Follow us

Φθινοπωρινός Διαγωνισμός: Κέρδισε μία τσάντα Dea Rosa

H δημιουργός του brand Dea Rosa, Άντρια Μητσάκος, μιλά αποκλειστικά στο MissBloom.gr

Φθινοπωρινός Διαγωνισμός: Κέρδισε μία τσάντα Dea Rosa

H δημιουργός και καλλιτεχνική διευθύντρια του brand Dea Rosa, Άντρια Μητσάκος, μιλά αποκλειστικά στο MissBloom.gr

Η Άντρια Μητσάκος, ή αλλιώς Wanderlista, είναι η ελληνο-αμερικανίδα δημιουργός και καλλιτεχνική διευθύντρια του brand Dea Rosa, αλλά και πρόεδρος και CEO της εταιρείας δημοσίων σχέσεων Andria Mitsakos Public Relations (AMPR), η οποία δραστηριοποιείται στον χώρο του πολυτελή τουρισμού και ταξιδιού, της μόδας, του lifestyle και του beauty. Η AMPR διαθέτει γραφεία στο Soho της Νέας Υόρκης, το Μαϊάμι, το Μεξικό, το Λονδίνο, τη Ζυρίχη, το Παρίσι και την Αθήνα, ενώ πρόσφατα η Άντρια εγκαινίασε τις Wanderlista Boutiques Worldwide, όπου επιμελείται, συμβουλεύει και αναπτύσσει ξενοδοχειακούς χώρους.

Τα Dea Rosa είναι μία εταιρεία πολυτελών αξεσουάρ που δημιουργήθηκε το 2010, κατασκευάζονται κυρίως από εξωτικά δέρματα και είναι κατάλληλα για να απογειώσουν τις εμφανίσεις σου από το πρωί έως το βράδυ. Φέτος, η Άντρια Μητσάκος μετακόμισε από τη Νέα Υόρκη στην Ελλάδα και μας συστήνει το ανερχόμενο brand της.

Διάβασε τι δήλωσε αποκλειστικά στη Miss Bloom:

Πότε και πώς ξεκίνησε η ιδέα του δικού σας brand;
Το 2010, βρισκόμουν σε μία εκδήλωση στη Νέα Υόρκη, όπου ένας φίλος ενδυματολόγος με σύστησε σε έναν επιχειρηματία, ο οποίος πουλούσε εξωτικά δέρματα στο Μιλάνο. Κατά τη διάρκεια της συζήτησής μας με τον επιχειρηματία αναφέραμε το trend του πύθωνα και άλλων εξωτικών δερμάτων που είχαν αρχίσει τότε να κυριαρχούν στη μόδα. Δέκα μέρες αργότερα, με τρία σχέδια στα χέρια μου, βρέθηκα μέσα σε ένα αεροπλάνο με προορισμό το Μιλάνο. Σε δύο μήνες η ολοκλήρωση της πρώτης μου συλλογής ήταν γεγονός! Πέρασα πέντε εβδομάδες φωτογραφίζοντας τη συλλογή σε δέκα διαφορετικά μέρη της Ιταλίας, μαζί με τον φωτογράφο Peter Wesley Brown. Από τότε και ύστερα έμεινα στο Μιλάνο, όπου δημιούργησα και το brand.

Φθινοπωρινός Διαγωνισμός: Κέρδισε μία τσάντα Dea Rosa

Γιατί επιλέξατε το όνομα «Dea Rosa» και τι σημαίνει;
Ήθελα να δώσω στο brand ένα λατινικό όνομα, εξού και το Dea, που σημαίνει «θεά». To Rosa προέρχεται από την γιαγιά μου, το όνομα της οποίας ήταν Rose. Η γιαγιά μου υπήρξε σχεδιάστρια παπουτσιών κι εγώ μεγάλωσα μέσα στις μυρωδιές από τα δέρματα, μυρωδιές που έχουν χαραχτεί στη μνήμη μου. Έτσι γεννήθηκε το «Dea Rosa».

Τι υλικά σας αρέσει να χρησιμοποιείτε;
Κυρίως εξωτικά δέρματα, που αποτελούν και τη βάση από την οποία ξεκίνησα. Είμαι, επίσης, μεγάλη θαυμάστρια της νάπας δέρματος, γιατί ταιριάζει σε όλες τις περιστάσεις. Σε γενικές γραμμές μου αρέσει να ανακαλύπτω διαφορετικά υφάσματα και υφές.

Φθινοπωρινός Διαγωνισμός: Κέρδισε μία τσάντα Dea Rosa  - εικόνα 2

Από πού αντλείτε έμπνευση για τις δημιουργίες σας;
Από την αρχιτεκτονική, τα χρώματα, τις υφές και φυσικά, από την Ελλάδα. Πάντα αποτελούσε για μένα πηγή έμπνευσης. Η λιτή ομορφιά της και η αρχαία ενέργεια που παρέχει είναι πάντα μαζί μου. Τα ταξίδια μου ανά τον κόσμο, οι καινούριες εικόνες που θα συναντήσω και τα συναισθήματα που θα νιώσω επηρεάζουν συνεχώς τη δημουργικότητά μου. Είναι κάτι που δε σταματά ποτέ.

Τι έχετε ετοιμάσει για αυτήν τη σεζόν;
Για τη σεζόν Φθινόπωρο/ Χειμώνας 2013-'14 έκανα ουσιαστικά ένα διάλειμμα, γιατί μεσολάβησε η επιστροφή μου στην Ελλάδα και το rebrand της εταιρείας. Ενώ υπάρχει αρκετός κόσμος που φεύγει, εγώ αποφάσισα να επιστρέψω και δεσμεύτηκα να μείνω στην Ελλάδα για να υποστηρίξω με τον δικό μου τρόπο την χώρα μου. Παρόλα αυτά ετοιμάζω μία micro collection αποκλειστικά για το κατάστημα Μαγεία στο Κολωνάκι. Για την Άνοιξη 2014 θα παρουσιάσω για πρώτη φορά τη συλλογή μου στην Αθήνα, κάτι πολύ σημαντικό για μένα. Πρόκειται για μία συλλογή που θα εστιάσει στο signature handle, τα χρυσά χερουλάκια που σχεδίασα για την τσάντα «Zefiros Double» (την τσάντα του διαγωνισμού) και η χρωματική παλέτα είναι εμπνευσμένη από ένα υπέροχο μετάξι που ανακάλυψα τυχαία κάνοντας βόλτα. Τα χρώματα είναι μαγικά, έντονα και αισθησιακά.

Φθινοπωρινός Διαγωνισμός: Κέρδισε μία τσάντα Dea Rosa  - εικόνα 3

Υπάρχει κάποιο κομμάτι που να είναι το αγαπημένο σας. Και αν ναι, για ποιον λόγο;
Η τσάντα «Zefiros». Πήρε το όνομά της από τους θεούς του ανέμου και ταιριάζει απόλυτα με το alter ego μου, την Wanderlista, η οποία κινείται όπου την πηγαίνει ο άνεμος.

Υπάρχει η δυνατότητα custom-made παραγγελίας;
Φυσικά! Λατρεύω να φτιάχνω custom made παραγγελίες.

Φθινοπωρινός Διαγωνισμός: Κέρδισε μία τσάντα Dea Rosa  - εικόνα 4

Σε τι τιμές κυμαίνονται οι δημιουργίες σας;
Από 200 μέχρι και 3.000 ευρώ.

Που μπορεί να τα βρει κανείς;
Σε επιλεγμένα καταστήματα στη Νέα Υόρκη, το Μαϊάμι και φυσικά, στις Wanderlista Βoutiques ανά τον κόσμο. Στην Αθήνα τα Dea Rosa διατίθενται στο κατάστημα Μαγεία στο Κολωνάκι. (Δες εδώ περισσότερες λεπτομέρειες).

Πώς θα χαρακτηρίζατε τα αξεσουάρ που φτιάχνετε με τρεις λέξεις;
Ραφινάτα. Edgy. Αβίαστα.

Φθινοπωρινός Διαγωνισμός: Κέρδισε μία τσάντα Dea Rosa  - εικόνα 5

Πώς θα χαρακτηρίζατε το προσωπικό σας στυλ;
Η Audrey Hepburn συναντά την Jade Jagger. Ξυπόλητη.

Σε ποιες γυναίκες θεωρείτε ότι απευθύνεστε;
Σχεδιάζω για ανθρώπους που εκτιμούν και έχουν αντίληψη του στυλ και όχι της μόδας. Γιατί για μένα, το στυλ και η μόδας είναι δύο τελείως διαφορετικές έννοιες.

Ποια είναι η πιο σημαντική στιγμή της έως τώρα καριέρα σας;
Κάθε πρωί που ξυπνάω και συνειδητοποιώ ότι έχω μία υπέροχη μέρα μπροστά μου σε αυτήν την υπέροχη πόλη.

Φθινοπωρινός Διαγωνισμός: Κέρδισε μία τσάντα Dea Rosa  - εικόνα 6

Πώς ονειρεύεστε το μέλλον του brand σας;
Φέτος, μετέφερα την παραγωγή μου από το Μιλάνο στην Αθήνα και ελπίζω ότι η κίνηση αυτή θα προτρέψει και άλλα brands να κάνουν το ίδιο. Ονειρεύομαι όλοι αυτοί οι ταλαντούχοι άνθρωποι με τους οποίους συνεργάζομαι εδώ (καλλιτέχνες, σχεδιαστές, ενδυματολόγοι, η δημιουργική μου ομάδα) θα καταφέρουμε να έχουμε ένα επιτυχημένο μέλλον και μία ακμάζουσα επιχείρηση. Γιατί οι καλλιτέχνες και οι δημιουργοί είναι αυτοί που αναζωογονούν την πόλη και εύχομαι με τον τρόπο μου να συνεισφέρω κι εγώ σ' αυτό.

Φθινοπωρινός Διαγωνισμός: Κέρδισε μία τσάντα Dea Rosa  - εικόνα 7
H δημιουργός και καλλιτεχνική διευθύντρια των Dea Rosa, Άντρια Μητσάκος.


Πάρε μέρος στο σούπερ διαγωνισμό της Miss Bloom για να κερδίσεις την τσάντα "Zefiros Diplo" από τα Dea Rosa!

Φθινοπωρινός Διαγωνισμός: Κέρδισε μία τσάντα Dea Rosa  - εικόνα 8
Η τσάντα Zefiros Diplo από τα Dea Rosa


Κάνε κλικ εδώ για να πάρεις μέρος στον σούπερ διαγωνισμό.


Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα αξεσουάρ Dea Rosa κάνε ένα κλικ στην Facebook Page Dea Rosa αλλά και στο dearosa.com.

Φωτογραφίες: Peter Wesley Brown

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ