Follow us

Τι έγινε στο σεμινάριο STyLE YOURSELf ΙΙ

Snapshots από δύο ημέρες γεμάτες πολύτιμα styling tips

Τι έγινε στο STyLE YOURSELf Seminar #2


Snapshots από δύο ημέρες γεμάτες πολύτιμα styling tips


Τι έγινε στο σεμινάριο STyLE YOURSELf ΙΙ
Δημήτρια Ιωαννίδου, Ελένη Στασινοπούλου, Μάνια Καρναχωρίτη

Tο σεμινάριο STyLEYOURSELf Ii - The "Smart Fashionista" Edition πραγματοποιήθηκε στο κατάστημα Frock n'Roll και είχε σαν στόχο να μετατρέψει κάθε γυναίκα τον καλύτερο στυλίστα και μακιγιέρ του εαυτού της, δείχνοντάς της μέσα από απλές και καθημερινές συμβουλές πολύτιμα μυστικά του στυλ, του μακιγιάζ και τoυ έξυπνου shopping.

Η Ελένη Στασινοπούλου, editor in chief του MissBloom.gr, ανέλυσε, στο πρώτο μέρος του σεμιναρίου, μέσα από slides, τι κολακεύει τον κάθε σωματότυπο αλλά και την οργάνωση της κάθε ντουλάπας, ενώ έδωσε tips για εύκολους συνδυασμούς ώστε να είσαι πάντα σωστά ντυμένη αλλά και για τρόπους να ψωνίζεις έξυπνα, κάνοντας οικονομία.

Τι έγινε στο σεμινάριο STyLE YOURSELf ΙΙ - εικόνα 2

Το 2ο μέρος αφορούσε τον τομέα της ομορφιάς με την make up artist Μάνια Καρναχωρίτη να δίνει μαθήματα μακιγιάζ με την βοήθεια των προϊόντων της ERRE DUE.

Τι έγινε στο σεμινάριο STyLE YOURSELf ΙΙ - εικόνα 3

Παράλληλα, αποκάλυψε πολλά επαγγελματικά μυστικά ενώ δεν παρέλειψε να απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις αλλά και να βάψει προσωπικά μερικές από τις συμμετέχουσες που ήθελαν με αυτόν τον τρόπο να λύσουν τις απορίες τους.

Τι έγινε στο σεμινάριο STyLE YOURSELf ΙΙ - εικόνα 4

Τέλος, το τελευταίο μέρος απαιτούσε την συμμετοχή όλων των γυναικών που παρακολούθησαν το σεμινάριο, οι οποίες με την καθοδήγηση της Δημήτριας Ιωαννίδου, fashion designer και ιδιοκτήτριας του Frock n' Roll, μετάτρεψαν ένα t-shirt με την τεχνική του stencil

Τι έγινε στο σεμινάριο STyLE YOURSELf ΙΙ - εικόνα 5

Μεταξύ άλλων, h Δημήτρια έδωσε ιδέες για πολλές DIY δημιουργίες που βοηθούν στην ανακύκλωση των ρούχων μας και στην εξοικονόμηση χρημάτων.

Τι έγινε στο σεμινάριο STyLE YOURSELf ΙΙ - εικόνα 6

Οι συμμετέχουσες απόλαυσαν λιχουδιές από την MissBloomer Αθηνά Πάνου, aka SugarBuzz, και άλλες εκπλήξεις ενώ πήραν μαζί τους φεύγοντας την goodie bag του STyLE YOURSELf, γεμάτη stylish δώρα!

Τι έγινε στο σεμινάριο STyLE YOURSELf ΙΙ - εικόνα 7

Αν θέλεις να ενημερώνεσαι για επόμενα σεμινάρια, επισκέψου τη σελίδα STylE YOURSELf στο Facebook


Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ