Follow us

Πως φορούν οι top fashion bloggers το vintage

Τα vintage ρούχα συνδυάζονται με τέτοιο τρόπο ώστε να δείχνουν πιο φρέσκα αλλά και πιο ιδιαίτερα από ποτέ Πάρε ιδέες για συνδυασμούς από αγαπημένες street style stars!

Πως φορούν οι Fashion Bloggers τα vintage ρούχα;
Τα vintage ρούχα συνδυάζονται με τέτοιο τρόπο ώστε να δείχνουν πιο φρέσκα αλλά και πιο ιδιαίτερα από ποτέ.

Λιγότερο τάση και περισσότερο βαθιά ανάγκη της βιομηχανίας της μόδας και της κοινωνικής κατάστασης της περιόδου να ανακυκλώσει τα ρούχα: Τα vintage ρούχα έχουν έρθει στο προσκήνιο τα τελευταία χρόνια και υποστηρίζονται από star του Hollywood, μέχρι τους πιο γνωστούς fashion bloggers, οι οποίοι εισβάλλουν στις ντουλάπες των γονιών τους ή χαρτογραφούν την περιοχή που μένουν, με στόχο να βρουν το κοντινότερο second hand μαγαζί και να ανακαλύψουν υπέροχους θησαυρούς (δεν είναι τυχαία άλλωστε η μεγάλη επιτυχία του τραγουδιού thrift shop από τους Macklemore & Ryan Lewis).

Η πραγματικότητα είναι πως η κοινωνική κατάσταση που διανύουμε και η οικονομική κρίση που υφίσταται σε πολλές χώρες, επηρεάζει τη βιομηχανία της μόδας, κάνοντας ανάγκη και κατ' επέκταση hot trend την επιστροφή σε ρούχα που υπάρχουν ήδη στην ντουλάπα του σπιτιού μας. Η αντίθεση με το fast fashion που επικρατεί και ταυτόχρονα η αίσθηση πως το ρούχο που φοράς είναι μοναδικό, καθώς δεν βρίσκεται εύκολα και τα συναισθήματα που αισθάνεσαι όταν το φοράς, μιας και το συγκεκριμένο ρούχο έχει “ζήσει” πολλά πράγματα και κουβαλά βιώματα πολλών χρόνων, κάνουν τα vintage ιδανικά για να ξεχωρίζεις.

Το Miss Bloom βρήκε τα καλύτερα σύνολα με vintage κομμάτια, από τις top fashion bloggers, για να πάρεις ιδέες και να εντάξεις και εσύ κομμάτια από την παλιά γκαρνταρόμπα της μαμάς και της γιαγιάς σου, στην καθημερινή σου ένδυση.
[gallery ids="71827,71828,71829,71830,71831,71833,71835,71836,71837,71839,71840,71841,71842,71845,71848,71851,71853,71854,71855"]

Ένα μαύρο κλασικό παλτό, με λεπτομέρεια από γούνα είναι το vintage κομμάτι του outfit. Άκρως εντυπωσιακό item, το οποίο μπορεί να σε συνοδέψει από το πρωί μέχρι το βράδυ (via duckalicious.com).

To δερμάτινο παντελόνι είναι ένα must κομμάτι για τη φετινή σεζόν. Αν είναι και σε vintage εκδοχή, τότε παίρνει έξτρα πόντους στυλ! (via winstonandwillow.com)

Mια μπλούζα βικτοριανού στυλ είναι εντυπωσιακή όπως και αν φορεθεί. Η vintage εκδοχή της με λεπτομέρειες από διαφάνεια και δαντέλα είναι ιδανική για εντυπωσιακές βραδινές εξόδους! (via lustforlife.com)

H γούνα είναι ένα από τα βασικότερα trends του φετινού χειμώνα. Ψάξε στην ντουλάπα της γιαγιάς και θα βρεις σίγουρα ένα εντυπωσιακό κομμάτι που θα μαγνητίσει όλα τα βλέμματα πάνω σου, όπως αυτό της Caroline (via caroliesmode.com)

Σαλοπέτες ή αλλιώς overalls. Ιδανικά για εντυπωσιακές εμφανίσεις κάθε ώρα! Η αγαπημένη “weworewhat” βρίσκει την ιδανική vintage εκδοχή της! (via weworewhat.com)

Τα δερμάτινα clutches δίνουν μια διαφορετική νότα στα look σου. Δες ένα εντυπωσιακό outfit που συνδυάζει το vintage φάκελο με τζιν και πουλόβερ σε ένα ιδιαίτερο χρωματικό συνδυασμό (via thefashionsight.com)

Η Chiara Ferragni ξέρει να βρίσκει εντυπωσιακά vintage κομμάτια όπως αυτό το φλοράλ φόρεμα και να τα αναδεικνύει μοναδικά. Πάρε και εσύ έμπνευση από το σύνολο αυτό! (via blondesalad.com)

Το δερμάτινο σορτσάκι είναι άκρως εντυπωσιακό με ένα συνδυασμό ανδρόγυνου look. Διάλεξε ένα μαγαζί με vintage ρούχα και βρες μοναδικά κομμάτια, ιδανικά για κάθε στυλ! (via raspberry-rouge.com)

Ακόμα και ένα vintage βραχιόλι μπορεί να κάνει τη διαφορά σε ένα απλό σύνολο. Η κασετίνα της μαμάς σου σίγουρα θα έχει κάτι που σε ενδιαφέρει (via anoukyve.creatorsofdesire.com)

To total white look είναι εντυπωσιακό χειμώνα και καλοκαίρι. Βρες ένα λευκό σακάκι, όπως αυτό το vintage και κάνε εντυπωσιακά οutfits για πρωί και βράδυ (via vanillascented.com).

Κάμελ παλτό: Η κλασική και διαχρονική αξία που πρέπει να έχει μια θέση στη ντουλάπα σου. Το συγκεκριμένο vintage κομμάτι έχει και clean-cut γραμμή, κάτι που το κάνει ακόμα πιο όμορφο (via just-another.me)

To καρό pattern στα πουκάμισα είναι in fashion εδώ και πολύ καιρό. Βρες το σχέδιο με τα χρώματα που σου ταιριάζουν, από ένα second hand store, ή ακόμα και από τη ντουλάπα του μπαμπά σου όπως η Adenorah (via adenorah.com)

Ένα vintage denim jacket είναι πάντοτε καλή ιδέα για cool πρωινές εμφανίσεις (via artyfilles.com)

Τα παλιά μποτάκια της μαμάς σου μπορούν να δώσουν εντυπωσιακό στυλ στις τωρινές σου εμφανίσεις. Δες ένα ιδανικό look με vintage μποτάκια και πάρε ιδέες για το δικό σου προσωπικό στυλ (via bohemianchic.creatorsofdesire.com)

To military jacket μπορεί να υπάρχει και στην γκαρνταρόμπα του μπαμπά σου. Ακόμα και αν είναι oversized, μπορεί να κάνει τα καθημερινά σου look πολύ όμορφα (via camilleovertherainbow.com)

Το denim πουκάμισο είναι ένα κλασικό καθημερινό κομμάτι που σε σώζει αρκετές φορές. Επιπλέον, αν δεν έχεις ήδη ένα, τότε σίγουρα μπορείς να βρεις οικονομικό και σύγχρονο σε ένα thrift shop (via caseyscollection.blogspot.com).

Ένα φαρδύ denim vintage παντελόνι, μπορεί να κάνει πιο ιδιαίτερο το look σου, ακόμα και αν το φορέσεις με ένα απλό t-shirt, όπως συμβαίνει και στο συγκεκριμένο outfit (via girlalamode.co.uk).

Ένα χακί jacket συνδυάζεται εύκολα, δίνοντας μια casual chic αισθητική στα σύνολα σου. Η blogger “Northen Light”, βρήκε το ιδανικό vintage! (via thenorthenlight.com)

Για όσες αγαπούν το διαφορετικό στυλ, η LellaVictoria έχει βρει το ιδανικό vintage φαρδύ παντελόνι για εντυπωσιακούς συνδυασμούς. (via lellavictoria.creatorsofdesire.com)

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ