Follow us

Γνώρισε τη Storymood και κέρδισε customized παπούτσια για το βαφτιστήρι σου

Ένα boutique gift shop αναδεικνύει την ιστορία σου

Γνώρισε τη Storymood και κέρδισε customized παπούτσια για το βαφτιστήρι σου

Ένα boutique gift shop αναδεικνύει την ιστορία σου


Τέσσερις δημιουργικές γυναίκες, η Καρολίνα, η Ελίνα, η Μπέτυ και η Βασιλική, που προέρχονται από τον κόσμο των Media και της Διαφήμισης αποφάσισαν να στήσουν τη StoryMood, ένα boutique gift shop που δίνει μορφή στις ιστορίες μας. Με επικεφαλής στο δημιουργικό κομμάτι την Καρολίνα Ροβύθη(www.carolinerovithi.com), αποφάσισαν όλες μαζί να κάνουν τη δική τους ιστορία πραγματικότητα. Έτσι, δουλεύοντας με premium υλικά όπως plexiglass,χρυσό και ασήμι, δέρμα, κεραμικά, άριστης ποιότητας βαμβακερά και οικολογικά υφάσματα, συνθέτουν και δίνουν μορφή και στην πιο απαιτητική και περίεργη ιστορία.

Η StoryMood σου δίνει την ευκαιρία να αναδείξεις την ιστορία σου και να της δώσεις μια άλλη μορφή. Να προβάλλεις αυτό που αισθάνεσαι με έναν πρωτότυπο, καλλιτεχνικό και μοντέρνο τρόπο μέσα από μια σειρά πολλών και διαφορετικών προϊόντων. Παράλληλα, δημιουργεί τις δικές της ιστορίες. Τα seasonal collections είναι από τα πλέον δυνατά και δημιουργικά κομμάτια της Storymood. Ωστόσο, υπάρχουν δύο λόγοι που μας διαφοροποιούν και μας κάνουν ιδιαίτερους: Ο πρώτος είναι η εικαστική απόδοση και το design που είναι μοναδικό για κάθε ιστορία και βγαίνει με πρωτότυπα έργα που σχεδιάζουμε και παράγουμε εμείς και ο δεύτερος ότι ο καθένας μπορεί να δημιουργήσει το απόλυτα personalized δώρο για την εκάστοτε περίσταση που θέλει, το οποίο φυσικά ισχύει και μπορεί να εφαρμοστεί πάντα και σε εταιρικά δώρα”.
Γνώρισε τη Storymood και κέρδισε customized παπούτσια για το βαφτιστήρι σου

Γνώρισε τη Storymood και κέρδισε customized παπούτσια για το βαφτιστήρι σου - εικόνα 2

Συνέχεια στη σελίδα 2
“Ένα από τα πιο δυνατά σημεία της ομάδας της StoryMood είναι η δημιουργικότητα, η φαντασία και η δυνατότητα να κάνουμε την ιστορία του κάθε ένα πραγματικότητα από την αρχή ως το τέλος. Από την ιδέα μέχρι την υλοποίηση! Το μόνο που χρειάζεται είναι να μας στείλει κάποιος την ιστορία του και σε τι μορφή θα ήθελε να τη δει να γίνεται πραγματικότητα και εμείς αναλαμβάνουμε όλα τα υπόλοιπα. Παράλληλα, στο site μας υπάρχει ειδική ενότητα αφιερωμένη στο personalized δώρο με όνομα «your stories» όπου εκεί κάποιος μπορεί να διαλέξει κάτι που ήδη έχουμε σχεδιάσει και να το προσαρμόσουμε σύμφωνα με τα δικά του στοιχεία ( πχ όνομα, μία ημερομηνία, στίχους από τραγούδι κτλ.).

Πώς θα σου φαινόταν φέτος το Πάσχα να έκανες ένα πιο προσωπικό δώρο στο βαφτιστήρι σου; Πάρε μέρος στον διαγωνισμό για να κερδίσεις ένα personalized ζευγάρι All Star από StoryMood.

Γνώρισε τη Storymood και κέρδισε customized παπούτσια για το βαφτιστήρι σου - εικόνα 3

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ