Follow us

Ξανά κατηγορούμενος για σεξουαλική παρενόχληση ο Terry Richardson

O φωτογράφος των σταρ βρισκέται ξανά αντιμέτωπος με κατηγορίες σεξουαλικής παρενόχλησης.

Ξάνα κατηγορούμενος για σεξουαλική παρενόχληση ο Terry Richardson

O φωτογράφος των σταρ βρισκέται ξανά αντιμέτωπος με κατηγορίες σεξουαλικής παρενόχλησης.

Πριν καταλαγιάσουν οι προηγούμενες ανάλογες φήμες δια στόματος Charlotte Waters, ήρθε ένα ακόμα μοντέλο να κατηγορήσει τον Terry Richardson για σεξουαλική παρεόχληση. Αυτή τη φορά μάλιστα η κατηγορία ήρθε με τη μορφή μιας φωτογραφίας, από την οθόνη του κινητού της Emma.

Όταν το μοντέλο έλαβε το μήνυμα- παρότρυνση να κάνει σεξ με το φωτογράφο για να κλείσει μία φωτογράφιση του περιοδικό Vogue, έβγαλε και ανέβασε τη φωτογραφία στο twitter της. Σύμφωνα με την ίδια, όταν ζήτησε εξηγήσεις από τον Richardson εκείνος της είπε να απαντήσει απλά "ναι ή όχι" και εκείνη έκλεισε την κουβέντα απαντώντας όχι.

Ξανά κατηγορούμενος για σεξουαλική παρενόχληση ο Terry Richardson
Το μοντέλο Emma Appleton

Το γεγονός όμως εκτυλίχθηκε περαιτέρω στο twitter της Appleton αφού η φωτογραφία που ανέβασε έλαβε ποικίλα σχόλια και όχι όλα υποστηρικτικά προς την ίδια. Μετά από λίγη ώρα το μοντέλο όχι μόνο έσβησε τη φωτογραφία και το μήνυμα αλλά και τον ίδιο το λογαριασμό της μην αντέχοντας τις αντιδράσεις.

Ο Terry Richardson από την πλευρά του απάντησε και σε αυτή την κατηγορία όπως έκανε με όλες τις προηγούμενες, αρνήθηκε κάθε ανάμειξη με το μοντέλο και κατηγόρησε την φωτογραφία ως ψευδή. Η αμερικάνικη Vogue την ίδια στιγμή δήλωσε πως δεν έχει σκοπό να συνεργαστεί ξανά με τον διάσημο φωτογράφο που έχει δουλέψει με δεκάδες celebrities ως τώρα. Δύο από τις βασικές του "μούσες" είναι μάλιστα η Lady Gaga και η Miley Cyrus με τον ίδιο να έχει γυρίσει το videoclip της τελευταίας, Wrecking Ball και που φέρει το χαρακτηριστικό στυλ του.

Ξανά κατηγορούμενος για σεξουαλική παρενόχληση ο Terry Richardson - εικόνα 2
Ο Terry Richardson θεωρείται ο ίδιος κομμάτι της κουλτούρας των celebrity

Μετά τις κατηγορίες των Jamie Peck, Liskula Cohen, Rie Rasmussen και Charlotte Waters, οι κατηγορίες μοιάζουν να πληθαίνουν επικίνδυνα για τον διάσημο φωτογράφο αν και μπορεί να μην μαθευτεί ποτέ η αλήθεια από πίσω.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ