Follow us

Tι να φορέσεις για να φαίνεσαι ψιλόλιγνη

8 tips για να φαίνεσαι ψηλή ακόμα και αν δεν έχεις μακριά πόδια. Κανένα από αυτά δεν είναι το "φόρα τακούνια".

tips-def

8 tips για να φαίνεσαι ψηλή, ακόμα και αν δεν έχεις μακριά πόδια. Κανένα από αυτά δεν είναι το "φόρα τακούνια".


Ok, όλες ποθούμε μακριά πόδια και η αλήθεια είναι οτι τα περισσότερα ρούχα (όλα δηλαδή) δείχνουν καλύτερα σε έναν ψηλό κορμό με εξίσου ψηλά πόδια. Το θέμα είναι οτι εκ φύσεως είναι δύσκολο έως αδύνατο να μοιάζουμε όλες με την Karlie Kloss και την Elle MacPherson..

Τα καλά είναι οτι πιστεύουμε στο“όλα διορθώνονται” και η μόδα είναι με το μέρος μας γιατί όλα τα ρούχα, ανεξαρτήτως trends και τάσεων είναι φτιαγμένα για να κολακεύουν το σώμα.

Σημασία εδώ έχει η επιλογή των σωστών trends από τον κατάλληλο σωματότυπο γιατί όπως έχουμε πει πολλές φορές, ένα outfit μπορεί να αναδείξει τέλεια τα πιο δυνατά σου σημεία με την ίδια ευκολία που μια άστοχη επιλογή μπορεί κυριολεκτικά να καταστρέψει την εικόνα σου.

Στο δια ταύτα, οι ελληνίδες είμαστε μεσαίου ύψους κορίτσια, και με ανάλογες αναλογίες κορμού-ποδιών, γι αυτό ένας οδηγός για το πώς θα κάνουμε τα πόδια μας να φαίνονται πιο μακριά μας είναι παραπάνω από χρήσιμος.

Παρακάτω συγκεντρώσαμε τα πιο αποτελεσματικά τρικ για να πετύχεις το πολυπόθητο lengthy εφέ.
Να πούμε σε αυτό το σημείο φυσικά οτι ρούχα είναι, όχι μαγικά φίλτρα. γι αυτό μαζί με τις έξυπνες επιλογές μας φροντίζουμε το σώμα με τη διατροφή μας και με όλες τις υγιεινές συνήθειες που ξέρουμε.

Tι να φορέσεις για να φαίνεσαι ψιλόλιγνη

1. Cropped τελείωμα

Προτίμησε παντελόνια που σταματούν πάνω από τον αστράγαλο. Όσο λιγότερο ύφασμα έχουμε κάτω από το γόνατο τόσο περισσότερο μήκος προσθέτουμε οπτικά. Απλά γύρνα το τζην σου μια-δυο φορές ή κόντυνε το tailored παντελόνι σου αναλόγως

2. Χρωματική συμφωνία

Φορώντας παπούτσια στο ίδιο χρώμα με το υπόλοιπο outfit σου δημιουργείς μια συνέχεια στο μάτι, που αντιλαμβάνεται το σύνολο σαν μια γραμμή-δηλαδή (περισσότερο από όσο είναι στην πραγματικότητα) ψηλόλιγνο.

Tι να φορέσεις για να φαίνεσαι ψιλόλιγνη - εικόνα 2

3. Αγάπησε το μίνι

Τα λιγότερο ψηλά πόδια δυστυχώς δεν κολακεύονται από το midi μήκος. Όσο και αν αγαπάμε τις midi φούστες και φορέματα είναι η αλήθεια οτι ταιριάζουν σε ψηλά κορίτσια. Οι λύσεις είναι δύο: α) προτιμάς το μίνι που δείχνει τα πόδια σου μακριά (βλ. Κανόνα 1) ή β) φοράς πολύ ψηλά τακούνια για να ισοσταθμίσεις το αποτέλεσμα.

4. Αγάπα τα ψηλόμεσα

Άσε στην άκρη το χαμηλόμεσο τζην που φορούσες τις προηγούμενες σεζόν, έτσι κι αλλιώς είναι λίγο out. Τα ψηλοκάβαλα παντελόνια τονίζουν τη μέση και εκμεταλλεύονται το μήκος του κορμού σου για να σε δείχνουν ψηλότερη.

Tι να φορέσεις για να φαίνεσαι ψιλόλιγνη - εικόνα 3


5. Οι σωστές μπότες

Απόφυγε τις μπότες που φτάνουν ως το μέσο της γάμπας καθώς έχουν το αντίθετο από επιμηκυντικό αποτέλεσμα . Τα booties είναι με το μέρος σου, ιδιαίτερα αν τα φορέσεις με καλτσάκια μέχρι τον αστράγαλο σε χρώμα που να ταιριάζει με τα παπούτσια σου.

Tι να φορέσεις για να φαίνεσαι ψιλόλιγνη - εικόνα 4


6. Α γραμμή

Πολύ απλά γιατί μια όχι εφαρμοστή φούστα αφήνει στη φαντασία το που ακριβώς ξεκινούν τα πόδια σου και που ο κορμός σου. Φόρεσέ την με μια ζώνη που τονίζει τη μέση-δηλαδή χωρίζει τον κορμό στα δύο και μακραίνει παραπάνω την εικόνα των ποδιών σου.

7. Θαυματουργές ρίγες

Οι κάθετες ρίγες έχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Για να αποφύγεις το εφέ “πυτζάμα” διάλεξε μια tailored παντελόνα με διακριτικές ρίγες

8. Όταν φοράμε φλατ

Όσο περισσότερο δέρμα φαίνεται τόσο το καλύτερο. Προτίμησε τις μπαλαρίνες που αφήνουν ακάλυπτο μεγάλο μέρος του coup-de-pied και μην ξεχνάς τον κανόνα 1.




Δεν ξέρεις τι να φορέσεις; Δες εδώ hot συνδυασμούς κάθε μέρα!

Tι να φορέσεις για να φαίνεσαι ψιλόλιγνη - εικόνα 5


Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ