Follow us

Hat tricks: Τα καπέλα που φορούν οι top fashion bloggers αυτό το καλοκαίρι

Με γείσο, ψάθινα, baseball και χρωματιστά είναι μόνο μερικές από τις επιλογές που έχεις για να βρεις το τέλειο καπέλο για σένα.

kapela-def

Με γείσο, ψάθινα, baseball και χρωματιστά είναι μόνο μερικές από τις επιλογές που έχεις για να βρεις το τέλειο καπέλο για σένα.

Αν είσαι λάτρης των καπέλων είναι πια η εποχή σου. Η ζέστη και ο δυνατός ήλιος απαιτούν προστασία και είναι η τέλεια ευκαιρία να συνδυάσεις το τερπνόν μετά του ωφελίμου φορώντας το αγαπημένο σου καπέλο.

Mε την απλή αυτή προσθήκη αυτού του απλού πλην fashionable αξεσουάρ, η υπεριώδης ακτινόβολία δε σε απειλεί και το στυλ σου αναβαθμίζεται στη στιγμή. Όποιο σχέδιο και αν διαλέξεις μετατρέπει το οutfit σου σε μια άκρως καλοκαίρινή εμφάνιση και μεταφέρει κατευθείαν σε αυτούς που σε κοιτούν τη φρεσκάδα και τη ζωντάνια απο το καλοκαιρινό φως.


Για ένα ρομαντικό και ήσυχο στυλ προτίμησε τα ψάθινα καπέλα με λεπτό γείσο στις αποχρώσεις της άμμου, αν πάλι αγαπάς το sporty ύφος επένδυσε σε ένα χρωματιστό baseball cap που θα δώσει μια edgy νότα στην εμφάνισή σου. Τέλος, τη φετινή σεζόν κάνουν θεαματική είσοδο τα ψάθινα χρωματιστά καπέλα σε έντονους τόνους και ζωγραφισμένα στο χέρι σχέδια που είναι statement λεπτομέρειες από μόνα τους και δε χρειάζονται αξεσουάρ για να αναδειχτούν.

Όποιο σχέδιο και να διαλέξεις, συνδύασέ το με natural μακιγιάζ και super καλοκαιρινή διάθεση!
[gallery ids="83602,83603,83604,83605,83606,83607,83609,83610,83612,83613,83614,83615,83616"]

H blogger του the Chronicles of Her διαλέγει την κλασική έκαπόχρωση του ψάθινου καπέλου με μεσαίο πλάτος γείσου και μαύρη κορδέλα.

Φυσικά το ψάθινο καπέλο δεν είναι μόνο για την παραλία αλλά και ένας πολύτιμος σύμμαχος για stylish βόλτες στην πόλη (Α Little Dash of Darling)

To baseball cap φορεμένο ανάποδα σε παιχνιδιάρικη και θηλυκή διάθεση προτείνει η blogger του Fashiontoast

H blobber του Framboise Fashion εμενδύει στη νέα τάση του έντονα χρωματιστού ψάθινου καπέλου, επιλέγοντας το βυσσινί χρώμα.

Aν θέλεις μια εναλλακτική λύση για τα looks της εξοχής μπορείς να φτιάξεις τη δική σου version του καπέλου με το αγαπημένο σου μακρύ μαντήλι (Lella Victoria)

Ποιος είπε οτι το total sporty look δε μπορεί να είναι απόλυτα θηλυκό και sexy; (Lemoncake Wardrobe)

H Έλενα Πάκου a.k.a. Miss Chic φτιάχνει ένα ρομαντικό girly look με baby blue καπέλο με λεπτό γείσο (Life Full of Fashion)

Λευκό καπέλο με μεσαίου πλάτους γείσο και μπλε κορδέλα ολοκληρώνουν το total white σύνολο της Leandra (Τhe Man Repeller)

H Margaret Cruzemark φτιάχνει το δικό της turban και πετυχαίνει μια retro εμφάνιση που ξεχωρίζει

Ψάθινο καπέλο σε έντονο μωβ με εξίσου εντυπωσιακή χρωματιστή κορδέλα επιλέγει η Μuse Rebelle

Off-white απόχρωση και σχετικά πλατύ γείσο δημιουργούν μια εντυπωσιακή και minimal εμφάνιση (Sparkling Bubbles)

Κλασικό fedora καπέλο σε σκούρο καφέ είναι μια ασφαλής και κομψή επιλογή για κάθε ώρα. (Styleheroine)

H μαύρη ψάθα στο καπέλο δημιουργεί ένα μυστηριώδες και sexy εφέ (The Native Fox)

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ