Follow us

Νίκη Κάρτσωνα: Κυκλοφορεί την δική της σειρά ρούχων

Αναμένεται να κυκλοφορήσει το Φθινόπωρο 2014

Νίκη Κάρτσωνα: Κυκλοφορεί την δική της σειρά ρούχων

Την δική της σειρά ρούχων σχεδιάσει και αναμένεται να κυκλοφορήσει το Φθινόπωρο 2014 η Νίκη Κάρτσωνα, όπως μάθαμε μέσα από την προσωπική σελίδα της Έλενας Γαλυφά, coolurstyle.com.

N9VE... Το εννιά στα Ιταλικά.. Ευτυχία, αγάπη, ευγνωμοσύνη, στιγμές, δόξα, ανυπομονησία, πρόκληση, όλα αυτά κρυμμένα σε έναν αριθμό, τον αγαπημένο της αριθμό. Ο αριθμός της φανέλας του συζύγου της, Νίκου Χατζή...

Ταλέντο, ομορφιά, μόδα, όρεξη, και γούστο είναι μερικές λέξεις που οδήγησαν την Νίκη Κάρτσωνα να πει το μεγάλο ναι και να δημιουργήσει για πρώτη φορά την καινούργια της συλλογή, N9VE by Niki Kartsona..

Μια συλλογή πραγματικά που θα ζήλευε η κάθε γυναίκα και θα έκανε τα πάντα για να έχει αυτά τα ρούχα στην γκαρνταρόμπα της. Ρούχα με πολύ στυλ, σε λιτές γραμμές, που μπορείς να φορέσεις με πολλούς τρόπους κάνοντας πολλαπλούς συνδυασμούς, ρούχα που σε κολακεύουν και αμέσως σου δίνουν έναν urban-classy αέρα. Με ορισμένα κομμάτια δε, έναν παριζιάνικο μινιμαλισμό τον νιώθεις και μαγεύεις ακόμα και εκείνον που δεν γνωρίζει από μόδα.

Αμάνικα σακάκια to die for, φορέματα μακρυά, το αγαπημένο μου ένα τύπου κρουαζέ πολύ μακρύ με ζώνη στην μέση, απλά συγκλονιστικό, και ένα άλλο με δερμάτινες λεπτομέρειες, -πιο fashion-item δεν γίνεται- ολόλευκα πουκάμισα, παντελόνες σε loose γραμμές, ψιλόμεσες φούστες, ripped-unisex μπλουζάκια και φυσικά t-shirts για άντρες και για γυναίκες είναι μερικά από αυτά που εμπνεύστηκε για την συλλογή της η Νίκη.

Νίκη Κάρτσωνα: Κυκλοφορεί την δική της σειρά ρούχων

Νίκη Κάρτσωνα: Κυκλοφορεί την δική της σειρά ρούχων - εικόνα 2

Δες περισσότερες φωτογραφίες και διάβασε όλες τις λεπτομέρειες στο coolurstyle.com


Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ