Follow us

Alexander Wang x H&M: 10 αγαπημένα κομμάτια και πώς θα τα φορέσεις

Eτοιμάσου για τις 6 Νοεμβρίου. Οι τέλειοι συνδυασμοί, οι σωματότυποι που θα κολακέψουν και οι τιμές των 10 αγαπημένων μας κομματιών

Alexander Wang x H&M: 10 αγαπημένα κομμάτια και πώς θα τα φορέσεις

Οι τέλειοι συνδυασμοί, οι σωματότυποι που θα κολακέψουν και οι τιμές των 10 αγαπημένων μας κομματιών. Plus: Τα καταστήματα Η&Μ που θα φέρουν τη συλλογή

Έμεινε πια λιγότερο από μια εβδομάδα μέχρι το λανσάρισμα της πιο πολυαναμενόμενης συλλογής των H&M και έως τώρα ολλά έχουν γραφτεί και άλλα τόσα έχουν ακουστεί για την επκείμενη συλλογή του Alexander Wang με το high street brand. Η αλήθεια όμως είναι μία. Ο Wang μένοντας πιστός στο minimal, sporty στυλ του δημιουργεί μια συλλογή που -πέραν ελαχίστων εξαιρέσεων- μπορεί να ενσωματωθεί στα καθημερινά looks μιας urban γυναίκας και όχι μονάχα ως gymwear. Δες πώς θα συνδυάσεις 10 κομμάτια της συλλογής αλλά και ποια από αυτά θα κολακεύσουν τον σωματότυπό σου.

Το πανωφόρι: Τόλμησε αυτή τη φρέσκια εναλλακτική του δερμάτινου τζάκετ και μείνε ζεστή ακόμα και την πιο κρύα ημέρα της σεζόν. Όπως και το δερμάτινο, συνδυάζεται με τα πάντα και κολακεύει κάθε σωματότυπο με μια διακριτική ροκ νότα.

Μάλλινο biker jacket, 149 ευρώ



Το crop top: To crop top της σεζόν μοιάζει περισσότερα με cropped...φούτερ. Φόρεσε το πάνω από πουκάμισο ή μια λεπτή άνετη μπλούζα για sporty casual διάθεση.

Crop top από νεοπρέν, 49,99 ευρώ



Το φαρδύ φόρεμα: Αυτό είναι το φόρεμα που μπορεί να σε ακολουθήσει από το πρωί μέχρι το βράδυ. Συνδύασε το με τις αγαπημένες σου biker boots για μια πρωινή εμφάνιση και με ψηλά παπούτσια με χοντρό τακούνι για το βράδυ. Η φαρδιά του φόρμα το καθιστά τέλειο για εσένα που έχεις λεπτά πόδια και λίγη κοιλίτσα.

Φόρεμα με λεπτή πλέξη και διατρητό σχέδιο, 129 ευρώ



Το all-day top: Αγαπήσαμε το διάτρητο μοτίβο και σε αυτό το τοπ που είναι αρκετά μακρύ για να φορεθεί με ένα κολάν, αν το επιτρέπει η φιγούρα σου. Διαφορετικά συνδύασε το με το αγαπημένο σου pencil παντελόνι για μια all day εμφάνιση.

Μακρύ τοπ με διάτρητο μοτίβο, 129 ευρώ


Συνέχεια στη σελίδα 2
To trendy bralet top: Τολμηρό, εντυπωσιακό και trendy, το bralet top κερδίζει συνεχώς έδαφος. Αν είσαι από τις τυχερές που διαθέτουν μικρό στήθος και επίπεδο στομάχι φόρεσέ το άφοβα στις party εμφανίσεις σου, συνδυασμένο με φαρδιά μάξι φούστα ή μια παντελόνα για ισορροπία στο look.

Bralet top, 29,99 ευρώ




Το bodycon φόρεμα: Ανάδειξε την αθλητική σου φιγούρα με ένα φόρεμα που θα την αγκαλιάσει...σφιχτά. Φόρεσέ το με κολάν, μακρύ παλτό και sneakers για μια πρωινή εμφάνιση ή με ένα ψηλό παπούτσι το βράδυ. Επίλεξε το αν είσαι καλλίγραμμη και γυμνασμένη και είναι σίγουρο πως θα εντυπωσιάσεις.

Φόρεμα bodycon, 79,99 ευρώ




Το νεοπρέν κάπρι: Πιο σταθερό από κολάν αλλά και πιο άνετο από οποιοδήποτε παντελόνι, το capri από νεοπρέν θα δώσει μια ισχυρή sporty πινελιά στο outfit σου, Συνδύασέ το με ένα φαρδύ top, sneakers και πάρκα για το πιο ευκολοφόρετο sporty casual look.
Κάπρι από νεοπρέν, 59,99 ευρώ

Συνέχεια στη σελίδα 3
Το δερμάτινο παντελόνι: Το νέο δερμάτινο παντελόνι έχει άνετη εφαρμογή και σπορ χαρακτήρα που σημαίνει πως κολακεύει ακόμα και τον σωματότυπο αχλάδι που τόσες Ελληνίδες έχουν. Φόρεσέ το με bralet για μια βραδινή έξοδο, με ένα tank top το πρωί ή ακόμα και με πουκάμισο και φαρδύ blazer για το γραφείο.

Δερμάτινο παντελόνι, 249 ευρώ




Το κολάν: Το αγαπημένο μας κολάν από τα πολλά της συλλογής, έχει ανακλαστικές λεπτομέρειες που το κάνουν τέλειο για το νυχτερινό σου τρέξιμο. Τόλμησε να το φορέσεις μαζί με ένα μακρύ T-shirt ή ένα πλεκτό στις χειμερινές σου βόλτες στην πόλη.
Αθλητικό κολάν, 49,99 ευρώ




Το backpack: Το μεγαλύτερο trend του street style αλλά και ο καλύτερος φίλος των κοριτσιών που λείπουν από το σπίτι όλη την ημέρα είναι το backpack. Αν μάλιστα είναι δερμάτινο μπορεί να συνοδεύσει κάθε casual look σου άφοβα.

Δερμάτινο backpack, 179 ευρώ


Η συλλογή Alexander Wang x H&Μ θα διατίθενται από 6 Νοεμβρίου στα παρακάτω καταστήματα Η&Μ:

Αθήνα
Κέντρο, Ερμού 54,
Γλυφάδα, Α. Μεταξά 41 Γλυφάδα
Χαλάνδρι, Πλάτωνος 5

Θεσσαλονίκη, Τσιμισκή 20-22

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ