Follow us

Stylish Christmas: 3 outfits για κάθε περίσταση

Από το ατέλειωτο κυνήγι του τέλειου δώρου μέχρι το ρεβεγιόν, να τι θα φορέσεις αυτές τις γιορτές

Stylish Christmas: 3 outfits για κάθε περίσταση

Από το ατέλειωτο κυνήγι του τέλειου δώρου μέχρι το ρεβεγιόν, να τι θα φορέσεις αυτές τις γιορτές.


Η χειμερινή συλλογή των καταστημάτων Marks&Spencer δεν σταματά να μας εμπνέει και μέσα στην εορταστική σεζόν και να μας προσφέρει όλα όσα χρειαζόμαστε για να δημιουργήσουμε τα πιο stylish, κομψά αλλά και διαχρονικά outfits. Επειδή όμως οι γιορτές δεν είναι μόνο το ρεβεγιόν αποφασίσαμε να φτιάξουμε τα δικά μας outfits για κάθε περίσταση. Ποιο είναι το πιο κομψό και άνετο look για τα χριστουγεννιάτικα ψώνια; Τι να φορέσεις στα καλέσματα σε σπίτια φίλων και αγαπημένων για να είσαι άνετη, εορταστική αλλά και καλοντυμένη; Και, τελικά, ποιο είναι το ωραιότερο φόρεμα για το μεγάλο ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς και που μάλιστα κολακεύει κάθε σωματότυπο;


Για το shopping
Το μακρύ φόρεμα είναι ζεστό, πρακτικό αλλά και πολύ κομψό, ιδιότητες που το κάνουν ιδανικό "σύντροφο" στη βόλτα για χριστουγεννιάτικα ψώνια. Το θηλυκό φλοράλ μοτίβο και ο κεντημένος γιακάς το καθιστούν τέλεια επιλογή και για τις απογευματινές σου βόλτες ενώ τα δερμάτινα γάντια και τα μποτάκια θα κρατήσουν ζεστά τα άκρα σου όσες ώρες κι αν σου πάρει το...κυνήγι των τέλειων δώρων.


Φόρεμα 129,95 ευρώ, Παλτό 159,95 ευρώ, Μποτάκια 109,95 ευρώ, Τσάντα 149,95 ευρώ, Γάντια 29,95 ευρώ
όλα Marks&Spencer


Για τα καλέσματα των φίλων
Οι τόνοι του χρυσού και του κόκκινου πάντα δίνουν έναν γιορτινό τόνο σε κάθε look. Για τις βραδιές σε σπίτια φίλων και αγαπημένων συνδύασε το chunky πλεκτό με τη σέξι pencil φούστα για ένα σύνολο που θα σε κάνει να νιώσεις τη θαλπωρή των Χριστουγέννων χωρίς να αποχωριστείς τη λάμψη τους. Μην ξεχάσεις να προσθέσεις ένα statement κολιέ πάνω από το πουλόβερ σου!


Πλεκτό ζιβάγκο 79,95 ευρώ, Δερμάτινη φούστα 119,95 ευρώ, Μποτάκια 39,95 ευρώ, Κολιέ 24,95 ευρώ
όλα Marks&Spencer


Για το ρεβεγιόν
Όλα τα βλέμματα θα είναι στραμμένα πάνω σου αν απλά φορέσεις το τέλειο φόρεμα για τη βραδιά. Και τι μπορεί να είναι πιο ταιριαστό από ένα μάξι χρυσό φόρεμα με σχέδιο που κολακεύει κάθε σιλουέτα αγκαλιάζοντας τις καμπύλες σου στα σωστά σημεία; Συνδύασέ το με μια εντυπωσιακή γούνα και ξεκίνα τη νέα χρονιά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο!


Φόρεμα 99,95 ευρώ, Γούνινο παλτό 149,95 ευρώ, Γόβες 39,95 ευρώ, Κολιέ 19,95 ευρώ
όλα Marks&Spencer

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ