Follow us

Κέρδισε ένα από τα περιζήτητα clutch της Urania Gazelli

Η σχεδιάστρια μιλάει στον Γαβριήλ Νικολαΐδη για τη στιγμή που η Anna Dello Russo και η Chiara Ferragni κράτησαν τις δημιουργίες της. Plus: Η ιστορία της επιτυχίας της

Συναντήσαμε την Urania Gazelli στο showroom της Plus: Διαγωνισμός για να κερδίσεις ένα ένα από τα περιζήτητα clutch της

Η σχεδιάστρια μιλάει στον Γαβριήλ Νικολαΐδη για τη στιγμή που Anna Dello Russo και η Chiara Ferragni κράτησαν τις δημιουργίες της

Η Urania Gazelli, ή όπως την ξέρουν οι παιδικοί της φίλοι η Αλίκη, είναι το πιο πετυχημένο παράδειγμα δημιουργού που καταφερε να αξιοποιήσει την πρώτη ύλη που είχε στα χέρια της - ή με άλλα λόγια την οικογενειακή της επιχείρηση - και να δημιουργήσει ένα brand παγκόσμιου βεληνεκούς.

Κέρδισε ένα από τα περιζήτητα clutch της Urania Gazelli

Με background στη διακόσμηση και σπουδές στο interior και το industrial design η δημιουργός πίσω από το brand Urania Gazelli κατάφερε να ακολουθήσει το σωστό μονοπάτι και σήμερα να σχεδιάζει μερικά από τα περιζήτητα clutch στους κύκλους των fashionistas. Το πρώτο της εμπόδιο ήταν να πείσει τον πατέρα της ότι μπορούν να συνεργαστούν και να δημιουργήσουν clutch.

Κέρδισε ένα από τα περιζήτητα clutch της Urania Gazelli  - εικόνα 2

Σαν ένα γνήσιο daddy's girl, ακόμα και σήμερα ψάχνει την αναγνώριση στο βλέμμα του πατέρα της ενώ εκείνη από την μεριά της αγαπά να του αναθέτει νέες σχεδιαστικές και τεχνολογικές προκλήσεις. Μπορεί οι δημιουργίες της να φιγουράρουν στα πιο μεγάλα fashion blogs και να φωτογραφίζονται για τα editorial των πιο σημαντικών περιοδικών, εκείνη όμως σταθερά αναζητά την αναγνώριση στον πατέρα της. "Ακόμα τον πείθω... αλλά το θέμα έχει βελτιωθεί πολύ! Τώρα πια μου προτείνει ιδέες και βέβαια μου δίνει τα μυστικά της εμπειρίας του. Ξέρει λεπτομέρειες στην τεχνογνωσία μέσα από τα περίπου 30 χρόνια δουλειάς. Αυτό που τον εξιτάρει βέβαια είναι όταν του βάζω challenge, όταν τον προκαλώ να λύσει ένα πρόβλημα για παράδειγμα όταν θέλω να φτιάξω ένα σχέδιο που τεχνικά είναι πολύ δύσκολο."

Κέρδισε ένα από τα περιζήτητα clutch της Urania Gazelli  - εικόνα 3

Η επιτυχία για την Urania Gazelli ήρθε γρήγορα και στην Ιταλία, στη χώρα που γεννήθηκε το πλέξιγκλας. Στη συνέχεια ήρθε το Zara να φτιάξει την fast fashion εκδοχή του Urania Gazelli clutch "Στην αρχή τρελάθηκα, νευρίασα αλλά μετά είπα στον εαυτό μου να ηρεμήσει, δεν με ενόχλησε τόσο. Εδώ βλέπω να έχουν αντιγράψει παλτό από οίκους όπως Louis Vuitton και Prada." Το επόμενο βήμα ήταν να βρεθεί στα χέρια των πιο περιζήτητων fashionistas όπως Chiara Ferragni και Anna Dello Russo.

Κέρδισε ένα από τα περιζήτητα clutch της Urania Gazelli  - εικόνα 4

Πηγή έμπνευσης για τη σχεδιάστρια είναι το ίδιο το υλικό! Το πλέξιγκλας και οι ιδιότητες του την "καθοδηγεί" συχνά στα επόμενα βήματα της. H ίδια άλλωστε δεν σταματά να δουλεύει πάνω στο προϊόν και να αναζητά νέους τρόπους για να εκφράσει τη δημιουργικότητα της. Πολλές φορές μπορεί ένα αντικείμενο που θα "εντοπίσει" στην καθημερινότητα της, όπως μια θήκη από πούρα να την εμνεύσει για ένα νέο σχέδιο.

Κέρδισε ένα από τα περιζήτητα clutch της Urania Gazelli  - εικόνα 5
Η σχεδιάστρια με ένα από τα best seller clutch της συλλογής της

Κέρδισε ένα από τα περιζήτητα clutch της Urania Gazelli  - εικόνα 6
Η Chiara Ferragni ποζάρει με το αγαπημένο της clutch

Κέρδισε ένα από τα περιζήτητα clutch της Urania Gazelli  - εικόνα 7
Chiara Ferragni

Κέρδισε ένα από τα περιζήτητα clutch της Urania Gazelli  - εικόνα 8
Anna Dello Russo

"Η απαίτηση της Anna ήταν να έχει κάτι μοναδικό, κάτι που θα είναι μόνο για εκείνη. Κι έτσι σκέφτηκα να φτιάξω ένα τραπουλόχαρτο που θα αναπαριστά την ίδια και τελικά ήταν κάτι που της άρεσε πολύ. Μάλιστα της άρεσε περισσότερο η πλευρά που την αναπαριστούσε"

Κέρδισε ένα από τα περιζήτητα clutch της Urania Gazelli  - εικόνα 9

Kάνε κλικ εδώ να λάβεις μέρος στο διαγωνισμό και να κερδίσεις αυτό το clutch Urania Gazelli

Κέρδισε ένα από τα περιζήτητα clutch της Urania Gazelli  - εικόνα 10


Κείμενο / Φωτογραφίες: Γαβριήλ Νικολαΐδης

Δες εδώ τη συλλογή:


[gallery ids="64098,64099,64100,64101,64102,64103,64104,64105,64106,64108,64109,64110,64112"]

Urania Gazelli

Urania Gazelli

Urania Gazelli

Urania Gazelli

Urania Gazelli

Urania Gazelli

Urania Gazelli

Urania Gazelli

Urania Gazelli

Urania Gazelli

Urania Gazelli

Urania Gazelli

Urania Gazelli

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ