Follow us

12 ακριβά κομμάτια στα οποία αξίζει να επενδύσεις

Κι ας κοστίζουν κάτι παραπάνω



12 ακριβά κομμάτια στα οποία αξίζει να επενδύσεις

Κι ας κοστίζουν κάτι παραπάνω


Σε αντίθεση με τις φίλες σου που είναι αφοσιωμένες στη βιομηχανία της fast fashion, εσύ μπορείς να σκεφτείς μακροπρόθεσμα και να επενδύσεις σε κομμάτια που δεν θα τα αποσβέσεις μόνο τον επόμενο χρόνο, αλλά για την επόμενη πενταετία ή και παραπάνω.

Μετά το αρχικό σοκ της τιμής, αρκεί να εστιάσεις στην ποιότητα και τη διαχρονικότητα ενός ρούχου για να καταλάβεις πόσο κερδισμένη μπορείς να βρεις. Δεν έχουμε βέβαια σκοπό να αρχίσουμε να αγοράζουμε πανάκριβα t-shirts, αλλά να βρούμε καλοραμμένα κομμάτια που μπορούμε να φορέσουμε ξανά και ξανά, βγαίνοντας έτσι κερδισμένες. Είναι αυτά τα κομμάτια – κλειδιά που δεν υποκύπτουν σε τάσεις και σου υπενθυμίζουν κάθε φορά ότι άξιζαν και το τελευταίο ευρώ που ξόδεψες.

Οι κλασικές γόβες
Επένδυσε σε ένα ζευγάρι κλασικές γόβες, δίνοντας έμφαση στη λεπτομέρεια. Έτσι, δεν θα ξεχωρίζεις μόνο με το ντύσιμό σου σε κάθε επίσημη περίσταση, αλλά θα κάνεις καλό και στα πόδια σου.

12 ακριβά κομμάτια στα οποία αξίζει να επενδύσεις
Rebeca Sanver, 99,50 ευρώ, www.nak.gr

Ένα αυστηρό blazer
Όταν προκύπτει ένα σημαντικό meeting, θέλεις να φαίνεσαι μία σωστή business woman. Ένα καλό blazer δεν θα ξεφτίσει ούτε θα κάνει κόμπους, κι έτσι θα είσαι πάντα κομψή.

12 ακριβά κομμάτια στα οποία αξίζει να επενδύσεις - εικόνα 2
Helmut Lang, 431,50 ευρώ,
net-a-porter.com

Το τέλειο LBD

Είναι η λύση στο «δεν έχω τι να φορέσω». Το αγαπημένο σου μαύρο φόρεμα σε κάνει να αισθάνεσαι πάντα κομψή, σέξι και γεμάτη αυτοπεποίθηση. Για όλα αυτά, αξίζει να κάνεις μία καλή επένδυση.

12 ακριβά κομμάτια στα οποία αξίζει να επενδύσεις - εικόνα 3
Dion Lee, 530 ευρώ, net-a-porter.com

Ένα απλό μαγιό
Δεν χρειάζεται να ανησυχείς για τις εμφανίσεις σου στην παραλία, αν φοράς το κατάλληλο μαγιό. Αυτό δηλαδή που θα καλύπτει σωστά όλα τα απαραίτητα σημεία, χωρίς να χαλαρώνει ή να φεύγει κάθε φορά που βουτάς στο νερό.

12 ακριβά κομμάτια στα οποία αξίζει να επενδύσεις - εικόνα 4
Tommy Hillfiger SS15, YOBINA BIKINI, 89.90


Συνέχεια στη σελίδα 2
Ένα μαύρο δερμάτινο jacket
Φόρεσέ το πάνω από ένα t-shirt ή ακόμα κι ένα πιο ιδιαίτερο φόρεμα και το μαύρο δερμάτινο jacket θα σου δώσει το τέλειο look. Ωστόσο, στην αγορά κυκλοφορούν και πολύ καλές επιλογές σε faux leather.

12 ακριβά κομμάτια στα οποία αξίζει να επενδύσεις - εικόνα 5
Δερμάτινο jacket, Joe’s, 476 ευρώ, www.koolfly.com

Τα τέλεια εσώρουχα
Πρέπει να έχεις καλή βάση για να δημιουργήσεις το τέλειο στυλιστικό αποτέλεσμα. Επένδυσε στα σωστά εσώρουχα, σε αυτά που προσφέρουν την υποστήριξη που θέλεις, βοηθούν το ρούχου να αναδειχθεί και σε κάνουν να αισθάνεσαι σέξι.

12 ακριβά κομμάτια στα οποία αξίζει να επενδύσεις - εικόνα 6
Σουτιέν Claudia 29.90 ευρώ, Σλιπ 15.90 ευρώ, Ζαρτιέρες 35,90 ευρώ, Intimissimi

Ένα κλασικό καμηλό παλτό
Όταν η θερμοκρασία πέφτει, θέλεις να είσαι ζεστή χωρίς να θυσιάζεις το στυλ σου. Επένδυσε σε ένα σοφιστικέ καμηλό παλτό για να προστατευτείς από το κρύο, αλλά να παραμείνεις κομψή.

12 ακριβά κομμάτια στα οποία αξίζει να επενδύσεις - εικόνα 7
Παλτό, Haider Ackermann


Ένα ιδιαίτερο ζευγάρι γυαλιά ηλίου
Με τόσα σχέδια και χρώματα που κυκλοφορούν στην αγορά, σίγουρα θα βρεις τα γυαλιά ηλίου που ταιριάζουν στην προσωπικότητά σου. Ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου με καλή ποιότητα φακών, θα προστατέψει τα μάτια σου από τον ήλιο και παράλληλα θα αναβαθμίσει κάθε σου εμφάνιση.

12 ακριβά κομμάτια στα οποία αξίζει να επενδύσεις - εικόνα 8
Deep Shallow Exposition, 264 ευρώ, www.panaidis.gr

Μία κλασική τσάντα
Μία τσάντα μπορεί να πρωταγωνιστήσει σε κάθε εμφάνιση και να την τελειοποιήσει. Χρειάζεσαι μία τσάντα που δεν θα χάσει την αξία της σε βάθος χρόνου.

12 ακριβά κομμάτια στα οποία αξίζει να επενδύσεις - εικόνα 9
Callista Crafts, 375 ευρώ, www.aesthet.com

Δερμάτινα μποτάκια
Το να ξοδέψεις λίγα χρήματα παραπάνω για ένα ζευγάρι καλά δερμάτινα μποτάκια, θα σε βοηθήσει να συνδυάσεις άνεση και στυλ.

12 ακριβά κομμάτια στα οποία αξίζει να επενδύσεις - εικόνα 10
Μποτάκια, STUART WEITZMAN, 285 ευρώ, www.kalogirou.com


Το τζιν που αγκαλιάζει σωστά το σώμα σου
Κάθε γυναίκα χρειάζεται το σωστό blue jean που την αγκαλιάζει σε όλα τα σωστά μέρη. Επένδυσε στο denim κομμάτι που θα μπορείς να φοράς όλη μέρα.

12 ακριβά κομμάτια στα οποία αξίζει να επενδύσεις - εικόνα 11
Joe’s Jeans, 104 ευρώ, www.koolfly.com

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ