Follow us

Το style tip της ημέρας: Πώς να φορέσεις τις μπότες ως το γόνατο

Οι thigh-high boots ειναι εδώ και έχουν κατακτήσει ήδη τις καρδιές των fashionistas.

boots-def

Οι thigh-high boots ειναι εδώ και έχουν κατακτήσει ήδη τις καρδιές των τολμηρών fashionistas.


Μιλάμε για τις μπότες που καλύπτουν το πόδι ως τη μέση του μηρού. Τις είδαμε να εμφανίζονται από την προηγούμενη χειμωνιάτικη σεζόν, φέτος όμως κάνουν μια πολύ εντυπωσιακή και θορυβώδη είσοδο τόσο στις πασαρέλες όσο και σε street style εμφανίσεις των fashion-lovers.

Να πούμε αρχικά οτι δεν πρόκειται για το πιο εύκολο κομμάτι σε μια γκαρνταρόμπα. Ο λόγος είναι απλός: Kολακεύουν κυρίως έναν συγκεκριμένο σωματότυπο (τον λεπτοκαμωμένο) και χρειάζεται λίγη προσοχή ώστε να πετύχεις το classy look που θέλουμε.

Στην πράξη:

Το style tip της ημέρας: Πώς να φορέσεις τις μπότες ως το γόνατο

Για να κινηθείς σε ασφαλή νερά, προτίμησε το total black look, που δημιουργεί μια ενιαία εικόνα στο μάτι και διαμορφώνει ένα ήπιο αποτέλεσμα, ακόμα και με τις ψηλές σου μπότες που είναι ένα πολύ εντυπωσιακό κομμάτι.
Μια ολόσωμη φόρμα θα εξυπηρετήσει τον μονοχρωματικό σου στόχο. Εναλλακτικά, φόρεσε ένα μαύρο skinny παντελόνι με ένα μαύρο τοπ.

Detail: Προσέχουμε τον τρόπο που διπλώνουμε το παντελόνι μέσα στις μπότες, ώστε να μη δημιουργήσουμε αντιαισθητικά εξογκώματα και να έχουμε το κολακευτικό αποτέλεσμα που επιθυμούμε.


Το style tip της ημέρας: Πώς να φορέσεις τις μπότες ως το γόνατο - εικόνα 2

Αν πάλι αγαπάς τις φούστες, οι thigh-high μπότες είναι ο καλύτερός σου φίλος το χειμώνα, μιας και έχουν πρακτική χρησιμότητα. Με την αγαπημένη σου μίνι φούστα οι ψηλές μπότες δε σε αφήνουν να κρυώσεις καθόλου, ενώ δημιουργούν μια casual και sexy εμφάνιση.

Μπορείς να κινηθείς σε κλασικά νερά, με ένα απλό τοπ και μια μίνι pencil φούστα για το γραφείο ή μπορείς να δώσεις μια grunge πινελιά με το (super hot φέτος) bomber jacket και τα ανάλογα αξεσουάρ (π.χ. earcuffs)




Δεν ξέρεις τι να φορέσεις; Δες εδώ hot συνδυασμούς κάθε μέρα!

Το style tip της ημέρας: Πώς να φορέσεις τις μπότες ως το γόνατο - εικόνα 3


Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ