Follow us

Τα Summer Essentials των Fashion Bloggers

Τι δεν θα αποχωριστούν ούτε στιγμή τους επόμενους μήνες;

fashion_bloggers


Τι δεν θα αποχωριστούν ούτε στιγμή τους επόμενους μήνες;


Οι Fashion Bloggers είναι σε καλοκαιρινό mood και μοιράζονται τα αγαπημένα τους summer essentials με τη Miss Bloom! Τι είναι λοιπόν αυτά που δεν θα αποχωριστούν καθόλου τους επόμενους μήνες;


Πηνελόπη Καπνουλά (Fashion Architect)

Τα Summer Essentials των Fashion Bloggers
Tυρκουάζ δαχτυλίδι, πορτοφολάκι, σαγιονάρες και βεντάλια - ACCESSORIZE, φλοράλ μπικίνι, τοπ και μπαλαρίνες - SUITEBLANCO, πράσινα γυαλιά ηλίου - RETROSUPERFUTURE


Χριστίνα Κοροβέσση (LEMONcake wardRobe)

Τα Summer Essentials των Fashion Bloggers - εικόνα 2
Τα γυαλιά: Chloe. Μπεζ-χρυσά με vintage χαρακτήρα. Τα αγόρασα πέρυσιαλλά είναι αξεπέραστα. Πάνε με τα πάντα και προσθέτουν φινέτσα καινοσταλγική διάθεση ακόμη και στο πιο απλό outfit. Τα αγαπώ. Τι άλλο ναπω?
Το μαγιό: Από τη φετινή συλλογή Η&Μ. Ολόσωμο. Ο μινιμαλισμόςσυναντά το μαξιμαλισμό. Μαύρο αλλά με βολάν. Όσο ήσυχο αλλά και όσοιδιαίτερο χρειάζεται για μια κομψή εμφάνιση στη θάλασσα. Του πάει πολύκαι η πισίνα.
Το καπέλο: Χωρίς καπέλο δεν πας πουθενά. Το δικό μουέχει λευκά πουά και λεπτομέρεια από δαντέλα. Γαλλική φινέτσα-ελληνικόςήλιος σημειώσατε X. Ό,τι πρέπει και για τις απογευματινές βόλτες με τοποδήλατο στην πόλη.
Το σορτς. Ψηλόμεσο, ρομαντικό με μια υποψία σέξυαλλά με φαρδιά εφαρμογή που το απενοχοποιεί. Αγορασμένο πέρυσι τονΟκτώβρη στο Νότινγκ Χιλ, περίμενε υπομονετικά στη ντουλάπα για τοντεμπούτο του. Όπερ και εγένετο το περασμένο σκ, στην παραλία.


Κατερίνα Γιαννούλη
(Fashion Algorithms)

Τα Summer Essentials των Fashion Bloggers - εικόνα 3
Summer Essentials: Ange ou Demon κρέμα σώματος αντί για άρωμα, Kerastase elixir για περιποίηση των μαλλιών από τον ήλιο, flipstick σε έντονο κόκκινο, νέον κολιέ, αντηλιακό και υποβρύχια φωτογραφική, pajamas και flat, μια υπέροχη παραλία και your best smile It's summer!

Iωάννα Τσιγαρίδα (Ordinary Pulse)

Τα Summer Essentials των Fashion Bloggers - εικόνα 4

Χμ. Φέτος το καλοκαίρι δεν πάω πουθενά χωρίς το μαγιό του ελληνικού brand "imme", τα ογκώδη γυαλιά ηλίου που με παραπέμπουν σε κινηματογραφική αίθουσα τρισδιάστατης προβολής, το organizer μου (χωρίς αυτό, είμαι χαμένη) και το λατρεμένο χρυσό βραχιόλι ποδιού (για να μη χαλάει και στη θάλασσα).


(Περισσότερα Summer Essentials στη σελ.
ii)


Zέτα Τσακούμη, Κωνσταντίνα Κώστα (Pink Girl Notes)

Τα Summer Essentials των Fashion Bloggers - εικόνα 5

Τα summer essentials των pinkettes είναι sun-kissed επιδερμίδα και χείλια για φίλημα! Συμμαχοί μας τα αντηλιακά και το Chubby Stick στην ζουμερή απόχρωση Curvy Candy της Clinique! Καλό πολύχρωμο καλοκαίρι!!!

Xαρά Μικρού (Skinny & Flavored)

Τα Summer Essentials των Fashion Bloggers - εικόνα 6

Τα περισσότερα καλοκαιρινά αξεσουάρ μου είναι "ντυμένα" σε έντονα χρώματα για να ακολουθούν την ανεβασμένη μου διάθεση αυτούς τους μήνες. Φυσικά από τη λίστα μου δεν θα μπορούσαν να λείπουν το αντηλιακό προσώπου, η μπρονζέ πούδρα και η DSLR μου.

Αλεξία Σακελλαρίου (Smells Like Fashion)

Τα Summer Essentials των Fashion Bloggers - εικόνα 7

"80's γυαλιά ηλίου, κοριτσίστικο μπικίνι και florals θα ντύσουν το φετινό καλοκαίρι μου.
Το αντηλιακό που προστατεύει και χαρίζει λάμψη θα δώσει μια..σπρωξιά στο μαύρισμα μου, ο ορός για τα μαλλιά θα τα αφήσει μεταξένια, ενώ τα φούξια χείλη και νύχια είναι ένα fun στοιχείο για να ολοκληρώσει κάθε (μα κάθε) εμφάνιση."
(Γυαλιά: Astrologo Ottica (rome), Μπικινι: Victoria's Secret, Ορός: Kerastase, Αντηλιακο: Garnier, Nail polish-lipstick: YSL, Φορεμα: Juicy Couture
)

Κωνσταντίνος Τζάχας (Stylentonic)
Τα Summer Essentials των Fashion Bloggers - εικόνα 8
Keep it simple! 1. Mαλλιά: Η καλοκαιρινή διάθεση ξεκινάει απ' τα μαλλιά! Gel και κερί μακριά, μόνο Sea Salt Spray από τη Label.m με αλάτι θάλασσας, για ένα χαλαρό και φυσικό styling παραλίας. (στα κομμωτήρια, €17) 2. T-shirt: Ένα λευκό distressed t-shirt είναι πάντα η τέλεια καλοκαιρινή επιλογή. Λατρεύω αυτά της εταιρείας Sandro, για μια urban cool εμφάνιση. (mrporter.com, €75). 3. Γυαλιά ηλίου: Το πιο απαραίτητο αξεσουάρ του καλοκαιριού! Η ειδική έκδοση Oakley Frogskins by Valentino Rossi είναι η καλύτερη λύση για ένα στυλάτo look χωρίς μεγάλη προσπάθια!(σε επιλεγμένα οπτικά, €147). 4. Παπούτσια: Μια λέξη μόνο. Rivieras! Το απόλυτο παπούτσι για το καλοκαίρι. Στην πόλη, στην παραλία, μέρα και νύχτα. (rivieras-shoes.com, €75). 5. Βραχιόλια: Mono bracelets forever! Όσο περισσότερα τόσο το καλύτερο και πάντα στο ένα χέρι! (stenia, Γλυφάδα, €10 το ένα)

(Περισσότερα Summer Essentials στη σελ. iii)

Στεφανία Μακροπούλου (Not For Sale)

Τα Summer Essentials των Fashion Bloggers - εικόνα 9

Είναι γεγονός, ότι το καλοκαίρι δεν φεύγω από το σπίτι χωρίς το μαγιό μου, το 30άρι αντηλιακό μου και την φωτογραφική μηχανή μου. Φέτος το καλοκαίρι αγαπώ ιδιαίτερα τα χρωματιστά βραχιόλια, δαχτυλίδια, κολιέ και τελευταία, έχω εθιστεί στις πλεξούδες. Σίγουρα μέχρι το τέλος της σαιζόν θα έχω ειδικευθεί σε κάθε είδος πλεξούδας.

Τα Summer Essentials των Fashion Bloggers - εικόνα 10

Τα Summer Essentials των Fashion Bloggers - εικόνα 11

"Για μένα δεν υπάρχει κάτι που να φωνάζει “καλοκαίρι” περισσότερο απόένα δροσερό λευκό φόρεμα! Αναδεικνύει υπέροχα το μαυρισμένο σώμα καισυνδυάζεται τέλεια με γήινα αλλά και πολύχρωμα αξεσουάρ. Φέτος ειδικάήθελα το λευκό μου φόρεμα μου να έχει ασύμμετρο κόψιμο με “ουρά” πουείναι πολύ στην μόδα. Στο μπλογκ μου μπορείτε να δείτε πως έκοψα το περσινό μου maxi φόρεμα για να πετύχω αυτό το στυλ και να το κάνω ακόμα πιο αέρινο και ξεχωριστό!"

Κορίνα Βρούσια (Τype My Style)

Τα Summer Essentials των Fashion Bloggers - εικόνα 12

Καλοκαίρι = ανεμελιά & Λούση! Δεν πηγαίνω πουθένα χωρίς το Westie μου! Ααα και την φωτογραφική μου φυσικά! Το πρωί το dress code περιέχει αυστηρά και μόνο μπικίνι, μεγάλα καπέλα και τζιν σορτσάκια. Οι βραδινές μου εξορμήσεις κινούνται στο ίδιο στυλ με τη διαφορά ότι προσθέτω ένα ζευγάρι μακριά σκουλαρίκια, μια πούδρα λάμψης για το πρόσωπο (Dior), το άρωμά μου (Estee Lauder, Bronze Goddess, Capri), το αγαπημένο μου λάδι μαλλιών (Moroccanoil) και φυσικά τα all time classic δερμάτινα, φλατ σανδάλια.

Mατίνα Σωτηροπούλου (Spotted M)

Τα Summer Essentials των Fashion Bloggers - εικόνα 13
Xρώματα, θάλασσα , μαύρισμα και frozen cocktails!

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ