Follow us

Juicy Couture Outfits: Η τάση animal prints με pops χρώματος

Η τάση που ψήφισαν οι MissBloomers και όλα τα tips για να την φορέσεις σωστά.

Juicy Couture

Aνήκοντας στα αγαπημένα brands των fashionistas παγκοσμίως, η Juicy Couture πρωταγωνιστεί με τις συλλογές της στα πιο stylish σύνολα των κορυφαίων street style blogs. Η MissBloomer και blogger στο Life Full of Fashion Έλενα Πάκου επισκέφτηκε το κατάστημα Juicy Couture στην Κηφισιά και ξεχώρισε 4 looks που θα κλέψουν την παράσταση φέτος το Χειμώνα. Eσύ, ψήφισες το αγαπημένο σου και όπως υποσχεθήκαμε επιστρέψαμε με περισσοτερα tips για το πως να εφαρμόσεις σωστά τη νικήτρια τάση.

Σύμφωνα με τις ψήφους των Miss Bloomers η αγαπημένη τάση για φέτος είναι το animal print με pops χρώματος.

Juicy Couture Outfits: Η τάση animal prints με pops χρώματος

Αν και έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε το animal print στην sexy, ladylike εκδοχή του, φέτος η μόδα μας προκαλεί να το συνδυάσουμε με φαντασία και fun διάθεση. Για να δημιουργήσεις ένα κομψό και επίκαιρο look αρκεί να συνδυάσεις ένα animal print φόρεμα με μία τσάντα σε φούξια απόχρωση (ή όποιο άλλο pop χρώμα θέλεις) και να ολοκληρώσεις το σύνολο με χρυσά κοσμήματα.

Juicy Couture Outfits: Η τάση animal prints με pops χρώματος - εικόνα 2
Juicy Couture Outfits: Η τάση animal prints με pops χρώματος - εικόνα 3

Aν τώρα προτιμάς για βάση του συνόλου σου να επιλέξεις ένα μονόχρωμο φόρεμα σε έντονη απόχρωση, μπορείς και πάλι να εφαρμόσεις τους κανόνες του mix ‘n match επιλέγοντας animal print αξεσουάρ. Μία τσάντα, ένα κασκόλ ή ένα ζευγάρι γάντια είναι αρκετά για να δώσουν το στίγμα της τάσης και να δημιουργήσουν ένα μοναδικό στυλιστικό αποτέλεσμα.

Juicy Couture Outfits: Η τάση animal prints με pops χρώματος - εικόνα 4


Μην ξεχνάς βέβαια ότι το πλέον διαχρονικό κομμάτι είναι το animal print παλτό. Μπορεί να φορεθεί από το πρωί και αποτελεί ρούχο – star της χειμερινής γκαρνταρόμπας.

Juicy Couture Outfits: Η τάση animal prints με pops χρώματος - εικόνα 5



Αν βέβαια είσαι φανατική του total black και ψάχνεις για το αξεσουάρ που θα δώσει χρώμα στα σύνολά σου δεν έχεις παρά να αποκτήσεις μία μωβ animal print τσάντα. Συνδυάζει την pop απόχρωση με το επίκαιρο μοτίβο και είναι η τέλεια λύση για σένα που αγαπάς τις διακριτικές λεπτομέρειες!

Juicy Couture Outfits: Η τάση animal prints με pops χρώματος - εικόνα 6

Aν και hot τάση τη φετινή σεζόν, τα animal prints είναι σταθερή αγάπη των κομψών γυναικών. Ευκαιρία λοιπόν να επενδύσεις φέτος σε super chic ρούχα ή αξεσουάρ με τέτοια μοτίβα, τα οποία θα κρατήσεις στην γκαρνταρόμπα σου για πάντα.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ