Follow us

12 ελληνίδες top fashion bloggers κάνουν styling για τα Χριστούγεννα

Ειδικά για το MissBloom.gr φωτογραφίζονται ή φωτογραφίζουν τα αγαπημένα τους κομμάτια, προτείνουν συνδυασμούς και δίνουν τα δικά τους styling tips για τη γιορτινή σεζόν, αποτελώντας έμπνευση για κάθε στυλ!

bloggers

Ειδικά για το MissBloom.gr φωτογραφίζονται ή φωτογραφίζουν τααγαπημένα τους κομμάτια, προτείνουν συνδυασμούς και δίνουν τα δικά τουςstyling tips για τη γιορτινή σεζόν.


Είτε εντοπίζοντας ό,τι πιο cool υπάρχει εκεί έξω, είτε βρίσκοντας τον τρόπο να επανεφεύρουν ρούχα και αξεσουάρ που ήδη έχουν στη ντουλάπα τους, αποτελούν την καλύτερη πηγή έμπνευσης για εμάς! Απολαύστε τις...

Στεφανία Μακροπούλου (Not For Sale)

12 ελληνίδες top fashion bloggers κάνουν styling για τα Χριστούγεννα
Τα Χριστούγεννα έχουν να κάνουν με την χρυσόσκονη και τα αμέτρητα φωτάκια. Από μικρή με θυμάμαι να κάθομαι δίπλα στο δέντρο και απλά να χαζεύω τα στολίδια. Φέτος, τα Χριστούγεννα θα είναι διαφορετικά, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορώ να το γιορτάσω. Θα φορέσω τις κατακόκκινες γόβες μου από το SHOP ERMOU, το δαντελένιο μου φόρεμα από το Topshop, το κατακόκκινο κραγιόν της ArtDeco και έτοιμη. Παρέα με το συλλεκτικό μπουκάλι της Absolut Vodka θα το ρίξω έξω για αξέχαστες βραδιές. Λάδι για τα μαλλιά: moroccanoil / κολιέ με πέτρες: accessorize / κολιέ με καρφιά: regalis collection / illuminator: ck one color

Ιωάννα Τσιγαρίδα
(Ordinary Pulse )

12 ελληνίδες top fashion bloggers κάνουν styling για τα Χριστούγεννα - εικόνα 2
Αυτά τα Χριστούγεννα επιλέγουμε χρώμα! Παλτό REISS, βλεφαρίδες και κραγιόν INGLOT, κολιέ και οι δύο τσάντες ACCESSORIZE, παπούτσια ACNE, άρωμα FlowerBomb Victor&Rolf.

Κορίνα Βρούσια (Typemystyle)

12 ελληνίδες top fashion bloggers κάνουν styling για τα Χριστούγεννα - εικόνα 3
Φέτος τα Χριστούγεννα θα χρειαστώ μόνο: friends & family & Lucy & πολλή αγάπη γιατί διαφορετικά δεν θα είναι x-mas για μένα! Αν τώρα μπορώ να έχω και κάτι άλλο, θα ήθελα να περπατήσω επάνω σε ένα ζευγάρι ankle boots, να φορέσω ένα σκουφάκι με βέλο και μια φούστα από το Frock N’ Roll, να χαμογελάσω με κατακόκκινα Burberry χείλη, να μοσχοβολάω Eau Premiere, Chanel, να έχω φωτεινό πρόσωπο χάρη στο τρίπτυχο YSL, Sisley, Apivita και να ανοίγω τα δωράκια μου με μανικιούρ Guerlain!!! Merry x-mas σε όλους με πολύ, πολύ στυλ & αγάπη πάνω απ΄όλα!


Eύα Παπαγεωργίου (Model Approved)

12 ελληνίδες top fashion bloggers κάνουν styling για τα Χριστούγεννα - εικόνα 4
Οι προσκλήσεις πολλές και ο χρόνος λίγος για να αλλάζεις συνέχεια μέσα στη μέρα. 'Ετσι χτίζω ένα outfit pass partout: fluffy λευκή γούνα, κομμάτι κλειδί για boho glam στυλ χωρίς υπερβολές. Συνεχίζω με layering για κάθε περίπτωση, fluo τοπ από δαντέλα για το βράδι και από πάνω sweatshirt με λογότυπο για το πρωί. Σορτσάκι με παγέτες all time classic για girly Χριστουγέννιάτικες εμφανίσεις. 'Οσο για τα αξεσουάρ "αγγελικά" στεφανάκια είναι τα αγαπημενα μου απαραίτητα για ένα super boho-Xmas αποτέλεσμα (Credits: Φωτογραφία: Νικόλαος Τσακρής, Make up: Katerina Μitropoulou, www.katerinamitropoulou.gr)

Δες κι άλλα Xmas Essentials από τις Ελληνίδες Fashion Bloggers στη σελίδα ii

Χαρά Μικρού (Skinny & Flavored)

12 ελληνίδες top fashion bloggers κάνουν styling για τα Χριστούγεννα - εικόνα 5
Οι γιορτές απαιτούν λάμψη και ομορφιά, γι' αυτό το λαμπερό κραγιόν πρωταγωνιστεί στο νεσεσέρ μου και το ψαλίδι για μπούκλες γίνεται η προέκταση του χεριού μου. Επιπλέον, τα λαμπερά φορέματα αποτελούν το ιδανικό outfit - ε, μία φορά το χρόνο έχουμε για να το παρακάνουμε με τις παγιέτες - και φυσικά απαραίτητα αγορά... το κόκκινο εσώρουχο για γούρι!



Μαριαφλώρα Παπαπαναγιώτου
(Miss Athenes)

12 ελληνίδες top fashion bloggers κάνουν styling για τα Χριστούγεννα - εικόνα 6
Τι θα ζητήσω από τον Άγιο Βασίλη: Ένα έργο του Πάνου Τσαγκάρη, από την ατομική του έκθεση στη Gallery Kalfayan.
Τι δεν θα βγάλω από πάνω μου αυτά τα Χριστούγεννα: Τις κόκκινες καστόρινες μπότες Τsakiris Mallas και τα κόκκινα glitter Μiu Μiu γυαλιά.
Τι θα προσφέρω στους καλεσμένους μου: Mulled wine, αγαπημένο μου το Mulled wine Spice bag από Fortnum & Mason.
Τι θα φορέσω στο ρεβεγιόν: Μια μίντι lasercut φούστα ΣΟΜΦ.


Δέσποινα Ισοπούλου (You Strike My Fancy)

12 ελληνίδες top fashion bloggers κάνουν styling για τα Χριστούγεννα - εικόνα 7

Μια σειρά χρωματιστές γόβες και κοσμήματα με κρύσταλλα θα δώσουν το χρώμα στη χειμερινή μου γκαρνταρόμπα,
ενώ για επίσημες περιστάσεις θα προτιμήσω τα βελούδινα πέδιλα των Deux Hommes. Aπαραίτητα: Κρέμα ημέρας βαθιάς ενυδάτωσης, όπως η "Bio-Performance" της Shiseido, YSL "Rouge pur Couture" κραγιόν, μεταλλιζέ μανό "Wild Storm", Estee Lauder και "Ambre Sultan" by Serge Lutens, το άρωμα που δεν αποχωρίζομαι.
Luxe tip: Αληθινά κοσμήματα για extra λάμψη στις γιορτές.

Σοφία Ρεγκούκου (fab 24/7)

12 ελληνίδες top fashion bloggers κάνουν styling για τα Χριστούγεννα - εικόνα 8
Τα φετινά Χριστούγεννα θέλω να είναι… σαν μια τεράστια αγκαλιά που μέσα της όλοι θα περάσουμε καλά. Tα απαραίτητα; Ζέστη, φίλοι, λάμψη (clutch bag Alexander McQueen), cocktails (λεύκωμα Vintage Cocktails, Εκδ. Assouline) και όμορφες μυρωδιές (κερί Bougie Oud Ambre, Diptyque). Όσο για το ιδανικό outfit αποτελείται από ευρήματα που ξέθαψα από την… ντουλάπα μου: Σακάκι Zara, δαντελένιο κολάν Bally και μποτίνια Balenciaga.

Δες κι άλλα Xmas Essentials από τις Ελληνίδες Fashion Bloggers στη σελίδα iii


Φλωρεντία Φουρλή
(Wardrobe Recycle)

12 ελληνίδες top fashion bloggers κάνουν styling για τα Χριστούγεννα - εικόνα 9
Φέτος τα Χριστούγεννα σκοπεύω να υιοθετήσω ένα πολύ θηλυκό στυλ με pencil φούστες και μπλούζες με peplum! Το θεωρώ ένα πολύ όμορφο ντύσιμο που ταιριάζει στις γιορτές και σε συνδυασμό με το νέο αγαπημένο μου κόκκινο κραγιόν (Dita Von Teese for Artdeco - No 634) θα με κάνει να νιώθω αρκετά κομψή.

Ματίνα Σωτηροπούλου (Spotted M)

12 ελληνίδες top fashion bloggers κάνουν styling για τα Χριστούγεννα - εικόνα 10
Φουλάρι: Zara , Top: Zara Collection, Jeans: Abercrombie & Fitch, Oversized Blazer: Anthropologie, Boots: Oysho, Bag: Balenciaga.

Aλεξία Σακελλαρίου (Smells Like Fashion)

12 ελληνίδες top fashion bloggers κάνουν styling για τα Χριστούγεννα - εικόνα 11
Οι μήνες πέρασαν και προτού το καταλάβουμε άρχισε να μυρίζει Χριστούγεννα! Η εποχή επιβάλλει εορταστική διάθεση και άπειρα χαμόγελα. Ένα έντονο κόκκινο κραγιόν θεωρείται must για τις βραδινές σου εξόδους ό,τι κι αν αποφασίσεις να κάνεις. Το little black dress αποτελεί μία safe επιλογή που δεν σε προδίδει ποτέ, αλλά φρόντισε να έχει ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες όπως δαντέλα ή μπαρόκ στοιχεία. Για τις καθημερινές σου βόλτες, μην ξεχάσεις τον oversized σκούφο σου σε πρωτότυπο χρώμα ώστε να κάνεις εντύπωση ακόμα και στην πιο χαλαρή βόλτα! (Accessorize σκούφος // Artdeco κραγιόν Νο 208 // Zara φόρεμα //ASOS κολιέ // Thania.gr δαχτυλίδι)


Χριστίνα Κοροβέση (Lemoncake Wardrobe)

12 ελληνίδες top fashion bloggers κάνουν styling για τα Χριστούγεννα - εικόνα 12
Χριστούγεννα, καιρός για black tie! Με άλλα λόγια φέτος μη στολίσεις μόνο το χριστουγεννιάτικο δέντρο, στολίσου και εσύ... Ένα ασύμμετρο μάυρο φόρεμα είναι διαχρονικό και παντός καιρού. Δώσε βάση στα αξεσουάρ και πέρνα με άριστα στις εξ-εχμ-όδους! Και φυσικά μη διανοηθείς να πας πουθενά χωρίς το ζεστό σου πανωφόρι: ένα οικολογικό γουνάκι προσθέτει παραδοσιακά πόντους σε μια glam εμφάνιση και κρίνεται απαραίτητο... Χρόνια πολλά! (Rouen Button σκουλαρίκια/ Asos black φόρεμα / Georgina Skalidi clutch / Nars metallic purple βερνίκι / The Row γούνινο παλτό/ Alaia μεταλλικά δερμάτινα πέδιλα)


Διάβασε επίσης:

Έτσι θα ντυθούν το φθινόπωρο 10 ελληνίδες fashion bloggers
Everyday Style: Έτσι ντύνονται οι φίλοι του MissBloom.gr (part 1)
Τα 10 μυστικά του στυλ που μας δίδαξε η Carrie Bradshaw και τα κορίτσια του Sex and the City
H εβδομάδα μιας fashion blogger

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ