Follow us

Tα 10 πιο διαχρονικά κομμάτια του ανοιξιάτικου στυλ

10 βασικά είδη που πρέπει να έχεις στην ντουλάπα σου

Tα 10 πιο διαχρονικά κομμάτια του ανοιξιάτικου στυλ

10 βασικά είδη που πρέπει να έχεις στην ντουλάπα σου


Οι σχεδιαστές έφεραν νέες τάσεις μέσα από τα catwalks, προετοιμάζοντάς μας για μία επιστροφή στα ένδοξα '70s, φέρνοντας και πάλι στο προσκήνιο το δέρμα και υπενθυμίζοντάς μας την άνεση των sneakers. Όλο και περισσότερες γυναίκες όμως επιλέγουν να μην ενδώσουν στα fad trends, αλλά να επενδύσουν περισσότερο σε κομμάτια με διαχρονική αξία. Είναι αυτά τα κομμάτια που συνδυάζονται εύκολα στα καθημερινά outfits και βρίσκουν κάθε φορά τη θέση τους στην γκαρνταρόμπα σου. Από το δερμάτινο jacket και την καπαρντίνα μέχρι την κλασική μαρινιέρα και τις πάντα chic μπαλαρίνες, αυτά είναι τα δέκα κομμάτια που δεν πρέπει να λείπουν από την ντουλάπα σου την άνοιξη.

Δερμάτινο jacket
Το δέρμα έχει κάνει δυναμικό comeback τη φετινή σεζόν, δίνοντάς σου την ευκαιρία να αναδείξεις τον πιο ροκ εαυτό σου. Τα biker jacket φοριούνται από το πρωί μέχρι το βράδυ και μπορούν να “σπάσουν” την υπερβολική επισημότητα ενός outfit. (Δες εδώ τον οδηγό αγοράς για δερμάτινα jackets)

Tα 10 πιο διαχρονικά κομμάτια του ανοιξιάτικου στυλ
Biker Jacket, H&M, 39,99 ευρώ, www.hm.com

Μακρυμάνικο φόρεμα

Για κομψές εμφανίσεις όλες τις ώρες της ημέρας, το μακρυμάνικο φόρεμα κατέχει σημαντική θέση στην ντουλάπα σου. Αυτό το κομμάτι αποτελεί την ιδανική βάση για να παίξεις με διαφορετικά αξεσουάρ ανάλογα με το στυλ σου.

Tα 10 πιο διαχρονικά κομμάτια του ανοιξιάτικου στυλ - εικόνα 2
Μακρυμάνικο φόρεμα, greek4chic, 65,70 ευρώ, www.greek4chic.com

Τζιν
Χρειάζεται επιμονή και υπομονή για να βρεις το τέλειο τζιν παντελόνι που κολακεύει το σώμα σου, κρύβει τις ατέλειες και τονίζει τα “καλά” σημεία. Παραμένει όμως ένα από τα πιο διαχρονικά κομμάτια της ντουλάπας σου γι' αυτό επένδυσε σε μία καλή αγορά. (Δες εδώ τι πρέπει να θυμάσαι όταν αγοράζεις τζιν)

Tα 10 πιο διαχρονικά κομμάτια του ανοιξιάτικου στυλ - εικόνα 3
Ξεβαμμένο τζιν, Sublevel, KoolFly, 49, 00 ευρώ, www.koolfly.com


Sneakers
Τα sneakers έχουν αγαπηθεί ιδιαίτερα από τους σχεδιαστές μόδας και τα τελευταία χρόνια τα βλέπουμε να πρωταγωνιστούν στις street style εμφανίσεις. Ξέχνα το gym look – τα sneakers αναβαθμίζονται και συνδυάζονται με φούστες, φορέματα, παλτό και το αγαπημένο σου τζιν. (Δες εδώ τα sneakers που θα σε βοηθήσουν να αναβαθμίσεις το στυλ σου)

Tα 10 πιο διαχρονικά κομμάτια του ανοιξιάτικου στυλ - εικόνα 4
New Balance, nak, 89,00 ευρώ, www.nak.gr

Φουλάρι
Το φουλάρι δεν θα προσθέσει μόνο έξτρα πόντους στο outfit σου, αλλά θα σε προστατέψει από το αεράκι που σε βρίσκει πάντα απροετοίμαστη. Αν αγαπάς τα basic χρώματα, προτίμησε ένα φουλάρι με floral μοτίβα, χρώματα ή γεωμετρικά σχέδια για να δώσεις ένα twist στην εμφάνισή σου.

Tα 10 πιο διαχρονικά κομμάτια του ανοιξιάτικου στυλ - εικόνα 5
Athena Procopiou Cavo Paradiso Scarf, 250 ευρώ, www.aesthet.com



Συνέχεια στη σελίδα 2
Μπαλαρίνες
Είναι το παπούτσι που σε βγάζει πάντα από τη δύσκολη θέση όταν θέλεις να πετύχεις ένα chic office look. Ταιριάζει όμως και στις βραδινές σου εμφανίσεις, αντικαθιστώντας τα ψηλοτάκουνα παπούτσια σου. Αν θέλεις να ξεφύγεις από τις κλασικές επιλογές, ακολούθησε την τάση που θέλει τη μύτη να επιστρέφει και το παπούτσι να δένει στο πόδι.

Tα 10 πιο διαχρονικά κομμάτια του ανοιξιάτικου στυλ - εικόνα 6
Καπιτονέ μπαλαρίνες, Migato, 35 ευρώ, www.migato.gr

T-shirt
Ένα T-shirt δεν είναι ποτέ αρκετό. Κάνε το δικό σου fashion statement, επιλέγοντας T-shirt με motto και στάμπες και κάνε mix and match με πιο girly κομμάτια για τις καθημερινές σου εμφανίσεις. (Δες εδώ τα T-shirts της άνοιξης)

Tα 10 πιο διαχρονικά κομμάτια του ανοιξιάτικου στυλ - εικόνα 7
Τοπ elegance, macadamia fashion, 14.90 ευρώ, www.macadamiafashion.com

Μαρινιέρα
Από τα κλασικά navy looks μέχρι τις πιο παιχνιδιάρικες επιλογές, η μαρινιέρα παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στα ανοιξιάτικα outfits. Βαμβακερές μπλούζες, μακριά T-shirts και φορέματα, οι επιλογές στα σχέδια και τα χρώματα είναι πολλές για να βρεις αυτή που σου ταιριάζει. Για ένα κλασικό look, συνδυάσε τη μαρινιέρα με denim, αλλά αν θέλεις να φανείς πιο τολμηρή, παίξε με τις ρίγες και πρόσθεσε χρώμα.

Tα 10 πιο διαχρονικά κομμάτια του ανοιξιάτικου στυλ - εικόνα 8
Ριγέ μπλουζάκι κροσέ στο κάτω μέρος, Pink Woman, 15,99 ευρώ, www.pinkwoman.gr

Cardigan
Boho, floral, black and white, ό,τι κι αν επιλέξεις, άνοιξη και cardigan πάνε μαζί, αφού αποτελεί την ιδανική λύση όταν δεν ξέρεις πώς να ολοκληρώσεις το look σου.

Tα 10 πιο διαχρονικά κομμάτια του ανοιξιάτικου στυλ - εικόνα 9
Boho cardigan, Intimissimi, 39,90 ευρώ, www.calin.gr

Καπαρντίνα
Βασίσου σε μία κλασική καπαρντίνα για να προστατευτείς από το δροσερό αεράκι, παραμένοντας όμως πάντα chic. Η καπαρντίνα αποτελεί το κομμάτι που σε βοηθάει να κάνεις τη μετάβαση από τα βαριά παλτό σε πιο ανοξιάτικες επιλογές. Η κλασική Burberry καπαρντίνα αποτελεί μία διαχρονική επιλογή, αλλά αν ψάχνεις κάτι πιο pop τόλμησε να επιλέξεις χρώμα, όπως ροζ ή κόκκινο.

Tα 10 πιο διαχρονικά κομμάτια του ανοιξιάτικου στυλ - εικόνα 10
Trench coat, Celestino, 44,95 ευρώ, www.celestino.gr


Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ