Follow us

Διαγωνισμός: Κέρδισε 4 κοσμήματα Aumorfia και αναβάθμισε το στυλ σου

Δες εδώ πώς θα λάβεις μέρος στον διαγωνισμό

Aumorfia: Κέρδισε 4 υπέροχα κοσμήματα και αναβάθμισε το στυλ σου

Με αρχιτεκτονική αύρα, προσεγμένο σχεδιασμό και χαρακτηριστικό στυλ, τα Aumorfia είναι η τέλεια προσθήκη στον ελληνικό χώρο του κοσμήματος.

Η Θεανώ Ραβαζούλα - Ποταμιάνου είναι το κορίτσι που κρύβεται πίσω από τα πιο όμορφα και ιδιαίτερα κοσμήματα που εντοπίσαμε τους τελευταίους μήνες. Τα Aumorfia πήραν το όνομά τους από τις λέξεις "ομορφιά" και "αμορφία" (έλλειψη σχήματος) και είναι φτιαγμένα από κομμάτια δέρματος σε άσπρο, μαύρο αλλά και επιλεγμένα χρώματα που συνδυάζονται μεταξύ τους δημιουργώντας πολύπλοκες και συνάμα minimal μορφές.

Διαγωνισμός: Κέρδισε 4 κοσμήματα Aumorfia και αναβάθμισε το στυλ σου

Πες μας λίγα λόγια για τον εαυτό σου. Πώς προέκυψε το brand;
Η Aumorfia προέκυψε από την προσωπική μου διάθεση, ως προς το τί θα ήθελα να σχεδιάζω στο μέλλον αλλά και τί να φοράω. Αφού πέρασα ως στυλίστρια από περιοδικά διακόσμησης και lifestyle, κατόπιν ασχολήθηκα μέσω του δημιουργικού γραφείου Visualbytes - στο οποίο ακόμα ανήκω και δραστηριοποιούμαι - με το σχεδιασμό κατοικιών, επαγγελματικών χωρών και εταιρικών ταυτοτήτων. Στα projects που είχα, πάντα σχεδίαζα custom made έπιπλα, φωτιστικά και αξεσουάρ και κάποια στιγμή μου βγήκε η ανάγκη να σχεδιάσω κάτι πιο προσωπικό, που να το φέρεις πάνω σου και όχι να μένει κλεισμένο σπίτι.
Μαζί με την προσωπική μου ανάγκη για αξεσουάρ - κοσμήματα που να μπορώ να τα φοράω πρωί και βράδυ, να είναι ελαφριά και να μην "φωνάζουν" πάνω στο ρούχο, αλλά να αποτελούν συνέχειά του, προέκυψε αυτό το κατα βάση design project που ονόμασα Aumorfia με σκοπό να επεκταθεί στο μέλλον πέρα από τα "κοσμήματα" και σε άλλα πολυμορφικά αξεσουάρ.

Διαγωνισμός: Κέρδισε 4 κοσμήματα Aumorfia και αναβάθμισε το στυλ σου - εικόνα 2

Τα κοσμήματά σου διακατέχονται από αρχιτεκτονικές γραμμές και ουδέτερα χρώματα. Από που αντλείς την έμπνευσή σου;
Έμπνευση αντλώ καθημερινά από γραμμές και φόρμες που βλέπω γύρω μου καθημερινά. Η αρχιτεκτονική, λόγω των σπουδών μου, έχει επηρεάσει σε μεγάλο βαθμό τον τροπο που σχεδιάζω και μου αρέσει ιδιαίτερα να παρακολουθώ και να "κλέβω" συνθέσεις από έργα σύγχρονης τέχνης και από χορογραφίες σύγχρονου χορού.

Ποιο κομμάτι από την πιο πρόσφατη συλλογή σου είναι απαραίτητο να υπάρχει στην γκαρνταρόμπα κάθε γυναίκας;
Το PL_cuff, ένα μινιμαλ μαυρο ματ δερμάτινο περικάρπιο που συνδυάζεται με άλλα τρία πιο λεπτά bracelets της ίδιας σειράς και αποκτά πολλά διαφορετικά look. Επίσης μπορεί να συνδυαστεί με ολα αυτά τα λεπτά αγαπημένα βραχιολάκια -αλυσιδάκια και να βγάλει έναν πιο boho - rock chic χαρακτήρα!

Διαγωνισμός: Κέρδισε 4 κοσμήματα Aumorfia και αναβάθμισε το στυλ σου - εικόνα 3

Τι ετοιμάζεις για το μέλλον;
Για το μέλλον ετοιμάζω μια συλλογή με λεπτές δερμάτινες γραμμές, η οποία θα περιέχει πολλά body wrapping κομμάτια. Αξεσουάρ που θα τυλίγονται στο σώμα και θα πλέκονται με τα ρούχα. Επίσης, θα συμμετέχω σε δύο online πλατφόρμες πωλήσεων του εξωτερικού με την premium σειρά A_series. Ειναι μια σειρά που αποτελείται από τέσσερα κολιέ και τέσσερα avant garde περικάρπια και που δεν έχει διατεθεί ακόμα στην Ελλάδα. Η σειρά αυτή θα εμπλουτίζεται συνέχεια με νέα sur measure κομμάτια.

Βρες όλες τις συλλογές Aumorfia στο eshop aumorfia.com

To MissBloom.gr σε συνδυασμό με τη Θεανώ Ραβαζούλα - Ποταμιάνου σου χαρίζουν 4 υπέροχα κοσμήματα Aumorfia. Κάνε κλικ εδώ για να μπεις στο διαγωνισμό.

Διαγωνισμός: Κέρδισε 4 κοσμήματα Aumorfia και αναβάθμισε το στυλ σου - εικόνα 4

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ