Follow us

Miss Chic: Φωτογραφίζεται με τη νέα συλλογή LE PANDORINE

Οι τσάντες που ξεχωρίζει η fashion blogger του MissBloom.gr για το Φθινόπωρο

le-pandorine-def

Καινούρια σεζόν σημαίνει καινούρια συλλογή LE PANDORINE και επειδή ξέρεις ότι είμαι fan δεν θα μπορούσα παρά να επιστρατεύσω για ακόμα μια φορά την αγαπημένη μου φωτογράφο Βάλια Σχίζα και να μοιραστώ μαζί σου τα νέα αγαπημένα μου σχέδια.

H LE PANDORINE ξεχωρίζει για πολλούς λόγους (οι έξυπνες ατάκες, το χιούμορ και οι μοναδικές λεπτομέρειες είναι κάποιοι από αυτούς) αλλά όσο και αν έχω αγαπήσει τις προηγούμενες συλλογές οφείλω να πω ότι αυτή ξεπερνάει κάθε προηγούμενο. Και πριν πεις ότι υπερβάλλω δες τις φωτογραφίες και είμαι σίγουρη ότι θα συμφωνήσεις!

Miss Chic: Φωτογραφίζεται με τη νέα συλλογή LE PANDORINE

Οι αγαπημένες casual, διαχρονικές (και τόσο πρακτικές) τσάντες της LE PANDORINE επιστρέφουν για ακόμα μία σεζόν με νέα χρώματα και graphics ενώ δίπλα τους έρχονται να προστεθούν 30 νέα μοντέλα σε τσάντες και αξεσουάρ που ξεχωρίζουν για τα ιδιαίτερα υλικά, τις μοντέρνες υφές και τους δημιουργικούς χρωματικούς συνδυασμούς.

Miss Chic: Φωτογραφίζεται με τη νέα συλλογή LE PANDORINE - εικόνα 2

Miss Chic: Φωτογραφίζεται με τη νέα συλλογή LE PANDORINE - εικόνα 3

Miss Chic: Φωτογραφίζεται με τη νέα συλλογή LE PANDORINE - εικόνα 4

Το σοφιστικέ καπιτονέ δημιουργεί μια υπέροχη αίσθηση άνεσης και απαλότητας, η γούνα συναντά τις αλυσίδες και στολίζουν τέλεια μια oversized τσάντα μετατρέποντάς την στο τέλειο statement κομμάτι, ενώ σε διάφορα μοντέλα έχει χρησιμοποιηθεί ένα εντυπωσιακό καταπράσινο οικολογικό μαλακό δέρμα.

Miss Chic: Φωτογραφίζεται με τη νέα συλλογή LE PANDORINE - εικόνα 5

Miss Chic: Φωτογραφίζεται με τη νέα συλλογή LE PANDORINE - εικόνα 6

Στη νέα συλλογή της LE PANDORINE υπάρχει μία τσάντα για κάθε τύπο: Τα ρομαντικά κορίτσια θα λατρέψουν σίγουρα την Cloudy Bag (αυτή είναι και η δική μου προσωπική αγαπημένη μεταξύ μας!). Πρόκειται για μια ιδιαίτερα εύχρηστη και απαλή καπιτονέ τσάντα με λουράκι ώμου που είναι κατάλληλη για κάθε περίσταση και όλες τις ώρες της ημέρας. Στα «συν» και το ότι κυκλοφορεί και σε mini size, σχέδιο που αποτελεί μια πιο glam πρόταση.

Miss Chic: Φωτογραφίζεται με τη νέα συλλογή LE PANDORINE - εικόνα 7

Oι νεαρές fashionistas από την άλλη, αποκλείεται να μην κολλήσουν με την “Typewriter”. To στρογγυλεμένο σχήμα και τα ζωηρά γραφικά της τραβούν το βλέμμα και είναι η τέλεια προσθήκη για ένα ενημερωμένο street style look. Όσο για το μοντέλο «New Luxury»; επιστρέφει φέτος με rock & chic πινελιές χάρη στα καρφιά που βρίσκονται στο μπροστινό μέρος της τσάντας.

Miss Chic: Φωτογραφίζεται με τη νέα συλλογή LE PANDORINE - εικόνα 8

Ταυτόχρονα, μια άλλη αγαπημένη, η «New Classic» εμπλουτίζεται με μοντέρνες λεπτομέρειες και είναι διαθέσιμη σε τέσσερις διαφορετικές εκδοχές για κάθε στιγμή της ημέρας: camouflage, lace, urban & casual sweatshirt και fine twist.

Miss Chic: Φωτογραφίζεται με τη νέα συλλογή LE PANDORINE - εικόνα 9

Miss Chic: Φωτογραφίζεται με τη νέα συλλογή LE PANDORINE - εικόνα 10

Όσο για τα χρώματα; Από το φωτεινό μωβ, το μεθυστικό μπορντό και το κομψό χάλκινο μέχρι το σκούρο πράσινο και το εκκεντρικό πορτοκαλί είναι όλα καταπληκτικά και πoλύ επίκαιρα.

Miss Chic: Φωτογραφίζεται με τη νέα συλλογή LE PANDORINE - εικόνα 11

Miss Chic: Φωτογραφίζεται με τη νέα συλλογή LE PANDORINE - εικόνα 12

Miss Chic: Φωτογραφίζεται με τη νέα συλλογή LE PANDORINE - εικόνα 13

Miss Chic: Φωτογραφίζεται με τη νέα συλλογή LE PANDORINE - εικόνα 14

Info:
Κεντρική Διάθεση : MOTIVA FASHION
τηλ. : 210 7239974 email: info@motiva.gr
www.motiva-fashion.com

Εδώ θα βρεις τη LE PANDORINE στο Facebook


Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ