Follow us

H καμπάνια Calvin Klein αντικατοπτρίζει τον edgy χαρακτήρα της νέας συλλογής

Ο Mario Sorrenti αιχμαλωτίζει με το φακό του την Edita Vilkeviciute και τον Matthew Terry για τη νέα καμπάνια κοσμημάτων και ρολογιών Calvin Klein.

H νέα καμπάνια Calvin Klein


Ο Mario Sorrenti αιχμαλωτίζει με το φακό του την Edita Vilkeviciute και τον Matthew Terry για τη νέα καμπάνια κοσμημάτων και ρολογιών Calvin Klein.




Η νέα καμπάνια του οίκου Calvin Klein τονίζει με μοναδικό τρόπο τις θηλυκές γραμμές και το δυναμικό χαρακτήρα του ρολογιού Calvin Klein body ενώ υπογραμμίζει το unisex χαρακτήρα των Calvin Klein αξεσουάρ.



Η Edita Vilkeviciute συμμετέχει επίσης στην καμπάνια του Calvin Klein white label brand ενώ ο Matthew Terry είναι ένα πρόσωπο που έχουμε δει πολλές φορες σε καμπάνιες του οίκου όπως Calvin Klein Underwear, Calvin Klein Jeans ενώ τώρα είναι το πρόσωπο του αρώματος Dark Obsession.



Η καμπάνια συνοδεύεται και από ένα εντυπωσιακά σκηνοθετημένο video στο ίδιο mood:



Calvin Klein bold

H καμπάνια Calvin Klein αντικατοπτρίζει τον edgy χαρακτήρα της νέας συλλογής - εικόνα 4

To Calvin Klein bold είναι ένα μοντέρνο ρολόι ελβετικής κατασκευής που συμβολίζει την ποιότητα και την πολυτέλεια. Παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το 2007 και σήμερα επαναλανσάρεται με παστέλ γαλάζιο, μπλε, ασημί ή μαύρο καντράν. Οι φωσφορίζοντες στο σκοτάδι ωροδείκτες και ο μπλε δείκτης δευτερολέπτων είναι μια ακόμα λεπτομέρεια που σηματοδοτεί την υπεροχή του. Διατίθεται επίσης και σε έκδοση χρονογράφου για άντρες οι οποίοι αναζητούν καθαρές γραμμές με διαχρονική κομψότητα και σύγχρονη δυναμικότητα.

Calvin Klein body

H καμπάνια Calvin Klein αντικατοπτρίζει τον edgy χαρακτήρα της νέας συλλογής - εικόνα 5

Η Calvin Klein watches + jewelry εμπνευσμένη για ακόμα μια φορά από τη θηλυκότητα και την κομψότητα της γυναικείας σιλουέτας, δημιούργησε το Calvin Klein body ,ένα διαχρονικό ρολόι-κόσμημα που γοητεύει με το πολύεπίπεδο σχέδιο του μπρασελέ και το minimal design. Ένα ρολόι - κόσμημα που ταιριάζει στην προσωπικότητα κάθε γυναίκας και αναδεικνύει το προσωπικό της στυλ, και διατίθεται σε γυαλιστερό ατσάλι, πολυτελές χρυσό ή ροζ χρυσό.

Calvin Klein sumptuous

H καμπάνια Calvin Klein αντικατοπτρίζει τον edgy χαρακτήρα της νέας συλλογής - εικόνα 6

Οι λείες και καμπύλες γραμμές της νέας συλλογής κοσμημάτων σχηματίζουν αισθησιακές φόρμες σε απόλυτη αρμονία με την πολυτέλεια της λάμψης. Όλη η συλλογή κοσμημάτων Calvin Klein sumptuous διατίθεται σε εκθαμβωτικό PVD χρυσό ή PVD ρόζ χρυσό και σε σοφιστικέ ατσάλι.

H Calvin Klein watches + jewelry ειναι μια εταιρεία του Swatch Group, της μεγαλύτερης εταιρείας παραγωγής Ελβετικών ρολογιών.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ