέψεις. Ας μην χάνουμε λοιπόν χρόνο και ας περάσουμε στο «ζουμί» της υπόθεσης.

Η Ιωάννα Σουλιώτη και η Μαρία Γέρουλα δραστηριοποιούνται στον χώρο της μόδας τα τελευταία 20 χρόνια αλλά φέτος αποφάσισαν να κάνουν κάτι διαφορετικό, κάτι για να στηρίξουν την Ελλάδα και να αναδείξουν τις δραστηριότητές της από τον σχεδιασμό μέχρι την παραγωγή και τις πρώτες ύλες της φυσικά. Κάπως έτσι προέκυψε η ιδέα του brand “is my…”.

Το νέο project της Ιωάννας Σουλιώτη που μας εντυπωσίασε

Tο ντεμπούτο του νέου αυτού concept θα γίνει με μια σειρά από μαντήλια που δημιουργήθηκαν σε συνεργασία με τον οίκο μεταξιού “Τσιακίρης” με έδρα το Σουφλί που από το 1954 ειδικεύεται στην παραγωγή μεταξιού. Πρόκειται για φουλάρια από μετάξι εξαιρετική ποιότητας και κυρίως ελληνικό τα οποία συνδυάζουν την παράδοση όσον αφορά στην πρώτη ύλη και την εξέλιξη όσον αφορά στα digital prints τους.
Το νέο project της Ιωάννας Σουλιώτη που μας εντυπωσίασε - εικόνα 2

Και μιας και μιλήσαμε για τα prints να σου πούμε ότι τα φουλάρια «is my scarf» θα είναι διαθέσιμα σε 3 μοτίβα (ένα με “ελληνικές λέξεις που δανείσαμε στην αγγλική γλώσσα”, ένα με “ελληνικά ονόματα που ηχούν στον τόπο μας” και ένα με τυπωμένα χρήσιμα τηλέφωνα). Θα είναι διαθέσιμα στο πωλητήριο του Μουσείου Μπενάκη , στο κατάστημα Meli στο πλαίσιο της συλλογής "Things We Love in Athens" του Kirios Criton, στο κατάστημα Free Shop στην Μύκονο και σε επιλεγμένους χώρους σε όλη την Ελλάδα.

Το νέο project της Ιωάννας Σουλιώτη που μας εντυπωσίασε - εικόνα 3

Τα νέα όμως δεν σταματούν εκεί αφού 14 από τους πιο αναγνωρισμένους Έλληνες φωτογράφους μόδας (Κώστας Αυγούλης, Τάσος Βρεττός, Μπιλ Γεωργούσης, Μάρα Δεσύπρη, Παύλος Ευθυμίου, Γιώργος Κατσανάκης, Θανάσης Κρίκης, Βαγγέλης Κύρης, Γιώργος Μαλεκάκης, Γιάννης Μπουρνιάς, Δημήτρης Σκουλός, Κατερίνα Τσατσάνη, Χάρης Χριστόπουλος, Τάκης Τσαντίλης και ο γνωστός διαφημιστής Θαλής Πιτούλης.) θα φωτογραφίσουν τα "is my scarf” και τα έργα τους θα εκτεθούν στο Μουσείο Μπενάκη στις 30 Μαΐου στις 20.00 ενώ στη συνέχεια θα διατεθούν προς πώληση και τα έσοδα θα διατεθούν υπέρ του Μουσείου.

Διάβασε ακόμα:
Πως φοριέται το blazer τώρα;


Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ