Follow us

Βρεθήκαμε στο fashion show της Intimissimi στη Βερόνα

Όσα είδαμε στην πασαρέλα και στο backstage του show. Από τον Γαβριήλ Νικολαΐδη

intimissimi

Όσα είδαμε στην πασαρέλα και στο backstage του show

Η πόλη της Βερόνας πλημμύρισε από δημοσιογράφους και fashion bloggers που ήρθαν από όλο τον κόσμο για να δουν από κοντά τη συλλογή της ιταλικής εταιρίας για τον ερχόμενο χειμώνα. Το MissBloom.gr ήταν φυσικά στην first row και μεταφέρει την ατμόσφαιρα και όσα έγιναν με κάθε λεπτομέρεια.

Οι Ιταλοί έστησαν μια εντυπωσιακή πασαρέλα σε ένα ειδικό χώρο στα Headquarters της εταιρείας, λίγα χιλιόμετρα μακριά από το ιστορικό κέντρο της Βερόνας. Ο πρώτος μας σταθμός ήταν το Fashion Gallery, ένα εντυπωσιακό showroom που είχε στηθεί ειδικά για τη βραδιά προκειμένου να αναδείξει την έμπνευση της χειμερινής συλλογής, που δεν ήταν άλλη από την ταινία The Great Gatsby.

Βρεθήκαμε στο fashion show της Intimissimi στη Βερόνα

Mέσα από τo εντυπωσιακό στήσιμο είδαμε ότι φέτος το ύφος της Intimissimi αλλάζει, γίνεται πιο πολυτελές και σέξι καθώς υποδέχεται λεπτομέρειες δαντέλας, αποκαλυπτικές διαφάνειες και παιχνιδιάρικα κρόσσια.

Βρεθήκαμε στο fashion show της Intimissimi στη Βερόνα - εικόνα 2

Η έμπνευση στηρίχθηκε στην ταινία The Great Gatsby με τις αναφορές στα αμερικάνικα '20s να είναι διάχυτες σε όλη τη συλλογή. Εκτός από τα κρόσσια και τα headpieces, ακόμα και ο τρόπος που στήθηκε το Fashion Gallery παρέπεμπε σε Ball Room εκείνης της δεκαετίας.

Βρεθήκαμε στο fashion show της Intimissimi στη Βερόνα - εικόνα 3

Στη συνέχεια μας περίμενε η total black πασαρέλα που είχε στηθεί ειδικά για την ημέρα του show. Το σήμα εκκίνησης δόθηκε από τον μαέστρο Giorgio Fabbri της live ορχήστρας εγχόρδων Gaga Symphony Orchestra που βρισκόταν στο πίσω μέρος του catwalk. Το κομμάτι της μουσικής έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο για τη δημιουργία της επιβλητικής ατμόσφαιρας καθώς οι μουσικοί διασκεύασαν τόσο κλασικές επιτυχίες όπως το Can't get you out of my head της Kylie Minogue όσο και κομμάτια από το soundtrack του The Great Gatsby όπως το Young And Beautifull της Lana Del Rey και το Over The Love των Florence and the Machine. Για το κλείσιμο μας ξεσήκωσαν με το A little party never killed nobody της Fergie.

Βρεθήκαμε στο fashion show της Intimissimi στη Βερόνα - εικόνα 4

περισσότερα στη σελίδα ΙΙ

Μέσα από το fashion show, η Intimissimi έδωσε τη δική της σέξι εκδοχή για την ιστορία του The Great Gatsby. Τα εσώρουχα με τις αποκαλυπτικές δαντέλες και τα παιχνιδιάρικα κρόσσια συνδυάστηκαν με ετόλ από αληθινή γούνα, κοσμήματα με έμπνευση από τη δεκαετία του '20 και γάντια όπερας δίνοντας ένα κινηματογραφικό feeling.

Βρεθήκαμε στο fashion show της Intimissimi στη Βερόνα - εικόνα 5

O στυλίστας του show, Andrea Amara ταξίδεψε εντός και εκτός Ιταλίας για να βρει όλα τα σωστά αξεσουάρ που χρειαζόταν προκειμένου να διηγηθεί την ιστορία της φετινής collection.

Βρεθήκαμε στο fashion show της Intimissimi στη Βερόνα - εικόνα 6

Τέλος, η Intimissimi μας επιφύλασσε ακόμα μια έκπληξη αφού στο show παρουσίασε και την ολοκληρωμένη συλλογή ρούχων που θα βρίσκονται από το φετινό φθινόπωρο στα καταστήματα.

Βρεθήκαμε στο fashion show της Intimissimi στη Βερόνα - εικόνα 7

Ένα σημείο στο οποίο στάθηκαν όλοι οι παρευρισκόμενοι ήταν η σωστή επιλογή μοντέλων. Όλα τα μοντέλα είχαν φυσικά αψεγάδιαστες σιλουέτες αλλά καμία δεν άγγιζε τα όρια της ανορεξίας.

Βρεθήκαμε στο fashion show της Intimissimi στη Βερόνα - εικόνα 8

Βρεθήκαμε στο fashion show της Intimissimi στη Βερόνα - εικόνα 9

Βρεθήκαμε στο fashion show της Intimissimi στη Βερόνα - εικόνα 10

Βρεθήκαμε στο fashion show της Intimissimi στη Βερόνα - εικόνα 11
H Φιλιώ Μέτση από του Allyouneedisstyle και η Αλεξία Σακελαρίου από το Smellslikefashion με τη μούσα της Intimissimi Tamara Lazic

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ