Follow us

18 ιδέες για χειμερινά σύνολα από τις top ελληνίδες fashion bloggers

Aγαπημένες ελληνίδες bloggers μας δείχνουν ζεστούς και stylish συνδυασμούς για κάθε ώρα και περίσταση

“Winter Chic” The greek edition!

Aγαπημένες ελληνίδες bloggers μας δείχνουν ζεστούς και stylish συνδυασμούς για κάθε ώρα και περίστασηά.

Cozy πουλόβερ, δυναμικά δερμάτινα, παστέλ συνδυασμοί και άλλες πολλές επιλογές είναι οι προτάσεις της σεζόν όπως προτάθηκαν από τους μεγαλύτερους οίκους μόδας. Ακολουθώντας τις top ελληνίδες bloggers, εντοπίσαμε τις πιο επίκαιρες προτάσεις για χειμερινά look, ικανά να σε συνοδέψουν από τις καθημερινές σου υποχρεώσεις, μέχρι την βραδινή έξοδο.

18 ιδέες για χειμερινά σύνολα από τις top ελληνίδες fashion bloggers

H Tίνα από το WhereCanIFindThe? σου δείχνει πως να εντάξεις το ροζ παντελόνι στην γκαρνταρόμπα σου. Ο συνδυασμός με το γκρι πουλόβερ είναι μοναδικός και το κάνει ένα άνετο χειμερινό outfit. Εναλλακτικό κομμάτι για το παντελόνι, θα μπορούσε να είναι ένα λευκό πουκάμισο, συνδυασμένο με ένα statement κολιέ, για να σε συνοδέψει στις βραδινές σου εξορμήσεις!

18 ιδέες για χειμερινά σύνολα από τις top ελληνίδες fashion bloggers - εικόνα 2

Μαύρο και γκρι σε λιτές γραμμές είναι το outfit της αγαπημένης SparklingBubbles, η οποία αποδεικνύει πως το "less is more" είναι ιδανικό σε κάθε περίσταση. Το σκισμένο τζιν δίνει έξτρα πόντους στυλ, ενώ το statement Τ-shirt μπορεί να φορεθεί από το πρωί μέχρι το βράδυ με ποικίλους τρόπους! Διάλεξε τον δικό σου αγαπημένο!

18 ιδέες για χειμερινά σύνολα από τις top ελληνίδες fashion bloggers - εικόνα 3

Ένα μπεζ παλτό μπορεί να σε βγάλει ασπροπρόσωπη σε πολλές περιστάσεις και είναι ιδανική επένδυση για την γκαρνταρόμπα σου. Η Φιλιώ, από το AllΥouΝeedΙsStyle, δίνει την δική της εκδοχή, προσθέτοντας ως έξτρα πινελιά το λεοπάρ μποτάκι, σε ένα κατά τ' άλλα λιτό συνδυασμό. Δώσε και εσύ ένταση στο look σου με ένα αντίστοιχο κομμάτι.

18 ιδέες για χειμερινά σύνολα από τις top ελληνίδες fashion bloggers - εικόνα 4

Ζιβάγκο συνδυασμένο με midi φούστα και μποτάκια που καλύπτουν τον αστράγαλο, είναι μια από τις μεγαλύτερες τάσεις που κυκλοφορούν σε παγκόσμιο επίπεδο και η Κωνσταντίνα από το blog Limonspective φαίνεται να το γνωρίζει πολύ καλά. Έξτρα στοιχείο το earcuff που δίνει μια δόση μαξιμαλισμού στο κατά τ' άλλα μινιμαλιστικό σύνολο που προτείνει.

18 ιδέες για χειμερινά σύνολα από τις top ελληνίδες fashion bloggers - εικόνα 5

Το αγαπημένο δίδυμο του blog CremeΒrulee προτείνει δύο άκρως stylish συνδυασμούς. Η Αντριάνα σου δίνει την ιδανική επιλογή για ένα καθημερινό outfit με key item το αγαπημένο σε όλους, πουλόβερ, ενώ η Κατερίνα προτείνει μια πιο edgy εκδοχή για τις τολμηρές του χειμώνα που αψηφούν το κρύο και προτιμούν να αφήνουν τα πόδια τους γυμνά!

18 ιδέες για χειμερινά σύνολα από τις top ελληνίδες fashion bloggers - εικόνα 6

Plaid Explosion από την Κωνσταντίνα του SerialKlother, η οποία σου δείχνεί πως το καρό μπορεί να κυριαρχεί σε πολλά κομμάτια των ρούχων σου, συνδυασμένα μαζί και παρόλα αυτά να μην μοιάζει υπερβολικό. Αν δεν είσαι φαν του μαξιμαλισμού, μπορείς να συνδυάσεις ένα κομμάτι με καρό pattern, με μονόχρωμα στοιχεία για μια safe απόδοση του συγκεκριμένου trend.

18 ιδέες για χειμερινά σύνολα από τις top ελληνίδες fashion bloggers - εικόνα 7

Το δερμάτινο παντελόνι πρωταγωνιστεί εδώ και πολύ καιρό στην blogό-σφαιρα, αλλά η Andria του Andria'sFashionDose προτείνει έναν πολύ όμορφο μίνιμαλ συνδυασμό, προσθέτοντας ένταση στο look της με layering από jackets. Τόλμησε το και να είσαι σίγουρη πως τα σχόλια θα είναι μόνο θετικά.

18 ιδέες για χειμερινά σύνολα από τις top ελληνίδες fashion bloggers - εικόνα 8

Καθημερινό και άνετο είναι το outfit της Fashionreactor, η οποία σου προτείνει το look που θα σε κάνει να αισθάνεσαι άνετα στις υποχρεώσεις σου και ταυτόχρονα να δείχνεις εντυπωσιακή. Η βασική χρωματική παλέτα (μαύρο-λευκό-γκρι), "σπάει" ιδανικά με λεοπάρ sneakers.

18 ιδέες για χειμερινά σύνολα από τις top ελληνίδες fashion bloggers - εικόνα 9

Έχοντας ως βάση το καθημερινό και άνετο τρόπο ένδυσης, η Μαρία από το blog Styleflakes σου δείχνει πως να συνδυάσεις την γούνα- ένα κομμάτι που θεωρείται κυρίως βραδινό- στις καθημερινές σου αποδράσεις. Το "denim on denim" είναι ένα ακόμα στοιχείο που μπορείς και εσύ να εντάξεις στο στυλ σου.

18 ιδέες για χειμερινά σύνολα από τις top ελληνίδες fashion bloggers - εικόνα 10

Η MissBloomer Έλενα Πάκου, του LFOF, κάνει χειμερινές διακοπές και σου δείχνει πως να ντυθείς stylish σε αυτές. Το καπέλο είναι ένα item που προτείνεται ανεπιφύλακτα, ενώ το oversized ζιβάγκο, συνδυασμένο με δερμάτινο παντελόνι και biker boots είναι ένα σύνολο που σε βγάζει ασπροπρόσωπη από το πρωί μέχρι το βράδυ.

18 ιδέες για χειμερινά σύνολα από τις top ελληνίδες fashion bloggers - εικόνα 11

Κάπα και παντελόνι καμπάνα είναι δύο hot pieces της φετινής σεζόν. Όταν δε, συνδυάζονται μαζί σε ένα σύνολο, το αποτέλεσμα είναι τουλάχιστον εντυπωσιακό. Αυτό είναι και το αξιοπρόσεκτο look από το blog Twinfashion. Κάνε και εσύ εντύπωση με ένα αντίστοιχο look και μαγνήτισε τα βλέμματα όλων!

18 ιδέες για χειμερινά σύνολα από τις top ελληνίδες fashion bloggers - εικόνα 12

Ακόμα μια midi φούστα σε Α γραμμή και λευκό χρώμα, αυτή τη φορά από την Lemoncakewardrobe. Το λευκό είναι τάση για φέτος και αν δεν θέλεις να δημιουργήσεις ένα total look, φρόντισε να το εντάξεις σε μικρές πινελιές στα σύνολα σου. Το σκουφάκι δίνει έξτρα cool πόντους στο outfit.

18 ιδέες για χειμερινά σύνολα από τις top ελληνίδες fashion bloggers - εικόνα 13

Punk αέρα αποπνέει η αγαπημένη SmellsLikeFashion, η οποία συνδυάζει καρό παντελόνι με φούτερ και ψηλά πέδιλα, προτείνοντας ένα sexy-chic σύνολο για όλες τις ώρες. Δοκίμασέ το σε μια βραδυνή έξοδο.

18 ιδέες για χειμερινά σύνολα από τις top ελληνίδες fashion bloggers - εικόνα 14
Μπλούζα μαρινιέρα και αντίστοιχου pattern σκουφάκι, συνδυασμένα με γούνα είναι η πρόταση από το blog TheBlossomGirls. Εντυπωσιακό για τις καθημερινές βόλτες στην πόλη, το outfit αυτό είναι σίγουρο πως θα σε κρατήσει ζεστή και θα ανεβάσει το στιλιστικό θερμόμετρο στα ύψη.

18 ιδέες για χειμερινά σύνολα από τις top ελληνίδες fashion bloggers - εικόνα 15

Pastel overdose από την Jenny του FashionableJ, για ένα χειμερινό look που θα κλέψει σίγουρα τις εντυπώσεις. Το παλτό και η φούστα με φτερά, είναι τα δικά μας αγαπημένα κομμάτια του outfit της. Ποια είναι τα δικά σου;

18 ιδέες για χειμερινά σύνολα από τις top ελληνίδες fashion bloggers - εικόνα 16

Απλό και διαχρονικό, ικανό να σε βγάλει από κάθε δύσκολη θέση είναι το σύνολο της SurfAddictFashionista. To παλτό είναι το κομματι που ξεχωρίζει καθώς μπορεί να φορεθεί με κάθε είδους κομμάτι της γκαρνταρόμπας σου, από ένα απλό μαύρο παντελόνι με ένα T-shirt, μέχρι ένα lingerie μεταξωτό φόρεμα.

18 ιδέες για χειμερινά σύνολα από τις top ελληνίδες fashion bloggers - εικόνα 17

Δίνοντας βάση στα αξεσουάρ, το outfit της ΤypeΜyStyle σου δείχνει πως μπορείς να ντυθείς με στιλ για να είσαι cool και άνετη στην καθημερινότητα σου. Το καρό κασκόλ που είναι τόσο μεγάλο όσο μια κουβερτούλα είναι το κομμάτι οπου ξεχωρίζει και μπορεί να σε κρατήσει ζεστή, τις κρύες μέρες του Χειμώνα.

18 ιδέες για χειμερινά σύνολα από τις top ελληνίδες fashion bloggers - εικόνα 18

Η Έλενα του ΒlueVelvet blog, συνδυάζει λεοπάρ γούνα με μαρινιέρα και μας αρέσει πολύ. Τόλμησε και εσύ να φορέσεις διαφορετικά prints και patterns, αρκεί να κρατάς το υπόλοιπο σύνολο σε ήπια χρωματική παλέτα.

Πάρε ιδέες και κάνε την χρονιά που μόλις άρχισε να σφύζει από stylish επιλογές! Ποιο outfit είναι το δικό σου αγαπημένο;

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ