Follow us

7 tips για να φορέσεις skinny παντελόνι και να φαίνεσαι πιο αδύνατη από ποτέ

Τα τρικς που πρέπει να ξέρεις για το κολλητό παντελόνι και ποιοι είναι οι σωστοί συνδυασμοί

skinny-def

Τα τρικς που πρέπει να ξέρεις για το κολλητό παντελόνι και ποιοι είναι οι σωστοί συνδυασμοί

Όπως όλα τα fashion items έτσι και το skinny jean έχει τα μυστικά του. Πρόκειται μάλλον για ένα παρεξηγημένο ρούχο που άλλες φορές θεωρείται (αρνητικά) πολύ αποκαλυπτικό ενώ άλλες χρησιμοποιείται για να καλύψει πιθανές ατέλειες στο περίγραμμα της σιλουέτας μας.

Η αλήθεια είναι κάπου στη μέση. Οπωσδήποτε ένα ρούχο που εφαρμόζει στο σώμα σου εκθέτει τυχόν ατέλειες η αλήθεια όμως είναι οτι οπτικά σμιλεύει τη σιλουέτα ακριβώς γιατί σφίγγει τις περιοχές του σώματος όπου εφάπτεται.

Πριν ενθουσιαστείς με τα καλά νέα να πούμε οτι χρειάζεται προσοχή. Φρόντισε να διαλέξεις το κατάλληλο ύφασμα που αγκαλιάζει τη γραμμή σου είτε είσαι αδύνατη είτε έχεις παραπάνω κιλά. Αν έχεις ατέλειες απόφυγε τα συνθετικά leggings ενώ γενικά ένα μαλακό τζην ή ένα βαμβακερό ύφασμα θα κολακέψουν τις αναλογίες σου ενώ είναι ταυτόχρονα άνετα και ζεστά.

Όποια και να είναι η επιλογή σου τελικά, φρόντισε να θυμάσαι τα παρακάτω τρικς για κολακευτικό αποτέλεσμα:

7 tips για να φορέσεις skinny παντελόνι και να φαίνεσαι πιο αδύνατη από ποτέ
1. Καλωσόρισε το στολισμό

Είτε είσαι πολύ αδύνατη είτε έχεις καμπύλες, τα skinny παντελόνια με το σωστό στολισμό “τραβούν” το βλέμμα και ισορροπούν τη φιγούρα σου. Αγάπησε τις διαγώνιες γραμμές που εκτείνονται από το εσωτερικό των γοφών μέχρι ψηλά στο μηρό γιατί είναι ένα σχέδιο που κάνει τα πόδια να φαίνονται πιο αδύνατα και απόφυγε έντονο τονισμό σε σημεία του ποδιού καθώς τραβούν την προσοχή επάνω τους.

7 tips για να φορέσεις skinny παντελόνι και να φαίνεσαι πιο αδύνατη από ποτέ - εικόνα 2

2. Μείνε στη chic πλευρά

Ποτέ μην υποτιμάς το κλασικό στυλ και συνδύασε το skinny παντελόνι σου με ένα blazer. Το αγαπημένο αυτό fashion item δημιουργεί ένα all-time classic look και δείχνει τους ώμους πιο φαρδείς με αποτέλεσμα η μέση να φαίνεται πιο λεπτή και τα πόδια πιο μακριά

3. Crop it

Αν έχεις αθλητική σιλουέτα (χωρίς έντονες καμπύλες) δημιούργησε την ψευδαίσθηση του “κοψίματος” της μέσης φορώντας crop tops. Συνδύασέ το με μια μακριά πλεκτή ζακέτα που θα σε κρατήσει ζεστή και trendy όλες τις ώρες.

7 tips για να φορέσεις skinny παντελόνι και να φαίνεσαι πιο αδύνατη από ποτέ - εικόνα 3
4. Επιμήκυνση σιλουέτας στη στιγμή

Layers, layers, layers. Συνδυάζοντας το αγαπημένο σου skinny τζην με ένα τοπ και μια ζακέτα έχεις ήδη μια πρώτη ψευδαίσθηση μήκους. Προσθέτοντας ένα ακόμα επίπεδο (jacket) το εφέ γίνεται ακόμα πιο έντονο, ενώ με ένα αέρινο μακρύ κασκόλ απογειώνεται. Ο καταλληλότερος τρόπος να ολοκληρώσεις αυτό το look και να φαίνεσαι ψηλόλιγνη στο λεπτό είναι ένα ζευγάρι μπότες.

5. Cover girl

Το καρό φέτος έχει την τιμητική του και εσένα αυτό σε βολεύει πολύ. Διάλεξε ένα trendy καρό πουκάμισο το οποίο και θα δέσεις γύρω από τη μέση καλύπτοντας τους γοφούς και τα γύρω σημεία που ίσως να μη θέλεις να τονίσεις τόσο πολύ με το skinny παντελόνι σου.

7 tips για να φορέσεις skinny παντελόνι και να φαίνεσαι πιο αδύνατη από ποτέ - εικόνα 4

6. Δώσε ύψος

Αν δεν είσαι από τις προικισμένες στο θέμα του ύψους δώσε το κατάλληλο “push” με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα. Σου υπενθυμίζουμε οτι και οι πλατφόρμες είναι trendy το χειμώνα και βολεύουν πολύ στις καθημερινές εμφανίσεις.

7. Δες παρακάτω μερικές από τις αγαπημένες μας επιλογές για τη χειμερινή σεζόν

Κολάν με στολισμό από δέρμα, Calzedonia

Skinny cropped παντελόνι σε μαύρο χρώμα, Zara

Skinny jeans, Celestino, 28,95 ευρώ, www.celestino.gr

Μαύρο skinny τζην, Celestino, 19,95 ευρώ, www.celestino.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ