Follow us

Πώς θα φορέσεις το πουλόβερ με τη χοντρή πλέξη

Πώς το συνδυάζουν αγαπημένες fashion bloggers. Plus: πού θα βρεις τα πιο όμορφα πουλόβερ

heroine

Πώς το συνδυάζουν δυο αγαπημένες fashion bloggers. Plus: πού θα βρεις τα πιο όμορφα πουλόβερ


Το πουλόβερ ήταν, είναι και θα είναι ένα πό τα πιο βασικά κομμάτια της χειμερινής γκαρνταρόμοας. Εκτός από το προφανές, οτι δηλαδή μας ζεσταίνει περισσότερο από κάθε άλλο ρούχο, είναι ένα ρούχο που δημιουργεί αίσθημα άνεσης, έχει cozy εφέ και θα το κατέτασσα σε μια κατηγορία "feelgood" ρούχων-κατ'αναλογία με το comfort food του χειμώνα.

Η Style Heroine διατηρεί τη θηλυκότητα και το χειμώνα, συνδυάζοντας το αγαπημένο της πουλόβερ με μίνι denim φούστα και χοντρό καλσόν με σχέδια στην πλέξη.

Πώς θα φορέσεις το πουλόβερ με τη χοντρή πλέξη


H blogger του Amlul επιλέγει oversized ζιβάγκο πουλόβερ το οποίο συνδυάζει επίσης με μίνι φούστα και sneakers για ένα all-day chic και άνετο look.

Πώς θα φορέσεις το πουλόβερ με τη χοντρή πλέξη - εικόνα 2



Στα plus του:

1. Δε γίνεται να μη βρεις ένα πουλόβερ που να σου ταιριάζει. Μακρύ ή κοντό, με μεγάλη πλέξη ή διακριτική ύφανση, σε έντονο χρώμα ή στις βασικές χειμωνιάτικες αποχρώσεις σίγουρα θα εντοπίσεις το κατάλληλο για σένα.
Φέτος πιο πολύ από ποτέ, το μάλλινο ύφασμα ντύνει περισσότερα στοιχεία ενός outfit-όπως για παράδειγμα στα διεθνή catwalks παρατηρήσαμε μάλλινα παντελόνια. Αν είσαι από τις τολμηρές επένδυσε στη νέα τάση και θα είσαι πάντα ζεστή και trendy.
Αν πάλι αγαπάς την κλασική χρήση του, η αγορά είναι γεμάτη από όμορφα πουλόβερ για κάθε γούστο!

2. Eπειδή είναι ένα κομμάτι που σχεδόν ποτέ δε φεύγει από τη μόδα, μη βιαστείς να αποχωριστείς το παλιό σου πουλόβερ. Υπάρχουν τρόποι να το ανανεώσεις και να φαίνεται σαν καινούριο στη στιγμή και εσύ θα είσαι πάντα in.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ