Follow us

Christian Louboutin: Δες το lookbook της νέας συλλογής

Tι θέμα έχει;

Louboutin

Tι θέμα έχει;


Με ένα post στη σελίδα του στο Facebook αποφάσισε ο Christian Louboutin να μοιραστεί με τις αμέτρητες φανατικές του θαυμάστριες το lookbook για τη νέα του συλλογή. Mε τίτλο "Let's go Fishing Loubi Style" το album έχει ήδη ξεπεράσει τα 5.000 likes (και συνεχίζει)!

Όπως θα κατάλαβες ήδη, η φετινή φωτογράφηση έχει ως κεντρικό θέμα της το ψάρεμα. Τώρα όσον αφορά το πως αυτό συνδέεται με τα πολυπόθητα παπούτσια δεν έχεις παρά να ρίξεις μια ματιά στις φωτογραφίες που ακολουθούν.

Christian Louboutin: Δες το lookbook της νέας συλλογής

Τη φωτογράφηση για το lookbook ανέλαβε για ακόμα μια φορά ο Peter Lippman με τον οποίο ο σχεδιαστής έχει συνεργαστεί και στο παρελθόν για αντίστοιχα projects.

Christian Louboutin: Δες το lookbook της νέας συλλογής - εικόνα 2

Μια πρώτη ματιά αρκεί για να καταλάβει κανείς ότι ο διάσημος shoedesigner αποφάσισε αυτή τη φορά να ξεφύγει από το απόλυτο glam με τοοποίο τον έχουμε συνδέσει επιλέγοντας ένα πιο "σκοτεινό" σκηνικό πουέρχεται σε αντίθεση με τις πολυτελείς του δημιουργίες.

Κάνε κλικ στη σελ. ii για να δεις τις υπόλοιπες φωτογραφίες


Και μπορεί η φωτογράφηση να μας ξένισε στην αρχή αλλά τα παπούτσια του σχεδιαστή διατηρούν τα βασικά τους χαρακτηριστικά, είτε πρόκειται για τις ultra sexy δημιουργίες του είτε για τα statement, πιο εκκεντρικά κομμάτια που φέρουν την υπογραφή του.

Christian Louboutin: Δες το lookbook της νέας συλλογής - εικόνα 3

Στα κομμάτια που έχουν ήδη ξεχωρίσει πάντως, ανήκουν αυτές οι slingback, μυτερές γόβες που τραβούν αμέσως το μάτι χάρη στο έντονο χρώμα τους και το ενδιαφέρον σχήμα:

Christian Louboutin: Δες το lookbook της νέας συλλογής - εικόνα 4

Για να δούμε, ποιο από τα νέα ζευγάρια θα πρωτο-δούμε να φορούν οι stars και οι διάσημες fashionistas;


Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ