Follow us

O πιο cool τρόπος να φορέσεις το μικρό μαύρο φόρεμα

Κάντο όπως η Emma Stone!

Η Emma Stone επαναπροσδιορίζει το μικρό μαύρο φόρεμα

Μαθήματα στυλ δίνει ξανά η Emma Stone με την τελευταία της εμφάνιση στο show του David Letterman.

Η πάντα κομψή και ρομαντική Emma Stone εμφανίστηκε στο show του David Letterman και με τις στυλιστικές της επιλογές, έδωσε μια νέα διάσταση στο αγαπημένο staple της γυναικείας γκαρνταρόμπας, το μικρό μαύρο φόρεμα.

O πιο cool τρόπος να φορέσεις το μικρό μαύρο φόρεμα

Η λεπτεπίλεπτη Emma επέλεξε ένα midi, μεσάτο φόρεμα με κλειστή λαιμόκοψη και το συνδύασε με ένα μαύρο παλτό και ημιδιάφανες γόβες. Αντί όμως να το φορτώσει με αξεσουάρ, όπως γίνεται συνήθως με τα LBDs μας, αποφάσισε να το αφήσει να κλέψει τα φλας των φωτογράφων.

O πιο cool τρόπος να φορέσεις το μικρό μαύρο φόρεμα - εικόνα 2

Αποφεύγοντας οποιοδήποτε αξεσουάρ, η νεαρή Emma καταφέρνει να προσεγγίσει μια μίνιμαλ αισθητική αφήνοντας τις διαφορετικές υφές του look της να γίνουν σημείο αναφοράς. Το μάλλινο παλτό και το μεταξωτό φόρεμα μαζί με τη διαφάνεια των παπουτσιών δημιουργούν ένα ενδιαφέρον παιχνίδι που κάνει κάθε αξεσουάρ να μοιάζει περιττό ενώ παράλληλα τονίζει τη νεανική φρεσκάδα της Emma.

O πιο cool τρόπος να φορέσεις το μικρό μαύρο φόρεμα - εικόνα 3

MissBloom's tip: Το μικρό μαύρο φόρεμα μπορεί να είναι το πιο ευέλικτο από τα ρούχα σου όμως μερικές φορές μπορείς να το συνδυάσεις με μαύρο πανωφόρι και παπούτσια ώστε να το αφήσεις να λάμψει, όπως ακριβώς έκανε και η Emma Stone!

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ