Follow us

Super Διαγωνισμός: Κέρδισε 4 τσάντες από την καλοκαιρινή συλλογή του Ιταλικού οίκου Le Pandorine!

Γίνε μια από 4 τυχερές που θα κερδίσουν μια τσάντα του Ιταλικού οίκου Le Pandorine από την καλοκαιρινή συλλογή.

Super Διαγωνισμός: Κέρδισε 4 τσάντες από την καλοκαιρινή συλλογή του Ιταλικού οίκου Le Pandorine!


Γίνε μια από 4 τυχερές που θα κερδίσουν μια τσάντα του Ιταλικού οίκου Le Pandorine από την καλοκαιρινή συλλογή.



H ιταλική μάρκα Le Pandorine μας παρουσιάζει την Συλλογή Άνοιξη – Καλοκαίρι 2013 και μας ταξιδεύει παράλληλα στις σελίδες ενός γυναικείου ημερολογίου γεμάτο με αποφθέγματα από γυναίκες. Κάθε γυναίκα έχει τη δυνατότητα να ανακαλύψει τον εαυτό της μέσα από κάθε σελίδα, ή αλλιώς μέσα από κάθε τσάντα.

Το βασικό μέρος της συλλογής αποτελείται από μία μεγάλη ποικιλία σχεδίων και υλικών με πολύτιμες λεπτομέρειες και καινοτόμα διακοσμητικά αξεσουάρ. Η ψυχή της συλλογής είναι οι διαφορετικές πηγές έμπνευσης όπως χαρακτήρες παραμυθιών και κόμιξ, αιώνιες ντίβες, ιστορικές ηρωίδες, μεγάλοι συγγραφείς αλλά και ταινίες. Είναι μία συλλογή μοναδική όπως και κάθε γυναίκα.

Η συλλογή αυτή αποτελείται από εφτα διαφορετικά μοντέλα: Classic bag, New Luxury, Mini, Big Pochette, Pon Pon, Postina, Vela.

Ενώ μια ξεχωριστή σειρά αποτελεί η Mad & Le Pandorine. Μία ανατρεπτική πρόταση, η πρωτοτυπία της οποίας πηγάζει μέσα από τα σχέδια, τους συνδυασμούς χρωμάτων και την αισθητική της. Η συνένωση του καλλιτεχνικού ταλέντου της Maddalena Sisto με τη δημιουργικότητα της Le Pandorine ουσιαστικά καταλήγει σε μια γιορτή της γυναικείας φύσης.

Η Le Pandorine και η Miss Bloom προσφέρουν σε 4 τυχερές από μια τσάντα, η καθεμία εκ των οποίων ανήκει και σε διαφορετικό μοντέλο.
Αν θέλεις να συμμετέχεις και εσύ στον διαγωνισμό δες παρακάτω ποιο σχέδιο σου αρέσει, κάνε κλικ στην λεζάντα και συμπλήρωσε την απαραίτητη φόρμα. Μην ξεχνάς ότι μπορείς να λάβεις μέρος σε όλους τους διαγωνισμούς.

Κεντρική Διάθεση:
Motiva, τηλ.: 210 7239974
www.motiva.gr
Facebook: www.facebook.com/Motiva.gr


[gallery ids="58394,58396,58397,58401"]

New Luxury: To αγαπημένο μας σχέδιο με διπλά λουριά από οικολογικό δέρμα συνδυασμένα με μεταλλική αλυσίδα και μια μεγάλη εσωτερική τσέπη. Αν θέλεις να την κερδίσεις κάνε κλικ εδώ για να συμπληρώσεις την απαραίτητη φόρμα.

Pon Pon: Το best seller του χειμώνα, με διπλά λουριά από οικολογικό δέρμα πλεγμένα με μεταλλική αλυσίδα, φερμουάρ και μία φούντα. Αν θέλεις να την κερδίσεις κάνε κλικ εδώ για να συμπληρώσεις την απαραίτητη φόρμα.

Vela: Ένα νέο μοντέλο με άκρως ρομαντική και θηλυκή διάθεση, μια άκρως καλοκαιρινή πρόταση με κοντή λαβή και εσωτερική τσέπη. Αν θέλεις να την κερδίσεις κάνε κλικ εδώ για να συμπληρώσεις την απαραίτητη φόρμα.

Mad: Τα 11 θέματα με τις καυστικές και πνευματώδεις φράσεις, είναι τα δυνατά σημεία της τσάντας από γυαλιστερό PVC. Αν θέλεις να την κερδίσεις κάνε κλικ εδώ για να συμπληρώσεις την απαραίτητη φόρμα.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ